dvp_32 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Παιδιά έχω μια παλιά έκδοση του Nod 32 την 3.0.621.0 σε παλιό pc. Έκανα format το ξαναεγκατέστησα και δεν μπορώ να κάνω update ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Υποπτεύομαι ότι δεν κάνει επειδή είναι παλιά η έκδοση όταν όμως το είχα έκανε κανονικά.
StavrosD Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Προφανώς πριν το format είχες βάλει στις ρυθμίσεις του το username και το password για τα update. Μετά το format τα έβαλες;
dvp_32 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ναι τα έβαλα και λήγουν τον Φεβρουάριο του 2011. Το θέμα είναι ότι όταν πάω να κάνω update ξεκινάει την διαδικασία και μετά κολλάει χωρίς να κάνει τίποτα.
_Anonymous_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ναι τα έβαλα και λήγουν τον Φεβρουάριο του 2011. Το θέμα είναι ότι όταν πάω να κάνω update ξεκινάει την διαδικασία και μετά κολλάει χωρίς να κάνει τίποτα. Αποκλειετε φιλε η εκδοση αυτη να σου ληγει το 2011. ρωτα αυτον που εφτιαξε το crack που εχεις βαλει για 2011, να σου πει για ποιο λογο δε κανει update
dvp_32 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Αποκλειετε φιλε η εκδοση αυτη να σου ληγει το 2011. ρωτα αυτον που εφτιαξε το crack που εχεις βαλει για 2011, να σου πει για ποιο λογο δε κανει update Τι εννοείς λέγοντας crack? Έχω αγοράσει το πακέτο που είχε μέσα τρεις άδειες όπου μπορείς να τις ενεργοποιήσεις για διάστημα ενός έτους την κάθε μία. Ο λόγος που χρησιμοποιώ την συγκεκριμμένη έκδοση και όχι κάποια καινούργια όπως θα μπορούσα είναι γιατί το pc είναι παλιό και εάν βάλω καινούργια αργεί αρκετά γιατί από όσο γνωρίζω σκανάρει πολλά στα windows.
StavrosD Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Βάλε καινούργιο. Ακόμα και παλιό να βάλεις κάνει μόνο του update στην τελευταία έκδοση.
flik Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Βάλε την 4.2 έκδοση, αυτό σίγουρα. Δεν είναι πιο βαριά απο την 3, αλλά όλες είναι πιο βαριές απο την 2.7 που είχε κάνει πάταγο θυμάμαι. Όσον αφορά το update, μάλλον πρόβλημα της eset θα είναι, μου το έχει κάνει και εμένα καμιά φορά. Αν δεν σου βγάζει μήνυμα username/password invalid, τότε η άδεια είναι οκ, και αν δεν λυθεί απο μόνο του, μάλλον με απεγκατάσταση και πέρασμα της 4.2 θα λυθεί.
dvp_32 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Βάλε την 4.2 έκδοση, αυτό σίγουρα. Δεν είναι πιο βαριά απο την 3, αλλά όλες είναι πιο βαριές απο την 2.7 που είχε κάνει πάταγο θυμάμαι.Όσον αφορά το update, μάλλον πρόβλημα της eset θα είναι, μου το έχει κάνει και εμένα καμιά φορά. Αν δεν σου βγάζει μήνυμα username/password invalid, τότε η άδεια είναι οκ, και αν δεν λυθεί απο μόνο του, μάλλον με απεγκατάσταση και πέρασμα της 4.2 θα λυθεί. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και θα δω εάν είναι πρόβλημα της eset γιατί όντως δεν βγάζει invalid user name. Παρόλα αυτά επειδή το είχα δοκιμάσει στο παρελθόν η έκδοση 4 είναι αισθητά πιο βαριά στο συγκεκριμένο πάντα pc.
_Anonymous_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και θα δω εάν είναι πρόβλημα της eset γιατί όντως δεν βγάζει invalid user name. Παρόλα αυτά επειδή το είχα δοκιμάσει στο παρελθόν η έκδοση 4 είναι αισθητά πιο βαριά στο συγκεκριμένο πάντα pc. Λυνετε το προβλημα σου με πληρη απεγκατασταση παντως με το eset unistall tool. Οσων αφορα το 4, οντως ειναι λιγο πακετωμενο παντως
ergidis Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Kαλα.. Αυτο το συγκεκριμενο (το νοδ32) δεν ειναι free????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.