denthnpalevw Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 θελω να παρω 2 92δες και3 80δες. ποιους ομως? θελω οσο το δυνατον αθορυβους. θα μπουν σε ενα silverstone lc17 εχει ηδη 2 80δες αλλα κανουν θορυβο. καλυπτουν σε θορυβο vga και stock cooler amd. οποτε θελω να τους αλλαξω ερχετε και καλοκαιρι.
lionheart75 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Nexus πιστευω η καλύτερη λύση τιμής / απόδοσης / θορύβου σε αυτές τις διαστάσεις fans. Θα σου έλεγα (απο θέμα θορύβου και μόνο) και για τους Coolermaster αλλά είναι τζούφιοι σε απόδοση οπότε δεν λέει. Άλλοι επίσης αθόρυβοι με σχετικά καλή απόδοση και φθηνοί είναι οι Nilox σε αυτές τις διαστάσεις που έχει το Πλαίσιο.
dimitrisak Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 xigmatek....εχω παρει δυο για το καινουριο κουτι που φτιαχνω για να δοκιμασω...τελειως αθορυβοι και πολυ δυνατοι....7e και εχουν και led....
denthnpalevw Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 το led δεν με νοιαζει δεν θα φαινονται.το κουτι δεν εχει παραθυρο.....:lol:
dimitrisak Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 whatever....xigmatek απο μενα coolermaster με τιποτα....
lionheart75 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Τους xigmatek δεν τους λές αθόρυβους. έχω τρείς 120mm απο δαύτους στο case και τους έχω με αντιστάσεις. Εν τω μεταξύ όλους όσους παραθέτω τους έχω δοκιμάσει. Για μένα nexus είναι η καλύτερη / οικονομική λύση απο Ελλάδα και μετά οι nilox για ακόμα φθηνότερη λύση και τελείως αθόρυβη. Εφόσων μιλάμε μόνο για διαστάσεις 80 και 92mm και για htpc case.
dimitrisak Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 εσυ τους εχεις στο corsair ε?(παρεπιπτοντως το εχεις κανει φοβεροοο)κοιτα επειδη ειναι 120αρια μπορει να κανουν θορυβο...τα 80αρια δεν κανουν καθολου....(καλα οχι και καθολου αλλα οχι ενοχλητικο)ναι υπαρχουν και καλητερα εννοειτε αλλα εγω ειμαι φοβερα ικανοποιημενος απο θεμα τιμης/αποδοσης/θορυβου...
lionheart75 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ για το σχόλιο. Δεν λέω ότι οι Xigmatek δεν είναι καλοί αλλά ότι είναι περισσότερο θορυβώδης απο τους nexus. Αυτό που λές με τις διαστάσεις δεν ισχύει, συνήθως μικρότερες διαστάσεις > μεγαλύτερος θόρυβος (ανάλογα και τις στροφές πάντα). Επειδή πρόκειται και για htpc case και τον καταλαβαίνω μιάς και γώ ψαχνόμουν παλιότερα, οι nexus και οι nilox θα τον ικανοποιήσουν απόλυτα σε θέματα θορύβου. Για καλύτερη απόδοση και ποιότητα nexus.
dimitrisak Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 σαν τιμη?ποσο εχουν?led εχουν?γτ ειμαι ledakias:lol:
lionheart75 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 nilox 80mm nexus 80mm nilox 92mm nexus 92mm Όχι δεν έχουν leds φυσικά και αφού προορίζονται για htpc αλουμινένιο κλειστό case, γιατί να έχουν? Υπάρχουν και nexus με Leds για σένα αλλά είναι ακριβότεροι.
dimitrisak Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 κριμα γιατι στο κουτι μου δεν μπαινει τιποτα χωρις led....ακομα και βιδες με led βαζω.... χαχαχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.