Προς το περιεχόμενο

ηλικο αναμεσα στην ψηκτρα και στον επεξεργαστη

petros_samurai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αυτο το ηλικο που εχει αναμεσα στην ψηκτρα και στον επεξεργαστη εχει φυγει τι μπορω να βαλω μιας και δεν ξερω τι ηλικο ειναι αυτο,μην πιασω καμια φωτια φοβαμαι...

Δημοσ.
Παιδια αυτο το ηλικο που εχει αναμεσα στην ψηκτρα και στον επεξεργαστη εχει φυγει τι μπορω να βαλω μιας και δεν ξερω τι ηλικο ειναι αυτο,μην πιασω καμια φωτια φοβαμαι...

Δοκίμασε να βάλεις λίγο ήλιο στη θέση απολεσθέντος υλικού. Αστειεύομαι.

Το υλικό που σου λείπει λέγεται θερμο-αγώγιμη πάστα και είναι μια άσπρη κολλώδη κρέμα. Μπορείς να το βρεις σε όλα τα μαγαζιά με ηλεκτρονικά.

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να εχει ‘φυγει‘? Εννοω πως γινεται να φυγει? Μηπως δεν μπηκε ποτε?

Δημοσ.
Οκ παιδια αρα δεν υπαρχει κατι που μπορει να εχω στο σπιτι και κανει την ιδια δουλεια ε?

Μαλλον οχι. Αλλα κατα την ταπεινη μου γνωμη το προβλημα δεν ειναι το πως θα αποκτησεις την παστα αλλα το πως θα την τοποθετησεις. Καλα ειναι να σου δειει καποιος την πρωτη φορα ή τουλαχιστων να δεις μερικα videaκια στο youtube για να παρεισ μερικες ιδεες.

Δημοσ.
Μαλλον οχι. Αλλα κατα την ταπεινη μου γνωμη το προβλημα δεν ειναι το πως θα αποκτησεις την παστα αλλα το πως θα την τοποθετησεις. Καλα ειναι να σου δειει καποιος την πρωτη φορα ή τουλαχιστων να δεις μερικα videaκια στο youtube για να παρεισ μερικες ιδεες.

+φωνω....βασικα νομιζω πως υπαρχουν εδω στο foroum καποιοι οδηγοι...για ψαξε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...