ikskarda Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Καλησπερα παιδια . Ειχα για 1 χρονο ενα premium account στο rapidshare το οποιο το μοιραζομουν να πω την αληθεια με τον αδερφο μου και τον ξαδερφο μου.Δυο φορες μου ειχαν στειλει email για αλλαγη του κωδικου με αιτιολογια οτι κατεβαζαν πολυ χρηστες Το Σαββατο εληγε ο λογαριασμος και μεσω paypal ανανεωσα για 1 χρονο την συνδρομη μου (σχεδον 60 ευρο).Σημερα το μεσημερι κατεβασα κανονικα οτι ηθελα αλλα τωρα το βραδακι πηγα να μπω στο account μου και μου βγαζει Fraud detected, Account ταδε : This Account has been illegally used by several users. τι να κανω ρε παιδια ? τσαμπα τα 60 ευρω που εδωσα το Σαββατο ?
isay Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μην κλαψουρίζεις γιατί πηγαίνατε γυρεύοντας. Επικοινώνησε με το rapidshare και γράψε ότι σου είχανε κλέψει τον κωδικό και δεν το ήξερες (και τέτοια). Όσο για τα email που σου στείλανε πες ότι είχες κάποιο πρόβλημα με το λογαριασμό σου και δεν έλαβες τίποτα. Αν στη χαρίσουν και σου ανοίξουν το λογαριασμό κανονίστε τις ώρες/μέρες που θα κατεβάζει ο κάθε ένας. Το rapidshare δεν κλειδώνει αν κατεβάζεις από πολλές ip, αλλά αν κατεβάζεις από πολλές IP ταυτόχρονα.
Luxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Σοβαρα κλειδωνει; Δε το ηξερα. Αν κατεβαζουν 2 ατομα ταυτοχρονα στο κλειδωνουν; Γιατι το εχω δωσει και στην κοπελα μου.
Deponakias Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Σοβαρα κλειδωνει; Δε το ηξερα. Αν κατεβαζουν 2 ατομα ταυτοχρονα στο κλειδωνουν; Γιατι το εχω δωσει και στην κοπελα μου. Λογικα η κοπελα σου δεν κανει υπερχρηση του λογαριασμου οπως τα παλικαρια πανω Κανε αυτο που λεει ο isay και λογικα θα στην χαρισουν!
ikskarda Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 αυτο για το οτι δεν ελαβα ποτε το email δε παιζει γιατι απλα οταν εστελναν το email (προ)ειδοποιησης , αλλαζουν και το κωδικο οπου στον ελεγαν στο email και μετα παλι εγω ξαναεβαζα αυτον που ηθελα. ναι οντως εχουμε κατεβασει πολλες φορες ταυτοχρονα , αλλα ειμαστε 2.γιατι στην ουσια εγω και ο αδερφος μου κατεβαζουμε ειτε απο τον υπολογιστη ειτε απο το λαπτοπ στο σπιτι μας και ο ξαδερφος μου στο σπιτι του .
isay Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Σοβαρα κλειδωνει; Δε το ηξερα. Αν κατεβαζουν 2 ατομα ταυτοχρονα στο κλειδωνουν; Γιατι το εχω δωσει και στην κοπελα μου. Άμα δεν είναι "heavy downloader" δεν θα έχεις πρόβλημα. Άμα το σύστημα ανιχνεύσει ότι τακτικά γίνεται παράλληλο download ... έρχεται η ειδοποίηση (την οποία δεν αγνοούμε, ακους ikskarda; ).
ikskarda Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 και εμεις δεν το μηδενιζαμε καθε μερα το traffic share . τα 5gb που ειχαμε καθε μερα με 1-2 ταινιες . εγω εχω σπαστει οχι γιατι μας πιασανε που καλα κανανε , αλλα γιατι το Σαββατο ανανεωσα και εσκασα 60 ευρω . να πεις οτι ειχε περασει κανενα τριμηνο μετα την ανανεωση να πω ΟΚ κατι προλαβαμε και κατεβασαμε , αλλα μεσα σε 2 μερες ρε γαμωτο ?
2arkoudi Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Οντος ειναι το γαμωτο! Παλεψε το με email κ νομιζω οτι θα σου το ανοιξουν
firewalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ζήτα να σου επιστρέψουν το υπόλοιπο των χρημάτων.
noname2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ζήτα να σου επιστρέψουν το υπόλοιπο των χρημάτων. λολ ρεεεε.
guido Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 πες πως ανακάλυψες keylogger στο PC σου , γιαυτό σου κλέβαμε κάθε φορά τον κωδικό . Και πως τώρα είναι οκ και μπλα μπλα. αλλά οκ δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με τους παραπάνω , οταν συνέχιζες άνετος να το μοιράζεσαι με άλλους 2 , όταν είχες ήδη 2 ειδοποιήσεις (!!) , ότι πήγαινες γυρεύοντας .
ikskarda Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 εστειλα email και περιμενω απαντηση . ανεφερα οτι ανανεωσα προσφατα και οτι ταχα μου δεν μοιραζομαι τους κωδικους μου και πιθανον να επεσα θυμα hacking καπως
guido Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 ε ναι αλλά έτσι όπως το έγραψες , "θύμα καπως" , και μετά από τόσα warning είναι σαν να λες πως "οκ τελικά δεν εχω ιδέα τι μου γινεται και το account αυτό όσες φορές και να αλλάξετε pass , θα μπαίνουν πάντα 3-4 μέσα" άμα ήταν θα μοιραζόμασταν όλοι τα account μας και θα λέγαμε κάθε φορά , α δεν ξέρω με χακάρουνε. Ε μια δυο οκ, την τρίτη αν δεν μπορείς να διασφαλίσεις το pass σου στο κλείνουμε. σου είπα πως καλό θα ήταν να αναφέρεις Keylogger και πως γιαυτό κλάπηκε Τριτη φορά ο κωδικός και πως πλέον δεν υπάρχει πρόβλημα και δεν θα ξανασυμβεί το ίδιο προφανώς, αφού το καθάρισες και μπλα μπλα .
ikskarda Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 καλως !!! σε ευχαριστω φιλε , ας δουμε τι θα μου απαντησουν και θα κανω αυτο που ειπες ---------- Προσθήκη στις 14:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:19 ---------- μετα απο 2-3 email επικοινωνιας (στο μισαωρο μου απαντουσα) και μερικες πληροφοριες που μου ζητησαν μου ξανα ανοιξαν το λογαριασμο.
empyr3an Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσο διαλλακτικοί είναι στο rapidshare σε αυτές τις περιπτώσεις. Αλλά νομίζω πως κουτόχορτο δεν τρώνε. Το γνωρίζουν ότι μοιραζόσουν το account σου αλλιώς δε θα στο εκλείναν χωρίς έγκρισή σου νομίζω. Μένει να δούμε αν το έκαναν για να σε "ψαρώσουν" και να σου πουν τέρμα ως εδώ το να μοιράζεσε το λογαριασμό σου ή όντως φτάσανε στα όριά τους και σε τιμωρούν έτσι. Θέλω να πιστεύω ότι θα σου δώσουν πίσω το λογαριασμό σου. Καλή τύχη. Δεν πρόβαλα όμως έπεσα μέσα! Ωραία νέα. Μπι κερφουλ ναου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.