ikskarda Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Αλλος ενας σιχαμερος ψευτρακος κουτοπονηρος ελληνας που πρωτα παραβιαζει ολους τους κανονες του σιτε 3 φορες και μετα χρησιμοποιει αστειες δικαιολογιες για να τι γλειτωσει.Με αυτη τη νοοτροπια εφτασε η Ελλαδα σε αφτο το χαλι.Δεν εχω τιποτα προσωπικο με το παιδι απλα με ενοχλουν συμπεριφορες σαν αυτη. ναι λες και ολοι μας εχουνε αυθεντικα προγραμματα στον υπολογιστη και αυθεντικο λογισμικο η ολοι κατεβαζουνε freeware . δεκτο το σχολιο σου
2arkoudi Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Εγω παντως θα μοιραζα τις ημερες μια ημερα ο ενας κ μια ημερα ο αλλος με τις ωρες ειναι μπελας κ μπορει να γινει παλι η στραβη κ με τις ημερες μπορεις κ απο εξωτερικο λες ημουν ταξιδι
guido Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 εγώ πάλι αφού σκάω τα 60 , θα έλεγα του ξάδελφου να πάει να αγοράσει δικό του account ντάξει και γω όταν είχα account το χα δώσει σε 2-3 φίλους , αλλά κατέβαζαν μία στο τόσο , δεν το ξεκωλιαζαν με το συμπάθιο
ikskarda Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 ενταξει παιδες , ας το αφησουμε εδω το θεμα , μην λεμε τι ειναι νομιμο και τι οχι για να μην εχουμε συνεπειες ευχαριστω ολους για τα σχολια σας και τις συμβουλες σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.