Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ένας φίλος θα μου στείλει από αμερική 2 βιβλία σε ένα πακέτο. To βάρος τους ειναι 1.5-2 κιλά και η τιμή που κοστίζουν γύρω 75 δολλάρια. Με ρώτησε με τι να τα στείλει με UPS η FEDEX? Εσείς τι προτείνετε? Υπάρχει περίπτωση να περάσουν τελωνείο?

Δημοσ.

Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Αν δεν θέλεις να περάσουν τελωνείο, τότε απλό ταχυδρομείο. Με οποιαδήποτε courier 99,9% θα περάσουν τελωνείο.

Επίσης στο πακέτο να βάλει την ένδειξη "Gift" και αξία 20$

Δημοσ.

βασικα να μην βαλει gift γιατι ειναι κραχτησ για ελεγχο μετα απο τοσα χρονια το ξερουν και οι πετρες.Απλο ταχυδρομειο οπως ειπε και ο φιλος και η αξια οχι τελειως ασχετη με αυτο που εχει μεσα

Δημοσ.

εγώ έφερα απο αμερική mac mini αξίας 602$ που είχα χτυπήσει απο δημοπρασία...η τιμή αναγραφόταν πάνω στο ticket της USPS αλλά το gift πρέπει να με έσωσε απο το τελωνείο...Οπότε βάλτω και gift...αν και απότι έχω καταλάβει επειδή έχω ψωνήσει πολλές φορές απο Αμερική αντικείμενα αξίας κάτω των 100-80$ δεν ασχολούνται...

Την τιμή θα την δηλώσει στο γραφείο της USPS που θα παέι και θα το γράψουν αυτοί στο ticket του δέματος!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια θέλω να αγοράσω ένα MacBook pro αξίας 1200$ απο ΗΠΑ, θα μου το στείλουν κάτι συγγενείς που έχω εκει, θα πληρώσω τελωνείο? και αν ναι ποσα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...