Προς το περιεχόμενο

Νεο Full Tower

sentoner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε πανάκριβο είναι, αλλά αφού ο TS δίνει 250 imho αξίζει να δώσει άλλα 20 για να το πάρει. Σε σχέση με τις τιμές αλλού, είναι καλά στο pc1. Φοβερό κουτί και αξίζει να τα δώσεις, σου μένει.

Δημοσ.

Τελικα λεω να παρω το corsair,πιστευω αξιζει να δωσω κατι παραπανω για αυτο...Απο θεμα θορυβου τι λεει;

Δημοσ.

Επειδη θα κανω την παραγγελια σε λιγο,εχεις καποιον να προτεινεις απο πλαισιο;

Δεν θελω να ειναι ουτε πολυ αδυναμοι,ουτε να κανουν πολυ θορυβο,καπου στη μεση...

Δημοσ.
Επειδη θα κανω την παραγγελια σε λιγο,εχεις καποιον να προτεινεις απο πλαισιο;

Δεν θελω να ειναι ουτε πολυ αδυναμοι,ουτε να κανουν πολυ θορυβο,καπου στη μεση...

Θέλεις leds? Σκέφτεσαι να βάλεις και ψύκτρα με ανεμιστήρες push - pull?

Και στην τελική με το θόρυβο έχεις ιδιαίτερο θέμα? Ρωτάω για να δω πως θα βαδίσω. :P

Δημοσ.

Και γω αυτούς θα σου έλεγα που πρότεινε ο Φάνης.

Αλλά εδώ υπάρχει ένα θέμα, γιαυτό σε ρώτησα αν σκοπευεις να βάλεις ψύκτρα με fans και αν είσαι (ψυχάκιας) με το θόρυβο.

Διότι άλλο ένας nexus και άλλο 3 σε σειρά. Επίσης μετά επιπλέον 2 fans σε ψύκτρα κλπ.

Εγώ έχω 3 απο αυτούς οι οποίοι μόνοι τους είναι μια χαρά. Είχα δύο στο htpc έναν μπροστά και ένα πίσω. Δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με θόρυβο. Μόλις όμως έβαλα 3 στη σειρά στην οροφή του obsidian τότε την ψιλοάκουσα. :P Μετά απο 2 μέρες παίξαν αντιστάσεις μέχρι να πάρω controller. Γιαυτό σου λέω. Και να φανταστείς ότι στην ψύκτρα έχω 2 silenX που είναι σχετικά αθόρυβοι.

Για καλή οικονομική λύση θα σου πρότεινα και εγώ τους nexus. :-)

Δημοσ.

Κοιτα,ιδιαιτερο προβλημα με το θορυβο δεν εχω,αυτη τη στιγμη να φανταστεις ειμαι με 3 slipstream...Απλα θα ηθελα κατι λιγο πιο αθορυβο,ειδικα απ τι στιγμη που θα βαλω και πολλους...Τεσσερα fans των 120 δεν παιρνει ακομα;Τα εγκαταστημενα δεν θα τα αλλαξω...

Εχω 2 τετοια:http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Nexus-Fan-120Mm-Real-Silent-22-8Db-D12SL-12-BW.htm,αρα θελω 2 fans για το case και 2 για την ψυκτρα...

Για led δεν εχω προβλημα,δεν θα το κανω φωτορυθμικο αλλα λιγο χρωματακι δεν πειραζει...

Δημοσ.

3 παίρνει επιπλέον και το 4ο είναι για να ψύχει το επιπλέον διαμέρισμα των σκληρών που είναι στο χώρο του τροφοδοτικού. Αν δεν έχεις πάνω απο 4 σκληρούς δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις έναν ακόμα 120άρη.

Λοιπόν δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα θορύβου διότι έγω είμαι πολύ περίεργος σε αυτό το θέμα, γιαυτό και οι αντιστάσεις.

Αν σε ενδιαφέρει να έχει leds πάρε χωρίς άλλη σκέψη αυτούς που σου πρότεινε ο @phanispal.

Αλλιώς αυτούς:

http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Nexus-Fan-120Mm-Real-Silent-22-8Db-D12SL-12-BW.htm :-)

(Μαυρο - ασπρο φοβερή αντίθεση :-D)

Δημοσ.
3 Slipstream; :λολ:

Και δεν έχεις κανέναν στην ψύκτρα;

Στην ψυκτρα εχω τους 2 ρε...

Στο σημειο που το χω το pc βραζει κατα τη διαρκεια της μερας γιατι το χτυπαει ο ηλιος,το βραδυ πεφτει 7-8 βαθμους κατω η θερμοκρασια να φανταστεις...Γι αυτο και οι 3 slipstream...

Οκ,το οbsidian λοιπον με τους nexus,εκλεισε...

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...