Προς το περιεχόμενο

Νεο Full Tower

sentoner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με θόρυβο. Μόλις όμως έβαλα 3 στη σειρά στην οροφή του obsidian τότε την ψιλοάκουσα. :P Μετά απο 2 μέρες παίξαν αντιστάσεις μέχρι να πάρω controller. Για καλή οικονομική λύση θα σου πρότεινα και εγώ τους nexus. :-)

Για πες μας ποιον controller πήρες, πόσο και από που;

Γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ, και δεν θέλω να μπλέξω με αντιστάσεις κτλ.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Toν πήρες ή θα τον πάρεις(τον controller).

Toν παρήγγειλα Δευτέρα, θα το έχω αυριο. :-)

Θα πώ και εντυπώσεις, αν και φαίνεται ότι τα σπάει. :lol:

Δημοσ.

Σε ρώτησα γιατί διάβασα ότι λόγω της lcd οθόνης αν δεν είναι στο ύψος των ματιών δεν φαινοντε οι ενδείξεις,δεν ξέρω αν θα σε ενοχλεί αυτό.

Δημοσ.
Σε ρώτησα γιατί διάβασα ότι λόγω της lcd οθόνης αν δεν είναι στο ύψος των ματιών δεν φαινοντε οι ενδείξεις,δεν ξέρω αν θα σε ενοχλεί αυτό.

Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, είναι περίπου στο ύψος των ματιών, διότι το case το έχω απέναντι μου και το ατενίζω καθώς σερφάρω ψιλοξάπλα στον καναπέ... :lol::lol:

Δημοσ.

Να ρωτησω και γω κατι?σκεφτομαι να παρω το Haf 932 και θελω να μαθω αν εχει τρυπες μπροστα για να βαλω 120mm ανεμιστηρες,γιατι δεν πολυβασιζομαι στον 230mm που εχει προεγκατεστημενο...

Δημοσ.

Όταν λες μπροστά πού εννοείς ακριβώς;

Γιατί δεν πολυβασίζεσαι στον 230άρη;

Έχε υπόψη σου ότι θα σκασομυτίσει η νέα version του, το [ame=http://www.youtube.com/watch?v=-IJwtgX8cWI]HAF X[/ame].

Επίσης, αν και κατόπιν παραγγελίας, το pc1 το έχει κατά ~30€ φθηνότερο απ' ότι το Πλαίσιο.

Δημοσ.

Ο μπροστινος που βαζει αερα,στους σκληρους εννοω.Δεν πολυβασιζομαι γιατι αν χαλασει μετα θα πρεπει να ψαχνω να τον αλλαξω,και δεν βρισκονται ευκολα οι 230mm...θα κοιταξω και στο pc1...thanks για το λινκ :-) μεγαλη διαφορα στη τιμη!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...