Προς το περιεχόμενο

Μαύρη οθόνη ενώ ανοίγει ο Η/Υ

koser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ ο Η/Υ δούλευε μια χαρά μέχρι χθες, τον ανοίγω σήμερα χτυπάει το Bios η οθόνη δεν δείχνει τίποτα και όταν μπαίνει στα windows(από τον χαρακτηριστικό ήχο) ξανακάνει επανεκίνηση ακούγοντας ξανά το Bios...Δεν μπορώ να καταλάβω τί συνέβηκε στα καλά καθούμενα, λογικά κάτι παίζει με την κάρτα γραφικών......τί να πω, παιδιά....Βοήθεια!!!!:fear:

Δημοσ.
Ενώ ο Η/Υ δούλευε μια χαρά μέχρι χθες, τον ανοίγω σήμερα χτυπάει το Bios η οθόνη δεν δείχνει τίποτα και όταν μπαίνει στα windows(από τον χαρακτηριστικό ήχο) ξανακάνει επανεκίνηση ακούγοντας ξανά το Bios...Δεν μπορώ να καταλάβω τί συνέβηκε στα καλά καθούμενα, λογικά κάτι παίζει με την κάρτα γραφικών......τί να πω, παιδιά....Βοήθεια!!!!:fear:

Τι εννοεις λεγοντας οτι χτυπαει το BIOS?

Και επισης οταν λες οτι ακους τον χαρακτηριστικο ηχο των windows βλεπεις τπτ στην

οθονη ή οχι?

Δημοσ.
Καρτα γραφικων, δοκιμασε μια αλλη ή μεινε για λιγο με την onboard.

...να σου δώσω να κάνεις και τη δήλωσή μου που δεν την παλεύω; :P

Δημοσ.
Έχουν σταματήσει να διδάσκουν νεοελληνική γλώσσα στα σχολεία τα τελευταία χρόνια;
Τώρα θα σου πει ότι είναι δυσλεκτικός...
Δημοσ.

Μα δεν είναι τόσο το θέμα το παλικάρι, όσο κάτι άλλα posts που σου μπουρδουκλώνουν το νου στην προσπάθεια γι' αποκρυπτογράφηση που έχω πετύχει τώρα τελευταία.

Δημοσ.
Μα δεν είναι τόσο το θέμα το παλικάρι, όσο κάτι άλλα posts που σου μπουρδουκλώνουν το νου στην προσπάθεια γι' αποκρυπτογράφηση που έχω πετύχει τώρα τελευταία.

Πραγματικά στο hardware φορουμ χρειάζονται γνώσεις αποκρυπτογράφησης και μαντείας ορισμένες φορές.

Συντακτικά λάθη, μηδενική μεταδοτικότητα και προσπάθεια από ορισμένους!

Χωρίς περιγραφή των χαρακτηριστικών του υπολογιστή, χωρίς αναφορά του λειτουργικού συστήματος και χωρίς περιγραφή του προβλήματος... πιο πολύ χάσιμο χρόνου είναι να απαντάμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...