galil Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Έχω το laptop το HP dv6700 με windows Vista. Μέχρι τώρα έμπαινα κανονικά στο ίντερνετ από το router μου (Netagear dgn2000). Σήμερα όμως δεν συνδέεται στο internet μέσω wireless και βγάζει "Σύνδεση μόνο τοπικά". Με ethernet όμως δουλεύει κανονικά. Επίσης το router δεν παίζει να έχει κάτι, το τσέκαρα αφού συνδέθηκα ασύρματα από το κινητό μου. Πάνω απ' όλα πως μπορώ να καταλάβω αν έχει κάτι ο wireless adapter του laptop ή απλά μαλακίζονται τα Vista;
micos000 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μήπως κάποια στιγμή έκανες επιδιόρθωση της σύνδεσης; Πήγαινε Πίνακας Ελέγχου->Δίκτυο και Internet->Συνδέσεις δικτύου και κάνε διπλό κλικ στο ασύρματο προσαρμογέα σου. Πάτα στο κουμπάκι Ιδιότητες (κάτω αριστερά) και μετά πήγαινε στις ιδιότητες του TCP/IP v4 και σιγουρέψου ότι είναι όλα στο αυτόματο.
galil Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ναι, είναι όλα στο αυτόματο. Έχω δοκιμάσει αρκετές φορές επιδιόρθωση αλλά δεν έχει φτιαχτεί...
tsakonas Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Σε μένα το κάνει αυτό με άλλο router, επειδή λήγει το WPA2 key. Με ένα disable/enable από το wifi κουμπάκι, ξανασυνδέετε... αυτό το τσέκαρες/δοκίμασες?
galil Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ναι, τα έχω κοιτάξει αυτά. Μου γράφει οτι συνδέεται στο δίκτυο, αλλά δεν μπορεί μετά να συνδεθεί στο Ιντερνετ. ---------- Προσθήκη στις 17:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:01 ---------- Συγκεκριμένα βγάζει "Wireless Network Connection doesn't have valid IP configuration" Όπως είπα και παραπάνω η ρύθμιση είναι να παίρνει ip αυτόματα.
micos000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Τι ip παίρνει το pc σου galil; Συνήθως είναι κάτι σχετικό με 192.168.χχχ.χχχ ή 10.0.χχχ.χχχ Αν παίρνει άλλη ip τότε υπάρχει πρόβλημα και ίσως φταίει ο dhcp server του router. Πάτα WINDOWS+R, δώσε cmd και πάτα ENTER. Μέσα στο command δώσε ipconfig /all και δες τι ip σου δίνει στο wireless. Το error που σου βγάζει σημαίνει ότι έχει δηλωμένη λάθος ip στο wireless.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.