koser Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Ενώ ο Η/Υ δούλευε μια χαρά μέχρι χθες, τον ανοίγω σήμερα χτυπάει το Bios η οθόνη δεν δείχνει τίποτα και όταν μπαίνει στα windows(από τον χαρακτηριστικό ήχο) ξανακάνει επανεκίνηση ακούγοντας ξανά το Bios...Δεν μπορώ να καταλάβω τί συνέβηκε στα καλά καθούμενα, λογικά κάτι παίζει με την κάρτα γραφικών......τί να πω, παιδιά....Βοήθεια!!!!
washcloud Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τί περιγράφεις. Ειλικρινά.
z@xos Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ενώ ο Η/Υ δούλευε μια χαρά μέχρι χθες, τον ανοίγω σήμερα χτυπάει το Bios η οθόνη δεν δείχνει τίποτα και όταν μπαίνει στα windows(από τον χαρακτηριστικό ήχο) ξανακάνει επανεκίνηση ακούγοντας ξανά το Bios...Δεν μπορώ να καταλάβω τί συνέβηκε στα καλά καθούμενα, λογικά κάτι παίζει με την κάρτα γραφικών......τί να πω, παιδιά....Βοήθεια!!!! Τι εννοεις λεγοντας οτι χτυπαει το BIOS? Και επισης οταν λες οτι ακους τον χαρακτηριστικο ηχο των windows βλεπεις τπτ στην οθονη ή οχι?
v-tidus Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Καρτα γραφικων, δοκιμασε μια αλλη ή μεινε για λιγο με την onboard.
washcloud Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Καρτα γραφικων, δοκιμασε μια αλλη ή μεινε για λιγο με την onboard. ...να σου δώσω να κάνεις και τη δήλωσή μου που δεν την παλεύω;
phanispal Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Έχουν σταματήσει να διδάσκουν νεοελληνική γλώσσα στα σχολεία τα τελευταία χρόνια;
caution Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Εγώ Γεωγραφία δεν έμαθε ποτέ - ΚΑΘΕ χάρτης που βλέπω κρύβει μια νέα έκπληξη
thanos713 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Έχουν σταματήσει να διδάσκουν νεοελληνική γλώσσα στα σχολεία τα τελευταία χρόνια;Τώρα θα σου πει ότι είναι δυσλεκτικός...
phanispal Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μα δεν είναι τόσο το θέμα το παλικάρι, όσο κάτι άλλα posts που σου μπουρδουκλώνουν το νου στην προσπάθεια γι' αποκρυπτογράφηση που έχω πετύχει τώρα τελευταία.
The_Judas Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μα δεν είναι τόσο το θέμα το παλικάρι, όσο κάτι άλλα posts που σου μπουρδουκλώνουν το νου στην προσπάθεια γι' αποκρυπτογράφηση που έχω πετύχει τώρα τελευταία. Πραγματικά στο hardware φορουμ χρειάζονται γνώσεις αποκρυπτογράφησης και μαντείας ορισμένες φορές. Συντακτικά λάθη, μηδενική μεταδοτικότητα και προσπάθεια από ορισμένους! Χωρίς περιγραφή των χαρακτηριστικών του υπολογιστή, χωρίς αναφορά του λειτουργικού συστήματος και χωρίς περιγραφή του προβλήματος... πιο πολύ χάσιμο χρόνου είναι να απαντάμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.