slipknot Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Που σουν ρε παλικαρι!Welcome back Απεξάρτηση. Καλώς σας βρήκα. [φιλιούνται, αγκαλιάζονται] Ναρκωτικά λένε στο rocking.gr.. Παίζει αλλά τόσο νωρίς βγήκε το πόρισμα;
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Κάποιος στήνει μπάντα στην κόλαση, αναμένουμε. ;p Γελασα:lol::lol::lol:
Tilemaxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μη μας κρατάς σε αγωνία ρε Slipknot. Πες μας τα αίτια, αφού τα ξέρεις.
slipknot Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ε, δεν άντεξε άλλο με το πόσο πουτανάκια του mtv είχαν γίνει οι slipknot, αναρωτήθηκε από που ξεκίνησε και που έφτασε και τσκ τσκ καμπούμ.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Την πρέζα την αποκλείεις; Δεν τον είχες δει ρε παιδί μου στα καμαρίνια να κάνει τη δόση του, όλη την ώρα μαζί ήσασταν.
RottenLungs Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Άνθρωπος πέθανε ρε παιδιά και μάλιστα πολύ μικρός. Εντάξη και εγώ δεν γούσταρα τους Slipknot αλλα που κολλάει αυτό. Περίμενε και παιδί. Η αυτοψία θα γίνει τη Τρίτη. Πάρτε πηγή.
slipknot Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Όχι, σε αυτόν το χώρο παίζει αρκετά και η πρέζα αλλά εδώ μαθαίνω ότι περίμενε παιδί. Δε μπορεί να είναι τόσο στόκος.
RottenLungs Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Για ποιόν λέτε ρε;;; Εγώ για αυτόν λέω. Αν η γυναίκα του ήταν τον Δεκέμβρη έγκυος, λογικά δεν θα είχε γεννήσει ακόμα. Καταρχήν ο Paul είχε τατουάζ στα χέρια
liopyr Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Άκυρο, και εμένα μου την έστειλαν την άσχετη photo, όταν τελειώσω το καντήλιασμα στην πηγή της θα κάνω edit. Και μετά θα εκβιάσω και τον γουώς να κάνει επίσης. (lol, ο τύπος της φωτό είναι αυτός που έγραψε την είδηση στο αρχικό ποστ).
Tilemaxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Όχι, σε αυτόν το χώρο παίζει αρκετά και η πρέζα αλλά εδώ μαθαίνω ότι περίμενε παιδί. Δε μπορεί να είναι τόσο στόκος. Δεν νομίζω οτι αυτό τον εμπόδιζε να κάνει χρήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.