Προς το περιεχόμενο

Fringe Season 3 : Spoiler Free μέχρι και τον 2ο κύκλο

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο το Λοστ το θεωρω καλυτερο, αν και η συγκριση ειναι μαλλον αγαρμπη.

Απο τα x-files, με τα οποια μια συγκριση ειναι πιο απτη, θεωρω οτι εχει να ζηλεψει πολλα, αλλα προσωπικα σαν υποκαταστατο, μου κανει.

• Απαντ. 529
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακομα και ο πιλοτος των X-files ειναι κλασεις πανω απο το Fringe.

Ασυγκριτα καλυτερο και το Lost,τελικα ειναι της μοδας να το θαβουμε ε?Ξεχνατε μεχρι την 4η σαιζον πως ητανε..

Δημοσ.

κοιταξε vlachaquito, συμφωνω για το λοστ (btw εγω βαζω 2η σεζον μη σου πω μιαμισυ σεζον) αλλα ειναι πως θα του εχει κατσει του καθενος. ΠΧ ο john βαζει το fringe πολυ πολυ κατω απο λοστ κ x-files που τα βαζει μεταξυ τους στο ιδιο υψηλο επιπεδο (!). Εσυ βαζεις το λοστ σε χαμηλα επιπεδα αλλα το fringe και το x-files στο ιδιο επιπεδο (!) και εγω βαζω το λοστ ας πουμε στο ιδιο χαμηλο επιπεδο με σενα, αλλα θεωρω το fringe ενα εξαιρετικα αξιοπρεπες, αλλα παρολα αυτα υποκαταστατο (!) των x-files, λιγο καλυτερο απο ένα αλλο υποκαταστατο των x που λεγεται supernatural. Και πιστεψε με θεωρω και το supernatural εξαιρετικα αξιοπρεπες (!).

Επομενως, ας μην αρχιζουμε τη συζητηση για το λοστ τωρα, γιατι και οφφ ειμαστε, και δεν εχει νοημα :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επιτέλους ο κόσμος μας παίρνει το πάνω χέρι!

Και πού ξέρεις ότι είσαι/είμαστε από αυτόν τον κόσμο???

Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο.

Είχα καιρό να δώ τόσο καλό επεισόδιο...

Δημοσ.

Ποιος είναι ο τραπεζικός λογαριασμός της FOX ? να βάλουμε κανα ψιλό για να μείνει ζωντανό το Fringe. Δεν είναι δυνατόν τέτοια σειρά να υπάρχει καν η υποψία cancel. Δεν ξέρω αν είναι σύνδρομο στέρησης μιας και είδα απανωτά τα τελευταία 3 επεισόδια αλλά που να πάρει ο διάολος η σειρά τα σπάει.. Ακούς FOX ? :unsure:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...