Προς το περιεχόμενο

γυμναστικη

ginho100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια..θα ηθελα να μου πει καποιος πως μπορω να παρω ογκο και κιλα και να κανω γραμμωση (με ασκησεις,με τροφες) χωρις να επυβαρινω την αναπτηξη μου..ειμαι 15 μισο και εχω υψος 1,68 και ειμαι 54 κιλα..οποιος ξερει αν με βοηθησει..ευχαριστω..

Δημοσ.

Όγκος<------>Γράμμωση

Δέν μπορείς να κάνεις και τα δύο ταυτόχρονα.Συνήθως ξεκινάμε με όγκο και μερικούς μήνες πρίν το καλοκαίρι προσαρμόζουμε αναλόγως τις ασκήσεις για γράμμωση.Η σωστή διατροφή είναι το μυστικό,οπότε συνίσταται εγκράτεια (για να μήν πώ μαχαίρι) στα "σκατουλοϊδή" (πίστες-σουβλάκια-μπέργκερς-βρώμικα-πατατάκια κλπ).

Όντας 15 ετών,το σώμα σου δέν έχει αναπτυχθεί πλήρως.Οποιαδήποτε συμβουλή (που θα πάρεις απο επαγγελματία και οχι απο εδώ φυσικά) στην καλύτερη περίπτωση δέν θα αποδώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα,στην χειρότερη...μπορεί αν παραμορφώσεις το σώμα σου και να προκαλέσεις κάποιο σοβαρό τραυματισμό που θα σε ταλαιπωρεί για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Το μόνο που θα μπορούσα να συμβουλέψω είναι ασκήσεις ήπιας μορφής (τρέξιμο,ποδήλατο,κολύμπι,κάμψεις) για να προετοιμάσεις το σώμα σου και σωστή διατροφή (το φαι της μάνας κοινώς).Οταν φτάσεις 18...βλέπουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...