guido Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 nice. από περιέργεια ζήτησαν κάτι άλλο πέρα από προσωπικά στοιχεία για απόδειξη πως είσαι ο νόμιμος κάτοχος του account;
ikskarda Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 For our investigating it would be helpful if you could answer the followingquestions: - How many person are using this account? - From where do you use the RapidShare account usually? - Do you use your account from abroad? τους γραφω και καλα οτι εχω 1 υπολογιστη και 2 λαπτοπ στον σπιτι οπου και απο τα 3 μηχανηματα εχω προσβαση στο ιντερνετ και κατεβαζω απο το rapidshare . και αυτο που λενε για το εξωτερικο επειδη το χρησιμοποιει ο ξαδερφος που σπουδαζει εξω , ειπα και καλα πως ναι αραια και που κατεβαζω και μετα απο μιση ωρα απαντανε αυτο Hello,your account has been locked because it was suspected of account sharing. We have checked the account and it seems that you are the only person which is using it. Therefore we have unlocked your account. This problem may occur if your IP-Address changes several times a day. If this is caused by technical difficulties with your Internet connection, we recommend you to contact your ISP. Should the account be blocked repeatedly, we reserve the right to not unlock the account anymore. Thank you for your understanding.
georgalasg Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 μια φορα μου το ειχανε πει και ξερανε (προφανως) απο που μπαιναν... μου ειχαν δωσει αναλυτικά τη λιστα η οποια φαινεται εξαλου και στο σιτε τους... Οποτε μαλλον χαζομαρα αυτο που τους ειπες (το καταλαβανε) και φυσικα δε θελαν να το συνεχίσουν... οποτε ολα καλα...
ikskarda Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 δε σε καταλαβα τι εννοεις φιλε με την χαζομαρα και το οτι δεν ηθελαν να το συνεχισουν !!! παντως απο οτι φαινεται ειναι η τελευταια ευκαιρια στην επομενη φορα θα μου το κλεισουν το λογαριασμο . ελπιζω μονο να μην εννοουν και του χρονου οτι θα ανανεωσω παλι
mindtrapper Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Εννοεί ότι αυτό που τους είπες δεν στέκει σύμφωνα με αυτό που βλέπουν. Αλλά δεν θέλανε να το συνεχίσουν γιατί ήταν πρώτο κλείδωμα και μάλλον δεν ήθελαν να σε χάσουν από πελάτη ή/και να κάνεις δυσφήμιση σε forum κτλ. Εντάξει εσύ το είχες δώσει και στον άλλο στο εξωτερικό, πήγαινες γυρεύοντας.
isay Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 @ikskarda είσαι τυχερός. Φρόντισε τώρα να τα βρεις με τους άλλους "συνέτερους" να μοιράσετε τις ώρες ή μέρες
ikskarda Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 αυτο καναμε συνηθως . λεγαμε κατεβασες τιποτα ρε μαν γιατι θελω να κατεβασω ? ε προχτες που μας κλειδωσαν οριστικα ηταν γιατι ειχε βαλει ο ξαδερφος να κατεβασει κατι και τον πηρε ο υπνος και κατεβαζα και εγω μετα ταυτοχρονα παντως θα παιξει κανενα προβλημα αν οντως ρυθμισουμε τις ωρες . το πρωι ο ενας το βραδυ ο αλλος ? το λεω γιατι εγω ειμαι Αθηνα και αυτος εξωτερικο . θα τους πειραξει κατι τετοιο ? αλλωστε τις περισσοτερες φορες στο msn μιλουσαμε και του ελεγα . ελα ρε τελειωσε αυτο που κατεβαζες να βαλω και εγω μια ταινια για να δω για βραδυ ? μου ελεγε τελευταιο part περιμενε , κατεβαινε το part του και μετα απο 5 λεπτα εβαζα και εγω και κατεβαζα . λετε να θελει πιο πολυ ωρα να μεσολαβει αναμεσα στα downloads ?
mindtrapper Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Με εξωτερικό δεν παίζει, ακόμα και αν δεν κατεβάζετε ίδια ώρα. Ακόμα και να μεσολαβεί ώρα ανάμεσα. Εκτός αν είναι αρκετή ώρα ώστε να δικαιολογείται ταξιδάκι μέχρι τη χώρα που είναι ο άλλος Εγώ έτσι το βλέπω. Θα σου πούνε : πως κατεβάζεις 13.30 από Ελλάδα και 14.00 από Γερμανία ξέρω γω; Πότε πρόλαβες; Εκτός αν τους πεις ότι έχεις seedbox ή server εκεί και τέτοια φούμαρα.
ikskarda Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 συνηθως ετσι το καναμε με κανενα 10λεπτο κενο αναμεσα στο δικο του download με το δικο μου . οποτε πιστευεις οτι θα την ξαναπατησουμε ε ?
mindtrapper Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Λογικά. Δοκίμασε να στείλεις να τους ρωτήσεις αν επιτρέπεται να έχεις remote server σε άλλη χώρα και να κατεβάζεις εκεί σε seedbox. Αν σου πουν ναι συνεχίζεις, αν όχι πες του να ξηλωθεί να πάρει δικό του RS. (Στείλε από άλλο email και IP και καλά σαν νέος πελάτης ότι ρωτάς αν επιτρέπεται γιατί γι αυτό το θες. Μην στείλεις από το δικό σου και αλλάξουν γνώμη και στον κλείσουν πάλι )
ikskarda Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 θα υπαρχει παλι προβλημα με το να κατεβαζω ειτε απο τον υπολογιστη ειτε απο το λαπτοπ στο σπιτι μου ? γιατι μεχρι τωρα σε οποιο δεν εκανα κατι και δουλευα στο αλλο εβαζα τα λινκς σε αυτο και κατεβαζα . καθημερινα κατεβαζω και απο το ενα μηχανημα και απο το αλλο
empyr3an Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Εγώ έτσι το βλέπω. Θα σου πούνε : πως κατεβάζεις 13.30 από Ελλάδα και 14.00 από Γερμανία ξέρω γω; Πότε πρόλαβες; Εκτός αν τους πεις ότι έχεις seedbox ή server εκεί και τέτοια φούμαρα. Μπερδεύτηκα! Την διαφορά ώρας πώς την υπολογίζεις; Το rapidshare δε βάζει ντετέκτιβς να παρακολουθούν τη χρήση που γίνεται. Αυτοματοποιημένο είναι το σύστημα που τα ελέγχει αυτά. Αν το ρύθμισαν ώστε να επιτρέπει λόγου χάρη 10 ταξίδια το μήνα δεν το γνωρίζει κανείς. Καλό θα είναι όμως ο ξαδερφός σου να αρχίσει να κατεβάζει ως free γιατί είπες πως δεν είστε heavy users και δεν αξίζει να ρισκάρεις ετήσια συνδρομή. Ίσως όταν θα λήγει...
ikskarda Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 ειμαστε τουλαχιστον 4 χρονια users στο rapid απο την εποχη που υπηρχε και το rapidshare.de . 2 χρονια πληρωσε αυτος , τωρα 2 δευτερη χρονια πληρωνω εγω . θα δουμε πως θα γινει . και δε τα παω τα torrents με τιποτα
mindtrapper Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 θα υπαρχει παλι προβλημα με το να κατεβαζω ειτε απο τον υπολογιστη ειτε απο το λαπτοπ στο σπιτι μου ? γιατι μεχρι τωρα σε οποιο δεν εκανα κατι και δουλευα στο αλλο εβαζα τα λινκς σε αυτο και κατεβαζα . καθημερινα κατεβαζω και απο το ενα μηχανημα και απο το αλλο Λογικά με αυτό είσαι ΟΚ. Μπερδεύτηκα! Την διαφορά ώρας πώς την υπολογίζεις; Το rapidshare δε βάζει ντετέκτιβς να παρακολουθούν τη χρήση που γίνεται. Αυτοματοποιημένο είναι το σύστημα που τα ελέγχει αυτά. Αν το ρύθμισαν ώστε να επιτρέπει λόγου χάρη 10 ταξίδια το μήνα δεν το γνωρίζει κανείς. Καλό θα είναι όμως ο ξαδερφός σου να αρχίσει να κατεβάζει ως free γιατί είπες πως δεν είστε heavy users και δεν αξίζει να ρισκάρεις ετήσια συνδρομή. Ίσως όταν θα λήγει... Δεν έχει καμία σχέση η διαφορά ώρας. Το σύστημα βλέπει ότι τελείωσε ένα download με ελληνική IP και μετά από 10 λεπτά αρχίζει το ίδιο account download με ξένη IP. Τα 10 λεπτά είναι 10 λεπτά όση διαφορά ώρας και να έχεις. Στα ταξίδια δε θα άλλαζε η IP μέσα σε 10 λεπτά αλλά σε ώρες. Αυτοματοποιημένο σύστημα μια χαρά τα βλέπει όλα αυτά, ντετέκτιβ εσύ ανέφερες. Οπότε στην περίπτωση του παιδιού ή μοιραζόταν τον λογαριασμό ή είχε proxy. Ε υπέθεσαν ότι τον μοιράζονταν και τον έκλεισαν.
Nagisa_Furukawa Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Αλλος ενας σιχαμερος ψευτρακος κουτοπονηρος ελληνας που πρωτα παραβιαζει ολους τους κανονες του σιτε 3 φορες και μετα χρησιμοποιει αστειες δικαιολογιες για να τι γλειτωσει.Με αυτη τη νοοτροπια εφτασε η Ελλαδα σε αφτο το χαλι.Δεν εχω τιποτα προσωπικο με το παιδι απλα με ενοχλουν συμπεριφορες σαν αυτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.