fastmanakos Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Λοιπόν είμαι κάτοχος της εν λόγο κάρτας και μετά απο φορμάτ μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα.Εγκατέστησα τον τελευταίο catalyst και στις επιλογές ανάλυσης (οθόνη αυτή της υπογραφής μου και πρίν το φορμάτ όλα κομπλέ 1920χ1080 60 hz) συμβαίνει κάτι πολύ παράξενο.Σε αναλύσεις μέχρι 1600χ1200 δείχνει μόνο του απο δίπλα 60hz ωστόσο στα 1920χ1080 δίπλα γίνεται μόνο του 30ihz: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Επίσης πατώντας λίστα καταστάσεων λειτουργίας στην κάρτα γραφικών μου εμφανίζει πάλι τέτοια μαλακία με τα 30 hz ορίστε και η φώτο: (μπάι δε γουέι τί σκατά είναι το πεπλεγμένη;;;;; ) Δοκίμασα στην αρχή να βάλω to catalyst που είχα πρίν το φορμάτ και δούλευαν όλα κανονικά αλλά και μ εκείνο το ίδιο πρόβλημα μου παρουσίασε.Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά συνέβη αυτή την φορά.Εν το μεταξύ εγκατέστησα ακριβώς την ίδια έκδοση των windows που είχα και πρίν οπότε δεν παίζει νά νε κανα bug των windows (αν υπήρχε καμία τέτοια περίπτωση).Πλίζ χέλπ γτ θέλω να την σπάσω την 24άρα με 1440χ900. ---------- Προσθήκη στις 22:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:37 ---------- Κανένας που να γνωρίζει τίποτα ρε παιδιά;
caution Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 "Πεπλεγμένη" είναι η ατυχής μετάφραση του όρου "interlaced" και αναφέρεται στον τρόπο σάρωσης. Κατά τα άλλα - εγκατέστησε τους drivers της οθόνης και ρίξε και κανένα update
fastmanakos Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Το βρήκα παίδες.μια παλιορύθμιση στον catalyst ήτανε που ούτε κατάλαβα πως την βρήκα.Τέλοσπαντων άν θέλει κάποιος μόντ ας το σβήσει το θέμα.
phanispal Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Α κυριολεκτικά το είπες το ούτε που κατάλαβες πώς τη βρήκες; Πάσο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.