Προς το περιεχόμενο

Ο μικρός ράμπο....

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...με τον ανεγκέφαλο πατέρα. Δεν είμαι ειδικός στην γυμναστική και τη διατροφή (έχω όμως μαστερ στα junk) αλλά εδώ έχουμε σοβαρό πρόβλημα, σωστά; αρχόζοντας από τον εγκέφαλο του πατέρα....Το έπαιξε και η Τατιάνα τις προάλλες και ανατρίχιασα. Πείτε καμια γνώμη, στο μπλα μπλα είμαστε άλλωστε :-)

• Moderators
Δημοσ.
...με τον ανεγκέφαλο πατέρα. Δεν είμαι ειδικός στην γυμναστική και τη διατροφή (έχω όμως μαστερ στα junk) αλλά εδώ έχουμε σοβαρό πρόβλημα, σωστά; αρχόζοντας από τον εγκέφαλο του πατέρα....Το έπαιξε και η Τατιάνα τις προάλλες και ανατρίχιασα. Πείτε καμια γνώμη, στο μπλα μπλα είμαστε άλλωστε :-)

Οκ η ανθρωπινη βλακεια strikes once again. Μερικοι ανθρωποι απλα δεν κανουν για γονεις.

Δημοσ.

Έχω ακούσει ότι όταν αναπτύσσονται οι μύες κάπως συγκρατούν τα κόκαλα.....αν αυτό αληθεύει το παιδάκι μάλλον θα μείνει πολύ κοντό...

Δημοσ.
Οκ η ανθρωπινη βλακεια strikes once again. Μερικοι ανθρωποι απλα δεν κανουν για γονεις.

Κοίτα αν βγεί κανείς από το πλαίσιο της συγκεκριμένης ιστορίας, το να (Α) πηγαίνω στο γυμναστήριο στα 40 μου και (Β) να το κάνω μαζί με τα παιδιά μου ώστε να ασχολούνται με την γυμναστική και να έχουν μια πιο υγειή ζωή, δεν μου φαίνεται καθόλου κακό... Αλλά ακόμη και αν το συγκεκριμένο παιδί κάνει απλά "βάρη" χωρίς να το ποτίζουν τίποτα, δεν νομίζω πως μιλάμε για κάτι κακό (χωρίς βέβαια να είμαι βιολόγος και να γνωρίζω τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν τέτοιου είδους ασκήσεις στην περαιτέρω ανάπτυξή του)

Δημοσ.

αυτό ξεπερνάει κατά πολύ το "κάνω γυμναστική παρέα με τα παιδιά μου", και αυτή η γράμμωση σε παιδί 5 ετών δεν μου φαίνεται καθόλου φυσιολογική

Δημοσ.

It sparks memories of Richard Sandrak, who, after his father trained him to become a bodybuilder, aged just three in 1995, was declared The Strongest Boy In The World.

Nicknamed Little Hercules, Ukrainian-born Richard could bench press 210 pounds at the age of six after undergoing a strict regime.

Απόσπασμα απο το άρθρο, αν και δέν αναφέρεται στον μικρό Giuliano...WTF...6 χρονών παιδάκι κάνει 95kg πάγκο;;;

Διάολε δέν μπορεί,κάποιο λάθος έχει γίνει!

Δημοσ.

Στο imdb (απο λινκ που βρηκα στη wikipedia) λεει οτι στα 8 σηκωνε τα 210 pounds

http://www.imdb.com/name/nm2105055/

Εγω παντως ακομα δυσκολευομαι να το πιστεψω, οσο τουμπανο και να ηταν ο μικρος.

Δημοσ.

..δεν επικροτώ αυτό που ο πατέρας τον βάζει να κάνει με την καμία. Σε αυτήν την ηλικία θα έπρεπε να παίζει και να μαθαίνει , προφανώς.

Πάντως το μόνο που ουσιαστικά κινδυνεύει να πάθει ένας άνθρωπος κάνοντας βάρη απο την εφηβεία και κάτω , ειναι να κλήσουν οι επιφύσεις. ΜΟΝΟ όμως οταν μιλάμε για μέγιστες επιβαρύνσεις.

Αν ο μαλακας ο πατέρας του βάζει το πιστιρίκι να κάνει ατομικά ρεκορ στον πάγκο ,τότε μιλάμε για μεγάλο ΟΡΝΙΟ ! (ατομικό ρεκορ στα βάρη = μέγιστη επιβάρυνση)

Οπως και να χει ... ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ! Το πιτσιρίκι πρέπει να παίζει και να μαθαίνει ...

Δημοσ.

Ενώ ας πούμε φαίνεται φυσιολογικό ένα παιδάκι στα 5-6-7 να κάνει τριπλές πιρουέτες, σάλτα και τρισάλτα, ασκήσεις γυμναστικής γενικότερα, λες και είναι η Κομανέτσι, ή αλλιώς, ο Μελισσανίδης (για κάτι πιο οικείο);

Το άνωθεν είναι από το άρθρο του Βημαγκαζίνο, τουλάχιστον 4ετίας, όσον αφορά την προετοιμασία των μελλοντικών γυμναστών - ολυμπιονικών εκ Κίνας ορμώμενων.

Σόου... γουάτεβερ.

Ανθρώπινο σώμα, το φέρνει στα όρια του από μικρή ηλικία, το μαθαίνει, ή αλλιώς, πλάθει, με ένα συγκεκριμένο τρόπο.

Αν θα έχει συνέπειες αργότερα; Θα το δούμε σε καμιά δεκαετία - εικοσαετία. Το να τον γκαρίζουμε τώρα είναι λίγο άσκοπο.

Αν ο συγκεκριμένος μπαμπάς δεν έχει ποτίσει το τέκνο με τίποτα περίεργο, δεν το βρίσκω καθόλου κακό. Και κατά τη γνώμη μου, καλλιό να το 'χει κάθε μέρα στα γυμναστήρια, παρά να ξεχάσει να το ταϊζει.

Ακολούθως, ποιος μας λέει ότι το παιδί δεν βλέπει όλη αυτή τη διαδικασία ΚΑΙ σαν παιχνίδι; Είδα και γω το βιντεάκι της Τατιάννας, μια χαρά φαινόταν το παιδί να χαίρεται, ΣΑΝ παιδί, που έκανε κάτι για το οποίο το επιβράβευαν κιόλας.

Υπερβολή; Μπορεί και να είναι. Και λοιπόν; Γυμναστική κάνει, δεν κάνει κάτι κακό. Ελεγχόμενα, ακόμη κι αν ζορίζεται, επιφέρει θετικά αποτελέσματα. Και δε νομίζω, εφόσον έχει πάρει τέτοια δημοσιότητα το θέμα, να μην γίνεται κανένας έλεγχος στον πατέρα, σχετικά με την γενικότερη υγεία του παιδιού.

Απλά, χωρίς να ξέρω, διαφωνώ με την αρνητικότητα του τύπου "το παιδί είναι παιδί, και πρέπει να κάνει άλλα πράγματα". Δεν μας είπε κανείς ότι δεν κάνει τίποτε άλλο πέραν αυτού. Οπότε είναι κρίμα να κατηγορούμε τον πατέρα επειδή έχει βάλει το παιδί του σ' αυτή τη λογική. Εκτός κι αν προτιμάμε τα αντίστοιχα παχύσαρκα παιδάκια, της ίδιας ηλικίας (το άλλο άκρο, αν θέλετε)

Δημοσ.

εγώ θεωρώ ότι είναι εγκληματικό ο γονιός να σπρώχνει το παιδί στο βίτσιο το δικό του.

Αν βέβαια του έχει προξενήσει και σωματικές βλάβες (ή αν οι βλάβες αυτές φανούν στο μέλλον) του αξίζει δημόσιος απαγχονισμός στην πλατεία του χωριού την Κυριακή το πρωί (αλήθεια, γιατί τα κόψαν αυτά; )

Το έχω σκεφτεί πολύ το θέμα, και νομίζω ότι ο γονιός πρέπει να δίνει ερεθίσματα στο παιδί, να αναζητά τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους και να ωθεί το παιδί προς την αξιοποίησή τους, αλλά σε καμία περίπτωση να μην τα οδηγεί σε ακρότητες που γουστάρει ο ίδιος. Δεν πιστεύω ο πιτσιρικάς να του είπε ένα πρωί "μπαμπά θέλω να γίνω σφίχτης".

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι φυσικοθεραπευτής και γυμναστής δεν έχω κάνει αλλά πόσο σύμφωνο με το αθλητικό ιδεώδες είναι το να σηκώνει ένα παιδί που τα κόκαλα του δεν έχουν σχηματιστεί ακόμα πλήρως, κιλά που ένας ενήλικας θα ζοριζόταν και ενδεχομένως να μην τα σήκωνε καν?

Δεν ξέρω, δεν μου κάνει για φυσιολογική άσκηση αυτή. Είχα δει και στο εξωτερικό ένα παρόμοιο παλικάρι να κάνει τα ίδια πριν κάποια χρόνια σε ένα site αλλά αυτό έπασχε από μία ασθένεια και ήταν σχεδόν όλο του το σώμα τίγκα στους μύες από κατασκευής. Το παρακολουθούσαν και γιατροί και ήταν μια χαρά.

Αυτό περισσότερο για μλκία του πατέρα μου κάνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...