klainmaingr Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 οι πυλωτες ειναι κοινοχρηστες..http://www.pomida.gr/diaheirisi/pilotis.html http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=18748 http://www.greecehomenet.com/html/daneeiae.html ---------- τα νομιμα παρκινγκ θα πρεπει να εχουν στην πινακιδα και αριθμο αδειας.. Τουναντίον. Απο αυτά που διαβάζω οι πυλωτές μόνο κοινόχρηστες δεν είναι. Ο εργολάβος μπορεί να κόψει και να ράψει τα παρακολουθήματα τα οποία καταλαβαίνω οτι είναι "νόμιμα", όπως θέλει. Τώρα μένει να δώ πόσες είναι οι νόμιμες θέσεις ώστε να μπορούν να δωθούν και ώς παρακολουθήματα. Σε περίπτωση που δεν έχουν πινακίδα/αριθμό αδείας τι μπορείς να κάνεις; Εκτός απο το να είσαι γραφικός δηλαδή και να κλείσεις την είσοδο με το αυτοκίνητο σου και να τους γράψεις στα @@ σου; Αν δεν φοβόμουν το κόμπλεξ και τις γρατζουνιές θα το έκανα απο χθές κιόλας και δεν θα το κουνούσα μέχρι να έρθει η άδεια που αμφιβάλλω τρομερά πολύ άν και πότε θα βγεί. ---------- Προσθήκη στις 08:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:30 ---------- Πριν από πολλά χρόνια που έκανα (καταγγελία έ; ) πήγα εκεί, έκανα γραπτή-επώνυμη αίτηση, πλήρωσα ένα ποσό - παράβολο. Ούτε τηλέφωνο πήρα ούτε τίποτα άλλο. Μου κάνει εντύπωση που θα πουλήσεις τσαμπουκά στην πολεοδομία ενώ δεν τολμάς να κάνεις επώνυμη καταγγελία. Αν είναι να φοβάται εσένα η υπηρεσία, τότε φαντάσου ο "αντίπαλος" τι θα νιώθει. ΧΑΧΑ. Πάντως υπάρχει νόμος όπου αν δεν απαντήσουν γρήγορα έχουν συνέπειες (θεωρητικά πάντα), το οποίο σημαίνει πρέπει να πάρεις αριθμό πρωτοκόλλου και μετά να κάνεις αναφορά σε προϊστάμενο ή στο γενικό επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης. Επώνυμα όλα αυτά. Α και ψάξε να δεις ότι όντως έχεις δίκιο. Αν το λάδωμα που θα ζητήσει από τον άλλο η υπηρεσία είναι πολύ υψηλό είναι πιθανό να συμμορφωθεί. Ότι θα πάνε πάντως θα πάνε. Δε με αφορά άμεσα και συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί να είναι επώνυμη. Είναι μια παράβαση την οποία θέλω να επισημάνω και ουσιαστικά τους βοηθάω να κάνουν τη δουλειά οι οποίοι ποτέ δεν κάνουν. Γι αυτο όλα πάνε στραβά σε αυτή τη πουτανοχώρα. ΠΑΡΑΒΟΛΟ; ΓΟΥΑΤ? Παρόλαυτα θέλω να δώ 2-3 πράγματα στα συμβόλαια σήμερα και πιθανότατα να κάνω επώνυμη. Δεν τους αξίζει όμως. Μόνο πουστιά και κρυφοκατινιά τους αξίζει. 1
leftermann Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Σε περίπτωση που δεν έχουν πινακίδα/αριθμό αδείας τι μπορείς να κάνεις; Εκτός απο το να είσαι γραφικός δηλαδή και να κλείσεις την είσοδο με το αυτοκίνητο σου και να τους γράψεις στα @@ σου; Αν δεν φοβόμουν το κόμπλεξ και τις γρατζουνιές θα το έκανα απο χθές κιόλας και δεν θα το κουνούσα μέχρι να έρθει η άδεια που αμφιβάλλω τρομερά πολύ άν και πότε θα βγεί. Σε περίπτωση που δεν έχουν πινακίδα παρκάρεις κανονικά. Είναι γαϊδουριά όμως, και καλώς θα σου το χαρακώσουν. Όμως, κάθε πυλωτή δικαιούται να έχει μία μόνο είσοδο-έξοδο. Αν η πολυκατοικία είναι γωνιακή, δικαιούται δύο, μία σε κάθε πλευρά. Οικοδομές που κοτσάρουν πινακίδες και απαγορεύουν την στάθμευση σε όλη τους την πρόσοψη είναι παράνομες. Αυτό όμως είναι θέμα της αστυνομίας και όχι της πολεοδομίας. Όρεξη να έχεις να μαλώνεις... ---------- Προσθήκη στις 11:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:08 ---------- επίσης, νομίζω, νομίζω λέγω, ότι η πυλωτή δεν είναι επίσημη (τυπικά δηλαδή) θέση στάθμευσης, οπότε δεν υπάρχουν κανόνες ως προς το σε πόσες θέσεις μπορεί να χωριστεί. Σε όσες θέλουν οι ιδιοκτήτες ή ο εργολάβος.
klainmaingr Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Σε περίπτωση που δεν έχουν πινακίδα παρκάρεις κανονικά. Είναι γαϊδουριά όμως, και καλώς θα σου το χαρακώσουν. Όμως, κάθε πυλωτή δικαιούται να έχει μία μόνο είσοδο-έξοδο. Αν η πολυκατοικία είναι γωνιακή, δικαιούται δύο, μία σε κάθε πλευρά. Οικοδομές που κοτσάρουν πινακίδες και απαγορεύουν την στάθμευση σε όλη τους την πρόσοψη είναι παράνομες. Αυτό όμως είναι θέμα της αστυνομίας και όχι της πολεοδομίας. Όρεξη να έχεις να μαλώνεις... ---------- Προσθήκη στις 11:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:08 ---------- επίσης, νομίζω, νομίζω λέγω, ότι η πυλωτή δεν είναι επίσημη (τυπικά δηλαδή) θέση στάθμευσης, οπότε δεν υπάρχουν κανόνες ως προς το σε πόσες θέσεις μπορεί να χωριστεί. Σε όσες θέλουν οι ιδιοκτήτες ή ο εργολάβος. Ναι το ξέρω οτι είναι γαιδουριά και το τελευταίο που θέλω είναι να δημιουργήσω πρόβλημα σε άσχετους ενοίκους. Αλλα επειδή ο εργολάβος είναι πολύ γαμάω-λι και πιθανότατα και ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ(και έχω γνωρίσει πολλούς) και εγώ βγαίνω και κερατάς και δαρμένος.. κάτι πρέπει να κάνω ώστε να ενοχληθεί το δυνατόν περισσότερο γιατί όλα αυτά πάνε αλυσίδα... Αυτός φρόντισε για αυτό δεκάδες φορές. Σειρά μου.
leftermann Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 αν θες να ενοχληθεί πολύ, βάλτου κάτι στον κώλο. τεσπά, δεν ξέρω την φάση, δεν συνεχίζω.
insomniaK Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 αν θες να ενοχληθεί πολύ, βάλτου κάτι στον κώλο. τεσπά, δεν ξέρω την φάση, δεν συνεχίζω. The russians do know...
klainmaingr Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Αν το ακούσω 1-2 φορές ακόμα θα το σκεφτώ σοβαρά Lefter ναι γμσε το. Όσο περνάει η ώρα τόσο χαλαρώνω. Αλλα οτι δεν θα το αφήσω σε χλωρό κλαρί δεν θα τον αφήσω προσπαθώντας να μην ενοχλήσω κανέναν που δεν φταίει..
De@th L0rd Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Απο περιέργεια,οταν αναφερόμαστε σε parking χωρίς άδεια,μπορούμε να συμπεριλάβουμε και τις περιπτώσεις που κάποιο τσακάλι βάζει ένα no parking sign έξω απο την πόρτα του σπιτιού/μαγαζιού του και αν ναί πάλι η πολεοδομία είναι αρμόδια;Έχω "εκδιωχθεί" πολλές φορές κακήν κακώς, επειδή κάποιος μίζερος θεώρησε οτι ο δημόσιος δρόμος έξω απο το μαγαζί του είναι και τσιφλίκι του! Αν είχες μαγαζί που δουλεύει με την πρόσοψή του θα καταλάβαινες. Είναι απλό. Ειδικά όταν υπάρχει απαγορεύεται το παρκάρισμα με πινακίδα, έχει κάθε δικαίωμα να σε διώξει. Στο μαγαζί του πατέρα μου παρότι έχει απαγορευτική πινακίδα(της τροχαίας όχι ιδιωτική), έρχονται κάποιοι με μαγκιά να το παρκάρουν. Ε την πρώτη φορά είχαμε φωνές , τη δεύτερη φωνές, την τρίτη την τροχαία και τους έγραψε όλους μαζί. Μετά γίνανε πιο φιλικοί και ρωτούσαν αν μπορούσαν να αφήσουν το αυτοκίνητο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 αν όμως η πινακίδα δεν είναι της τροχαίας, δλδ χωρίς τον αριθμό στην κάτω δεξιά ή αριστερή γωνία, τι κάνουμε?
Tenshi Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Τα μόνα μαγαζιά που μπορώ να σκεφτώ είναι εστιατόρια-bar-καφετέριες.Ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις,όπου η πρόσοψη είναι και διαφήμιση του μαγαζιού,βλέπω να παρκάρουν κανονικά οχήματα.Ισως να μου διαφεύγει κάτι,απο την στιγμή που δέν έχω κατάστημα για να γνωρίζω σχετικά. Και πάλι,όταν μια πινακίδα είναι τοποθετημένη απο την τροχαία (P-39 έως P-43),σε μεταλλικό στύλο,πάνω στο πεζοδρόμιο και τηρώντας τις νόμιμες διαδικασίες εξυπακούεται οτι θα πρέπει να συμμορφωθείς.Όταν όμως μου δένεις με κοτετσόσυρμα πάνω στην μάντρα ένα κλασικό no parking,χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη *νόμιμη* πινακίδα σε απόσταση 4 τετραγώνων και πολύ περισσότερο όταν ζητάς με το έτσι θέλω να φύγω προκειμένου να αφήσεις το δικό σου όχημα σε χώρο που έχει οικειοποιηθεί (πάλι με το έτσι θέλω)...ε οχι,προκαλείς το κοινό αίσθημα και μα τον Τουτατή...θα πιώ ζωμό και θα βρέξει μάπες! Για την ιστορία,το κατάστημα (που εμπορεύεται χρώματα και εργαλεία)βρίσκεται σε ένα πλάτωμα στην συμβολή τριών δρόμων: edit:Οτι είπε και ο Thresh εν συντομία... Επεξ/σία 25 Μαΐου 2010 από Tenshi
kirileman Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Όμως, κάθε πυλωτή δικαιούται να έχει μία μόνο είσοδο-έξοδο. Αν η πολυκατοικία είναι γωνιακή, δικαιούται δύο, μία σε κάθε πλευρά. Οικοδομές που κοτσάρουν πινακίδες και απαγορεύουν την στάθμευση σε όλη τους την πρόσοψη είναι παράνομες. Αυτό όμως είναι θέμα της αστυνομίας και όχι της πολεοδομίας. Όρεξη να έχεις να μαλώνεις... "3. Σε κάθε κτίριο που προβλέπεται χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων η πρόσβαση σ' αυτόν πρέπει να επιτυγχάνεται με είσοδο - έξοδο πλάτους τουλάχιστον 2,25 μ. Το άθροισμα των ανοιγμάτων εισόδων εξόδων των χώρων στάθμευσης σε κάθε πρόσωπο του οικοπέδου, δεν μπορεί να υπερβαίνει το ήμισυ του μήκους του προσώπου, το οποίο πάντως δύναται να φθάνει τα 6 μέτρα εάν το προκύπτον άθροισμα είναι μικρότερο από τον αριθμό αυτόν. Κατ' εξαίρεση και ύστερα από έγκριση της αρμόδιας Επιτροπής Πολεοδομικού και Αρχιτεκτονικού Ελέγχου (ΕΠΑΕ), το ανωτέρω άθροισμα μπορεί να είναι μεγαλύτερο, όταν τούτο επιβάλλεται για λόγους κτιριοδομικής διαμόρφωσης του κτιρίου ή κυκλοφοριακούς λόγους". ΠΔ/3-8-87. (ΦΕΚ-749/Δ/10-8-87)
De@th L0rd Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Τα μόνα μαγαζιά που μπορώ να σκεφτώ είναι εστιατόρια-bar-καφετέριες.Ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις,όπου η πρόσοψη είναι και διαφήμιση του μαγαζιού,βλέπω να παρκάρουν κανονικά οχήματα.Ισως να μου διαφεύγει κάτι,απο την στιγμή που δέν έχω κατάστημα για να γνωρίζω σχετικά.Και πάλι,όταν μια πινακίδα είναι τοποθετημένη απο την τροχαία (P-39 έως P-43),σε μεταλλικό στύλο,πάνω στο πεζοδρόμιο και τηρώντας τις νόμιμες διαδικασίες εξυπακούεται οτι θα πρέπει να συμμορφωθείς.Όταν όμως μου δένεις με κοτετσόσυρμα πάνω στην μάντρα ένα κλασικό no parking,χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη *νόμιμη* πινακίδα σε απόσταση 4 τετραγώνων και πολύ περισσότερο όταν ζητάς με το έτσι θέλω να φύγω προκειμένου να αφήσεις το δικό σου όχημα σε χώρο που έχει οικειοποιηθεί (πάλι με το έτσι θέλω)...ε οχι,προκαλείς το κοινό αίσθημα και μα τον Τουτατή...θα πιώ ζωμό και θα βρέξει μάπες! Για την ιστορία,το κατάστημα (που εμπορεύεται χρώματα και εργαλεία)βρίσκεται σε ένα πλάτωμα στην συμβολή τριών δρόμων: edit:Οτι είπε και ο Thresh εν συντομία... Κοιτά αν δεν παρκάρεις όπου υπάρχουν πινακίδες και είσοδοι-έξοδοι σπιτιών, δεν νομίζω να έχεις σοβαρό πρόβλημα. Πχ κι εγώ έχω βάλει μπροστά από την πόρτα της αυλής (επαρχία), "Παρακαλώ μη παρκάρετε" δεν έχω άδεια, όμως αν παρκάρει κάποιος μπροστά στη πόρτα μου, αν χρειαστεί να βγώ με το αυτοκίνητο δε θα μπορώ να βγώ. Γι αυτό ποτέ παρκάρισμα μπροστά σε χώρους εσωτερικής στάθμευσης. Μην πάτε μόνο με το γράμμα του νόμου, να υπάρχει κ λίγο φιλότιμο. Ποτέ δεν το έχω κάνει ακόμα κ στην αθήνα προτίμησα να αφήσω το αμάξι 4 τετράγωνα πιο μακριά.
Tenshi Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Κοιτά αν δεν παρκάρεις όπου υπάρχουν πινακίδες και είσοδοι-έξοδοι σπιτιών, δεν νομίζω να έχεις σοβαρό πρόβλημα. Πχ κι εγώ έχω βάλει μπροστά από την πόρτα της αυλής (επαρχία), "Παρακαλώ μη παρκάρετε" δεν έχω άδεια, όμως αν παρκάρει κάποιος μπροστά στη πόρτα μου, αν χρειαστεί να βγώ με το αυτοκίνητο δε θα μπορώ να βγώ. Γι αυτό ποτέ παρκάρισμα μπροστά σε χώρους εσωτερικής στάθμευσης. Μην πάτε μόνο με το γράμμα του νόμου, να υπάρχει κ λίγο φιλότιμο. Ποτέ δεν το έχω κάνει ακόμα κ στην αθήνα προτίμησα να αφήσω το αμάξι 4 τετράγωνα πιο μακριά. Κάτσε γιατι μας τα μπερδεύεις τώρα... Με την λογική των χώρων εσωτερικής στάθμευσης κάθε είσοδος σπιτιού γίνεται εν΄δυνάμει parking, αφού πολλοί αρέσκονται στο να ανεβάζουν την μηχανή τους τα βράδια και να την σταθμεύουν σε κάποια αυλή στο εσωτερικό της πολυκατοικίας.Εγώ τι θα πρέπει να κάνω όντας φιλότιμος;Να μήν παρκάρω πουθενά επειδή *μπορεί* να μπλοκάρω το όχημα κάποιου ο οποίος κακώς το έχει εκεί; Για να μήν αναφέρω κρεοπωλεία/αποθήκες της περιοχής,που με την ίδια λογική κοτσάρουν την αντίστοιχη ταμπέλα,"no parking-συχνές φορτώσεις/εκφορτώσεις"... και φυσικά μιλάμε για μία "απαγόρευση" που ισχύει βολικά μόνο για τις εργάσιμες ώρες, έτσι; Δηλαδή με λίγα λόγια θα πρέπει να ταλαιπωρηθούμε για μια χούφτα ανεύθυνων (ανήθικων ταιριάζει καλύτερα),χάριν φιλότιμου και έξω καρδιάς;Η μήπως να μιλήσω γι'αυτούς που μεταφέρουν ολόκληρους κάδους απορριμάτων για να καβατζώσουν θέση. Καμία ανοχή,στον κάθε κοπρίτη που βλέπει την "ευσπλαχνία" μου ώς αδυναμία χαρακτήρα.Καμία ανοχή στον κάθε κουτοπόνηρο που ζει εις βάρος μου για να κάνει την ζωή του πιο εύκολη,γιατι σε τελευταία ανάλυση αυτός είναι και ο λόγος για το γενικότερο κακό που ζούμε,η ανοχή και η ατιμωρησία. Προσωπικά δέν έχω να χωρίσω κανένα χωράφι με τον κύριο (και κυρία) του αριστερά γωνιακού καταστήματος εντός του κύκλου.Φευ,δέν είναι καν η περιοχή μου εκεί (μένει φίλος),άλλα εξοργίζομαι όταν οι περίοικοι δέν κάνουν τίποτα επειδή "τους γνωρίζουν τόσα χρόνια" και δέν θέλουν να παρεξηγηθούν. klainmaingr κυνήγα το όσο μπορείς,απο φιλότιμο χορτάσαμε,ας δουλέψει και ο νόμος λίγο... Υγ.Σύντομα θα ανεβάσω και μερικές φωτογραφίες... Edit: Έκανα πρίν μερικά λεπτά την διαδρομή που κάνω καθημερινά, απο το σπίτι μου για το γυμναστήριο.Είναι μια διαδρομή που κάνω περίπου 6 χρόνια,σχεδόν κάθε μέρα και πραγματικά δέν είχα προσέξει τι γίνεται γύρω μου (σσ. ζω 27 χρόνια στην περιοχή, φαντάσου...). Μετά απο μερικές δεκάδες μέτρα κάτι παράξενο χτυπάει στο μάτι μου (ήξερα τι να ψάξω σήμερα): Warning,lots of photos "Α τους αλήτες ,κλείσανε το parking" σκέφτηκα...ή μήπως δέν ήταν parking;;; (αποθήκη μάλλον) Πιο κάτω, κάτι γυαλίζει πάνω σε ένα δέντρο: Και απο πιο κοντά: Στον ίδιο δρόμο (αποθήκη υποτίθεται): Και πιο κοντά: Τα περι μηχανών που λέγαμε.Το πασσαλάκι είναι must: Όπως και να έχει,στην γειτονιά υπάρχει ένα κρεοπωλείο (απο τα δύο) που ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο (κατα διαβολική σύμπτωση) κάνει ένα παρόμοιο άνοιγμα με τον δρόμο που βρισκόταν μπροστά στο "προβληματικό" κατάστημα που ανέφερα σε προηγούμενο post.Φυσικά θα περιμένατε να βρείτε ένα αντίστοιχο ταμπελάκι που απαγορεύει την στάθμευση,αφού απο την φύση του καταστήματος απαιτείται χώρος για εκφορτώσεις προμηθειών.Ε,λοιπόν κάτι τέτοιο δέν υφίσταται (και μπράβο στον άνθρωπο): Ο άλλος κρεοπώλης της περιοχής είναι πιο τσακάλι και έβαλε no parking και στους δύο δρόμους που πιάνει το γωνιακό κατάστημά του,έτσι...για σιγουριά. I rest my case... Επεξ/σία 25 Μαΐου 2010 από Tenshi
Demi's Pillow Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Γεια σας!Με αφορμη αυτη την ερωτηση και ενα δικο μου ''θεματακι'' θα ηθελα με την σειρα μου να σας ρωτησω κι εγω κατι...Να βλεπετε θελω να κανω ανωνυμη καταγγελια στην Πολεοδομια αλλα προφανως αυτο δε γινεται!Ο μονος τροπος απ' οσο ξερω ειναι να υποβαλλω ανωνυμη καταγγελια στην Αστυνομια και με την σειρα τους οι Αστυνομικοι θα την στειλουν στην Πολεοδομια.Το θεμα ειναι ομως οτι οι κατοικοι του κτιριου που θελω να καταγγειλω εργαζονται στο Αστυνομικο τμημα της πολης η οποια ελεγχει ολο το νομο.Φοβαμαι μην μαθευτει γιατι αν γινει αυτο οι σχεσεις μας θα παγωσουν εντελως και οχι τιποτα αλλο ομως ειμαστε και συγγενεις!Τωρα θα μου πειτε αφου ειστε συγγενεις γιατι να τους καταγγειλεις?Κινδυνευει το δικο μου σπιτι αν γινει καποιου ειδους καταστροφη στο δικο τους...Τι προτεινεται να κανω?Ευχαριστω εκ των προτερων!
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Γεια σας! Με αφορμη αυτη την ερωτηση και ενα δικο μου ''θεματακι'' θα ηθελα με την σειρα μου να σας ρωτησω κι εγω κατι...Να βλεπετε θελω να κανω ανωνυμη καταγγελια στην Πολεοδομια αλλα προφανως αυτο δε γινεται!Ο μονος τροπος απ' οσο ξερω ειναι να υποβαλλω ανωνυμη καταγγελια στην Αστυνομια και με την σειρα τους οι Αστυνομικοι θα την στειλουν στην Πολεοδομια.Το θεμα ειναι ομως οτι οι κατοικοι του κτιριου που θελω να καταγγειλω εργαζονται στο Αστυνομικο τμημα της πολης η οποια ελεγχει ολο το νομο.Φοβαμαι μην μαθευτει γιατι αν γινει αυτο οι σχεσεις μας θα παγωσουν εντελως και οχι τιποτα αλλο ομως ειμαστε και συγγενεις!Τωρα θα μου πειτε αφου ειστε συγγενεις γιατι να τους καταγγειλεις?Κινδυνευει το δικο μου σπιτι αν γινει καποιου ειδους καταστροφη στο δικο τους...Τι προτεινεται να κανω? Ευχαριστω εκ των προτερων! Απαντάς μόνος σου στην ερώτησή σου. Μη κάνεις καταγγελία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα