Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με συμβόλαιο αγοράς της θέσης που αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο διαμέρισμα, απλά δεν του κάνεις τίποτα. Το δικό μου συμβόλαιο αναγράφει ξεκάθαρα και συγκεκριμένη θέση στάθμευσης. Φτάσαμε σε δικηγόρους για ένα νοικάρη που αμφισβήτησε τα συμβόλαιά μας και μας έκανε μαγκιές και τσαμπουκάδες. Έχασε. Ισχύουν κανονικότατα, χωρίς περιθώριο αμφισβήτησης απο τη στιγμη που έχουν δηλωθεί και φορολογηθεί.

Sent from my GT-I9070 using Insomnia

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Απο οτι καταλαβαινω δεν υπαρχει ενας αριθμος που μπορει να καλεσεις ; Πχ βλεπεις καταπατητη να ριχνει μπετα σε ρεμα πως το καταγγελεις μη μπλεξεις κιολας ; Αυτο το πας και αφηνεις τα στοιχεια σου για να σε βαψουν οι ιδιες υπηρεσιες "ρουφιανο" τα λεει ολα γιατι μας παιρνει ο διαολος με τη πρωτη βροχη

Δημοσ.

Απο οτι καταλαβαινω δεν υπαρχει ενας αριθμος που μπορει να καλεσεις ; Πχ βλεπεις καταπατητη να ριχνει μπετα σε ρεμα πως το καταγγελεις μη μπλεξεις κιολας ; Αυτο το πας και αφηνεις τα στοιχεια σου για να σε βαψουν οι ιδιες υπηρεσιες "ρουφιανο" τα λεει ολα γιατι μας παιρνει ο διαολος με τη πρωτη βροχη

για το συγκεκριμένο είναι αρμόδιο το δασαρχείο.
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι κι εγώ αρκετά χρόνια μετά.

Στο κέντρο, Ιλισια, μπροστά από διόροφο κτήριο με νόμιμο πάρκινγκ εσωτερικό (με αρ. αδειας) έχει βάλει ο τύπος αυτοσχεδιες σιδεριές στο δρόμο με αλυσίδα. Οι σιδεριές όχι μόνο είναι πάνω στο δρόμο, αλλά πιάνουν έκταση 2 φορές το πάρκινγκ. Είναι δεμένες με λουκέτο επάνω στην άσφαλτο! Η αλυσίδα σέρνεται στο πάτωμα και πέφτουν μεγάλοι και μικροί ενίοτε.

Που να τον καταγγείλω;

EEB8F9F6-995B-4F6B-80D0-6DE110DC6A68.jpeg

Επεξ/σία από Born sleepy
  • Super Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, Born sleepy said:

Υπάρχει περίπτωση αυτό το πράγμα να έχει άδεια;

Δεν νομίζω..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα μέρος του σπιτιού του γείτονα μπαίνει στο οικόπεδο σου τι κάνεις; 

Αύριο θα πάρω τηλέφωνο την πολεοδομία. Θα πάει να το ελέγξει και να του κάνει σύσταση; Θα τον υποχρεώσει να το κατεδαφίσει; Να πληρώσει πρόστιμο; Δε ξέρω από τέτοια. Που με έμπλεξαν πάλι;

Επεξ/σία από μπιπ μπιπ
Δημοσ.
2 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Άμα μέρος του σπιτιού του γείτονα μπαίνει στο οικόπεδο σου τι κάνεις; 

Αύριο θα πάρω τηλέφωνο την πολεοδομία. Θα πάει να το ελέγξει και να του κάνει σύσταση; Θα τον υποχρεώσει να το κατεδαφίσει; Να πληρώσει πρόστιμο; Δε ξέρω από τέτοια. Που με έμπλεξαν πάλι;

Έμπλεξες  διότι μιλάμε για ιδιωτική περιουσία. Αρχικά αν έγινε κάποια επέκταση ή παράνομη εργασία σε οίκημα και εισήλθε μέσα σε δικό σου χώρο, κοιτάς να υπάρχει άδεια εργασιών, αν έκαναν πράγματα που δεν προβλέπονται απ΄την άδεια καταγγελία στην πολεοδομία, επίσης δικηγόρος για να σε κατατοπίσει.

Επίσης στην πολεοδομία δεν κάνεις τίποτα από τηλεφώνου, πηγαίνεις εκεί με την ταυτότητά σου και υποβάλλεις επώνυμη καταγγελία, δεν υπάρχει τίποτα ανώνυμο.

Δημοσ.

Εννοείται ότι θα γίνει επώνυμα αφού αφορά οικόπεδο μου. Αλλά ειναι σε άλλη πόλη και ελπίζω να μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου και φαξ .

Δε καταλαβαίνω βέβαια γιατί άλλος έκανε την παρανομία κι άλλος πρέπει να πληρώνει δικηγόρους 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τηλεφωνικώς δεν γίνεται τίποτα. Για την παρανομία, είτε θα τον υποχρεώσει η πολεοδομία να ξηλώσει την παράνομη κατασκευή ή να διορθώσει το όποιο σφάλμα σε οικοδομικές εργασίες, αλλιώς το πας μέσω δικαστηρίου και θα υποχρεωθεί απ' το δικαστήριο να σου πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.
1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε

Εννοείται ότι θα γίνει επώνυμα αφού αφορά οικόπεδο μου. Αλλά ειναι σε άλλη πόλη και ελπίζω να μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου και φαξ .

Δε καταλαβαίνω βέβαια γιατί άλλος έκανε την παρανομία κι άλλος πρέπει να πληρώνει δικηγόρους 

οι πολεοδομιες δε σηκωνουν τηλεφωνα. Νομος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι γίνεται και με φαξ και με μέιλ.

Επίσης μου είπαν ότι αν πάνε και δε βρουν την παρανομία του γείτονα μπορεί να μου κάνει μήνυση (!!!).

Πέρσι που έκανα πάλι αίτηση πήγαν και δε βρήκαν καμία παρανομία (ο τύπος ενημερώθηκε εκ των έσω και πρόλαβε και γκρέμισε τον τοίχο του) και με είπαν να αποσύρω την αίτηση.

Φέτος ξαναέχτισε μέσα στο οικόπεδο μου.

Επεξ/σία από μπιπ μπιπ
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι γίνεται και με φαξ και με μέιλ.

Επίσης μου είπαν ότι αν πάνε και δε βρουν την παρανομία του γείτονα μπορεί να μου κάνει μήνυση (!!!).

Πέρσι που έκανα πάλι αίτηση πήγαν και δε βρήκαν καμία παρανομία (ο τύπος ενημερώθηκε εκ των έσω και πρόλαβε και γκρέμισε τον τοίχο του) και με είπαν να αποσύρω την αίτηση.

Φέτος ξαναέχτισε μέσα στο οικόπεδο μου.

Γιατί δε κάνεις μια περίφραξη να τελειώνεις ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...