klainmaingr Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Πολύ καλησπέρα σας. Απο περιέργεια λοιπόν ήθελα να μάθω σήμερα.. Αν κάποιος θέλει να κάνει καταγγελία στην πολεοδομία για παράνομίες τύπου δώμα-> πλήρης όροφος με διαμερίσματα ή για πυλωτές/πάρκινγκ που λειτουργούν χωρίς άδεια, που πρέπει να απευθυνθεί; Υπάρχει κάποια διαδικασία ή απλά γίνονται ανώνυμες καταγγελίες; Έρχονται εύκολα ή θέλει να πάρεις 200 φορές τηλέφωνο; Με τα πάρκινγκ που λειτουργούν χωρίς άδεια τι γίνεται επίσης; Ευχαριστώ πολύ για τις εγκυκλοπαιδικές απαντήσεις σας.
leftermann Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 από όσα ξέρω: καταγγελίες γίνονται στην πολεοδομία. Η καταγγελία μπορεί να είναι επώνυμη ή ανώνυμη. Οι ανώνυμες συνήθως γράφονται στις @ρχιδάρες τους (λογικό). Οι επώνυμες ελέγχονται στάνταρ. Και νομίζω και σύντομα κιόλας, σχεδόν άμεσα. Τα στοιχεία του καταγγέλλοντος θα είναι στην διάθεση του καταγγελλόμενου. Αν ο καταγγελλόμενος έχει την κατάλληλη άκρη, δεν πα να χτυπάς τον κώλο σου κάτω, δεν μπορείς ούτε τα @@ να του κλάσεις. Η πολεοδομία ως γνωστόν είναι η πλέον διεφθαρμένη υπηρεσία. ---------- Προσθήκη στις 01:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:16 ---------- μουχαχαχα. Δες κι αυτό e-πολεοδομία λέει! Χαρ χαρ. Μόνο που το ακούς γελάς. Δοκίμασε. Στοιχιματίζω το δεξί μου @ρχίδι ότι δεν έχουν καν υπάλληλο που να ασχολείται με e-καταγγελίες.
klainmaingr Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι επώνυμη. Και μένα με γράψανε στις 11μιση το βράδυ μπροστά απ'το σπίτι μου για παρκάρισμα αλλα δεν έγραφε στην κλήση "η κομπλεξική καριόλα που μένει απο πάνω σου μας πήρε τηλέφωνο επειδή στραβογαμιέται" Ακόμα καλύτερα. Αν δεν λείτουργήσει η πολεοδομία. Που μπορείς να καταγγείλεις την μή λειτουργία της; Δεν θέλω να μπλέξω. Θέλω να τους μπλέξω. Όσο περισσότερο μπορώ. Βγάζω κόμπλεξ μόνο. Καιρός μου ήτανε. ---------- Προσθήκη στις 01:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:23 ---------- γιατί να γίνεις ρουφιάνος; Γιατί η υπομονή έχει και κάποια όρια. 1
insomniaK Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Οι μηχανικοί της πολεοδομίας αποφεύγουν τις φασαρίες για να μην αναγκαστούν να βγάλουν το δάχτυλο από το μέλι, αν ο καταγγελόμενος τους δωροδοκήσει που είναι ο εύκολος τρόπος, εσύ ως καταγγέλλων μπορείς να βάλεις 2 παιδιά γεροδεμένα από τη Ρωσία να ζητήσουν πίσω τα χρήματα της δωροδοκίας ώρες που έχει κόσμο η πολεοδομία. Στο πι και φι, ακολουθείται ο νόμος. (Θα έχεις και κέρδος το 40% του δώρου, το άλλο 60% το παίρνουν τα παιδιά.)
Tenshi Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Απο περιέργεια,οταν αναφερόμαστε σε parking χωρίς άδεια,μπορούμε να συμπεριλάβουμε και τις περιπτώσεις που κάποιο τσακάλι βάζει ένα no parking sign έξω απο την πόρτα του σπιτιού/μαγαζιού του και αν ναί πάλι η πολεοδομία είναι αρμόδια; Έχω "εκδιωχθεί" πολλές φορές κακήν κακώς, επειδή κάποιος μίζερος θεώρησε οτι ο δημόσιος δρόμος έξω απο το μαγαζί του είναι και τσιφλίκι του!
klainmaingr Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Α δε με χαλάει. Και η δωροδοκία κοστίζει. Ας τα φάνε οι πολεοδόμοι στις πουτ@νες. Χέστηκα. ---------- Προσθήκη στις 01:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:28 ---------- Επίσης κατα πόσο ισχύει το παρακολούθημα; Όταν έχει δηλωμένες χ θέσεις πάρκινγκ επίσημα στο συμβόλαιο της οικοδομής είναι δυνατόν να δίνει χ+5 (παράνομες προφανώς) θέσεις σαν παρακολουθήματα στο καταστατικό; Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Το παρακολούθημα γενικά σαν ιδέα ισχύει; Σίγουρα;
leftermann Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 επώνυμη θα πρέπει να είναι για να ασχοληθεί σοβαρά η υπηρεσία. Μην καταγγέλει ο κάθε μαλάκας ότι μαλακία θέλει. Λογικό μου ακούγεται. Είμαι ο τάδε και καταγγέλλω το τάδε. Αν ήσουν παρών, το όργανο (χου χου) ποτ ήρθε να σε γράψει ήταν υποχρεωμένο να σου πει το όνομα αυτού που σε κάρφωσε. Θα μπορούσε βέβαια αυτός να έχει δώσει ψεύτικο όνομα στο τηλέφωνο. Εντάξει, άλλο να καταγγέλλεις παράνομο παρκάρισμα, άλλο πολεοδομική παράβαση. ...Αν δεν λείτουργήσει η πολεοδομία. Που μπορείς να καταγγείλεις την μή λειτουργία της;... τι είπες τώρα ρε τρελέ; Το σκέφτηκες; Για κούνα λίγο το κεφάλι σου. ---------- Προσθήκη στις 01:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:35 ---------- τι είναι το παρακολούθημα;;;
klainmaingr Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 τι είπες τώρα ρε τρελέ; Το σκέφτηκες; Για κούνα λίγο το κεφάλι σου. τι είναι το παρακολούθημα;;; Τρομερά καλά το σκέφτηκα. Τώρα που είναι της μόδας τα σκάνδαλα; Τα @@ μου θα πάρουνε τα γατάκια όλα. Τρέχουνε να κρύψουν τις πουστιές τους. Ας μου δώσουν πάτημα και ας εμφανίσουν και άλλες. Υποτίθεται οτι "συνδέει" ένα διαμέρισμα μιας οικοδομής με μια συγκεκριμένη θέση στην πυλωτή της οικοδομής. Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αλλα είναι η συνηθισμένη δικαιολογία για το καβάτζωμα θέσεων. Το καταστατικό δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου αλλα θα το ξετινάξω για την παραμικρή λεπτομέρεια. Το θέμα είναι οτι όταν έχεις χ θέσεις και δίνεις χ+5 παρακολουθήματα.. Εκεί θα σε γ@μησω.
leftermann Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά νομίζω δεν έχεις καμία ελπίδα...
klainmaingr Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Το ξέρω tbh. Α Δεν έχει να κάνει μόνο με πάρκινγκ κ μλκείες όμως. Έχουνε κάνει τρομερές χοντράδες που πραγματικά είναι εξώφθαλμες. Τεσπά. Θα μου φύγει μέχρι αύριο και θα συνεχίσω να τους γράφω στα @@ μου. Αλλα οι ερωτήσεις παραμένουν. Που είσαι ρε μοσκίτω για μπακάπ νεύρων.
leftermann Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 βασικά, ψάξε πρώτα αν αυτό που θες να καταγγείλεις είναι όντως παράνομο, και μετά τράβα στην πολεοδομία να το καταγγείλεις. Μην πας και γίνεις ρόμπα.
Ather Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Πολύ καλησπέρα σας.Απο περιέργεια λοιπόν ήθελα να μάθω σήμερα.. Αν κάποιος θέλει να κάνει καταγγελία στην πολεοδομία για παράνομίες τύπου δώμα-> πλήρης όροφος με διαμερίσματα ή για πυλωτές/πάρκινγκ που λειτουργούν χωρίς άδεια, που πρέπει να απευθυνθεί; Υπάρχει κάποια διαδικασία ή απλά γίνονται ανώνυμες καταγγελίες; Έρχονται εύκολα ή θέλει να πάρεις 200 φορές τηλέφωνο; Με τα πάρκινγκ που λειτουργούν χωρίς άδεια τι γίνεται επίσης; Ευχαριστώ πολύ για τις εγκυκλοπαιδικές απαντήσεις σας. Πριν από πολλά χρόνια που έκανα (καταγγελία έ; ) πήγα εκεί, έκανα γραπτή-επώνυμη αίτηση, πλήρωσα ένα ποσό - παράβολο. Ούτε τηλέφωνο πήρα ούτε τίποτα άλλο. Μου κάνει εντύπωση που θα πουλήσεις τσαμπουκά στην πολεοδομία ενώ δεν τολμάς να κάνεις επώνυμη καταγγελία. Αν είναι να φοβάται εσένα η υπηρεσία, τότε φαντάσου ο "αντίπαλος" τι θα νιώθει. ΧΑΧΑ. Πάντως υπάρχει νόμος όπου αν δεν απαντήσουν γρήγορα έχουν συνέπειες (θεωρητικά πάντα), το οποίο σημαίνει πρέπει να πάρεις αριθμό πρωτοκόλλου και μετά να κάνεις αναφορά σε προϊστάμενο ή στο γενικό επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης. Επώνυμα όλα αυτά. Α και ψάξε να δεις ότι όντως έχεις δίκιο. Αν το λάδωμα που θα ζητήσει από τον άλλο η υπηρεσία είναι πολύ υψηλό είναι πιθανό να συμμορφωθεί. Ότι θα πάνε πάντως θα πάνε.
insomniaK Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Βρες ρε 2 Ρώσους να ζητήσουν μηνιαίο επίδομα για τις παρανομίες και άσε την πολεοδομία, ιδιωτική πρωτοβουλία. Σίγουρα πράματα!
kage Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 οι πυλωτες ειναι κοινοχρηστες.. http://www.pomida.gr/diaheirisi/pilotis.html http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=18748 http://www.greecehomenet.com/html/daneeiae.html ---------- τα νομιμα παρκινγκ θα πρεπει να εχουν στην πινακιδα και αριθμο αδειας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα