klog Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μπα χοντρό θα είναι να φάνε τον Walter Πάντως αυτή η Oliv μου έσπασε τα νεύρα.....πολύ κλαψο@@@
katsikoula Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 κοιταξτε και αυτο: http://www.massivedynamic.com/ Μπα χοντρό θα είναι να φάνε τον Walter Πάντως αυτή η Oliv μου έσπασε τα νεύρα.....πολύ κλαψο@@@ Οντως θα ειναι πολυ χοντρο να φανε τον Walter... αλλα σχετικα με την Oliv δεν συμφωνω. εμενα μου αρεσε πολυ που φανηκε και αυτη η πλευρα της. αλλοστε λογικο δεν ειναι? ηρθε η αλλη Oliv και της πηρε τα παντα. ετσι νιωθει και με το δικιο της πιστευω
klog Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 κοιταξτε και αυτο: http://www.massivedynamic.com/ Οντως θα ειναι πολυ χοντρο να φανε τον Walter... αλλα σχετικα με την Oliv δεν συμφωνω. εμενα μου αρεσε πολυ που φανηκε και αυτη η πλευρα της. αλλοστε λογικο δεν ειναι? ηρθε η αλλη Oliv και της πηρε τα παντα. ετσι νιωθει και με το δικιο της πιστευω Μόνο που είναι άτοπο να συγκρίνει μια νεκραναστημενη παρα φύσιν......με τον ίδο της τον εαυτό. Δεν την αντικατέστησε κάποια άλλη που έμαθε τις συνήθειες....αλλά η ίδια......καμια μα καμία διαφορά. Πόσο μάλλον όταν η Bolivia είχε αποστολή που έκανε τα πάντα για να πετύχει. Στην τελική τον είχε ψήσει τον Peter αν δεν γινόταν το σκηνικό στο alternative δεν πρόκειται να τον φιλούσε κτλ.
katsikoula Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μόνο που είναι άτοπο να συγκρίνει μια νεκραναστημενη παρα φύσιν......με τον ίδο της τον εαυτό. Δεν την αντικατέστησε κάποια άλλη που έμαθε τις συνήθειες....αλλά η ίδια......καμια μα καμία διαφορά. Πόσο μάλλον όταν η Bolivia είχε αποστολή που έκανε τα πάντα για να πετύχει. Στην τελική τον είχε ψήσει τον Peter αν δεν γινόταν το σκηνικό στο alternative δεν πρόκειται να τον φιλούσε κτλ. και ομως αυτο ηταν που την πειραξε. οτι ειχε καποιες μικροδιαφορες και ο ενας ανθρωπος που περιμενε να το καταλαβει δεν το καταλαβε. και ολο αυτο της ηρθε οταν το φρικιο της ειπε οτι οταν ζωντανεψε το κοριτσακι καταλαβε οτι δεν ηταν αυτη πλεον.
nrkmaiden Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ειδατε στο τελος τι ειπε ο καραφλος
KaizerSoze Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Πρωτον, αυτο που την πειραζει ειναι οτι δεν το καταλαβε ο Πιτερ. Και του ειπε "Ολα τα στοιχεια δειχνουν οτι εχεις δικιο. Αλλα ηθελα με καποιο τροπο να το καταλαβεις" Το παραδεχτηκε, δεν ειναι λογικο το αιτημα της απλα ειναι Αποκει και περα, νομιζω οτι η Torv μια χαρα παιζει ετσι την Ολιβια. Ειναι η 1η φορα που η υπολογιστρια Ολιβια σπαει και παραδιδεται στο συναισθημα. Παντως εμενα μαρεσει που ξαναγυρισε ετσι ψυχρη, ετσι την μαθαμε, δεν θελω να αλλαξει Οσο για τον καραφλα, μπορει να εννοουσε τον Πιτερ. Αλλα ειτε τον Πιτερ είτε τον Γουολτερ, αυτοι οι τυποι ξερουν τι θα συμβει αλλα εχουν παρεμβει καποιες φορες. Το οτι καποιος θα πεθανει δεν σημαινει οτι θα γινει τελικα
marantonis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 http://www.massivedynamic.com lol, τοση δουλεια για ενα fake site? παντως χρειαζεται update, εχει ως CEO τον Μπελ και οχι τον Γουολτερ.
katsikoula Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 lol, τοση δουλεια για ενα fake site? παντως χρειαζεται update, εχει ως CEO τον Μπελ και οχι τον Γουολτερ. παντως φαινεται τρομερα πραγματικο!!!
KaizerSoze Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ψηνεται κανεις να συμπληρωσουμε τη φορμα για να δουμε που θα εχουμε access μετα?
klog Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ψηνεται κανεις να συμπληρωσουμε τη φορμα για να δουμε που θα εχουμε access μετα? Χορήγηση Kortexifan για τσαμπέ ταξιδάκια
Kasrith Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Όταν ξεκίνησε το επεισόδιο σκέφτηκα "Dexter". Μέτα λεω, "οχι, οχι Dexter, Frankenstein." (πριν το πει ο Walter δλδ). Έπειτα σκέφτηκα Humpty Dumpty όπου υπήρχε και μια αναφορά. Είχα ξενερώσει, δεν πρόσφερε κάτι το επεισόδιο. Μέχρι λίγο πριν το τέλος that is. Κλασσικό Fringe, όπου ακόμα και αν δεν γουστάρεις κάποιο επ, το τέλος είναι αρκετό να σε στείλει αδιάβαστο. Απο εκεί που έγινε το reanimation μέχρι το τέλος απογειώθηκε. Η Ολίβια πολύ καλά κάνει και "κλαίγεται", τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή? Μου θύμισε όταν ήμουν στρατό. Μετά απο 1.5 μήνα στην μονάδα, πήρα επιτέλους την πρώτη μου άδεια και γύρισα σπίτι. Για μένα δεν είχε αλλάξει τίποτα, όλα είχαν μείνει στάσιμα αλλα όλοι οι υπόλοιποι είχαν προχώρησαν και συνεχίσει της ζωές τους. Ένιωθα alienated, ποσο μάλλον αν ήταν άλλος στην θέση μου και ζούσε την ζωή μου. Στην τελική θα καταλάβει ότι δεν μπορούσε να καταλάβει ο άλλος ότι δεν ήταν αυτή, γιατι αυτή ήταν. Πολύ καλή ερμηνεία. Και για τον φαλακρό στο τέλος, μάλλον εννοούσε τον Peter πιστεύω. Το main focus ήταν στον Walter, αλλα αυτά τα κόλπα είναι περασμένα ;P Όπως είπε ο Kaizer, οι Observers έχουν σταματήσει/αλλάξει πράγματα που ήταν να συμβούν. Ο Peter είναι αυτός που έχει την αξία. Αυτός είναι το trigger του όπλου του Walternate. Μάλλον κάτι θα πάει να συμβεί σαυτον, και θα το αποτρέψει
marantonis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Συμφωνω με τον Κας, το ενιωσα καπως χλιαρο και κρυο στην αρχη αλλα επειτα με κερδισε. ποολυ WTF η σκηνη του μαριονετομπαλετου!! Δικαιολογημενη και η αντιδραση της λιβ, απλα δε μας ειχαν συνηθισει σε τετοια παρατεταμενα δραματα, (και οι γκριματσες της ειναι λιιγο too much ερμηνευτικα. Ωραιο παντως).
salliara Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 κι ο Πιτερ θα έπρεπε να χει καραξενερώσει, αλλα δεν του φαίνεται κ πολύ. άντρες!
skiabox Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Το επόμενο επεισόδιο πότε παίζει ρε παιδιά?
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Στις 21 Ιανουαρίου του νέου έτους....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.