μπιπ μπιπ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Υπήρχε μια παμπάλαια αλλά την χάλασε για να βάλει τον τοίχο του. Επίσης σκόπευα να τη ξαναφτιάξω τώρα αλλά αν υπάρχει τοίχος και το αμάξι του παρκαρισμένο μέσα θα βρω μπελά και δε θα μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου.
Twoface Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Έχετε μιλήσει ποτέ για να λύσετε αυτό το πρόβλημα ;
μπιπ μπιπ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Ναι .λέει ότι είναι νόμιμος.βεβαια τοπογραφικό δε μου έδειξε. Γενικά δεν μπορώ να συνεννοηθώ με άτομο που δεν έχει βγάλει το δημοτικό.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Ένα γείτονας έχει κάνει μια κατασκευή στην ταράτσα του και την χρησιμοποιεί ως εργαστήρι, κάνοντας θορυβώδεις δουλειές όλη μέρα. Δεν νιώθει από λόγια, βρισίδια, απειλές η οτιδήποτε άλλο. Μπορώ να τον καταγγείλω κάπως μπας και νιώσει ώστε να αποφύγω την τελευταία λύση?
samorc Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Έχουμε κάνα νεότερο; Πώς κάνουμε καταγγελία ανώνυμη;
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, samorc είπε Έχουμε κάνα νεότερο; Πώς κάνουμε καταγγελία ανώνυμη; Ανώνυμη καταγγελία στην πολεοδομια δεν υπάρχει.
kax54638 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Έχει γίνει στην οικοδομή όπου έχω τον επαγγελματικό μου χώρο καταγγελία για πτώση οικοδομικών υλικών. Όχι ειδικά σε εμένα, σε όλη την οικοδομή. Μας έχει έρθει το χαρτί από την πολεοδομία χωρίς φυσικά να αναφέρει τον καταγγέλοντα. Επειδή υποψιάζομαι κάτι, μπορώ νόμιμα να ενημερωθώ για το ποιός μας έχει καταγγείλει;
samorc Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 11 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Ανώνυμη καταγγελία στην πολεοδομια δεν υπάρχει. Στην δική μου περίπτωση κάποιος πήρε τηλέφωνο. Καταγγελία επίσημη δεν έγινε. Αλλά υποθέτω το πρόστιμο θα το φάω κανονικότατα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Ο μονος τρόπος για να παραμείνεις ανώνυμος είναι να καλέσεις αστυνομία και αυτοί υποχρεούνται να το αναφέρουν στην πολεοδομία σε περίπτωση που υπάρχουν παραβάσεις. Παίρνει παρα πολύ καιρό αλλα παραμένεις ανώνυμος. Για να γίνουν γρήγορα τα πράγματα τότε πρέπει να είναι επώνυμη η καταγγελία. Προσωπικά μου πήρε περίπου 6 μήνες να λυθεί το πρόβλημα ανώνυμα.
samorc Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Και πως να λυθεί γρήγορα. Τροποποιήσεις σε ακίνητα παίρνει χρόνο για να γίνουν.
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, samorc είπε Στην δική μου περίπτωση κάποιος πήρε τηλέφωνο. Καταγγελία επίσημη δεν έγινε. Αλλά υποθέτω το πρόστιμο θα το φάω κανονικότατα. Εγώ όταν είχα καλέσει για ένα δικό μου ζήτημα μου λένε χωρίς επίσκεψη αυτοπροσώπως και αίτηση δεν γίνεται, αλλά μιλάω για κέντρο Αθήνας. Τώρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν σου χτυπήσει κανένας το κουδούνι μην ανοίξεις καθόλου. Άσε να σου έρθει το πρόστιμο αν σου έρθει και σε ταυτοποιησουν, μετά κοιτάς πως μπορείς να το παλέψεις νομικά αν γίνεται. Μίλησε με κάποιον μηχανικό και στειλτε ερώτημα με αριθμό πρωτοκόλλου στην υπηρεσία να σας απαντήσει γραπτώς περί του χρώματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα