koystado Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 "Καλο σε τι" θα επρεπε να ειναι η ερώτηση... σε όλα μήπως λέω εγώ 2
Xorxhs! Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δεν σε πειράζει στο μεταξύ, μιας και που έφερες το θέμα στην επιφάνεια, εμεις να μαλώνουμε για το αν το Lost ηταν καλό ή όχι, και να προσπαθούμε να λύσουμε το αιώνιο ερώτημα, πως γινεται να μην ειναι καλό αφού ακόμα μιλάν για αυτό, ε? και για τη διαφημιση του κ. Τζάμπα της Mediamarkt μιλάμε ακόμη, αυτό δεν το κάνει κατ'ανάγκη καλό. Θα μπορούσα να θέσω και άλλα παραδείγματα αλλα πιστευω, το πιασες..
Bermudakias33 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπόν μάγκες μόλις τελείωσα το lost. Είδα και τις 6 σεζόν μέσα σε 1,5 μήνες. Το τελευταίο επεισόδιο αφήνει πολλά κατά βούληση του τηλεθεατή. Εγώ θεωρώ ότι ήταν όλοι νεκροί εξαρχής, με το που έπεσε το αεροπλάνο στο πρώτο επεισόδιο και απλά ότι είδαμε στις 6 σεζόν ήταν παράλληλες διαστάσεις στις οποίες ζούσαν τα πνεύματα τους.Στο τέλος υποτίθεται ότι μαζεύονται όλοι μαζί για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο που είναι είτε ο παράδεισος, είτε άλλη διάσταση, είτε επομένη ζωή, είτε ότι βολεύει τον καθένα… Δεν έχω ιδέα αν τελικά ήταν αυτό που ήθελε να πει αυτό ο ποιητής…! Πάω τώρα να διαβάσω από το πρώτο ποστ για να δω γνώμες! Αυτό που θεωρώ ότι έμεινε ξεκάρφωτο στην όλη υπόθεση είναι οι αριθμοί του Χιούγκο… ΥΓ:Διαβάζοντας μερικά ποστ και ξαναβλέποντας το τέλος (κυρίως τη συνομιλία με τον πατέρα) αναθεωρώ και πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρο ότι όλα τα γεγονότα στο νησί ήταν πραγματικά. Η «ψεύτικη διάσταση» ήταν μόνο αυτή στην 6η σεζόν που μας αφηγείται ένα παράλληλο σύμπαν στο οποίο το αεροσκάφος δεν συνετρίβει. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2014 από Bermudakias33
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Το έσωσες με το υστερόγραφο βερμουδάκια...
Bermudakias33 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δεν είχα σκοπό να σώσω κάτι. Για τους αριθμούς του χιουγκο, ξέρεις τίποτα;
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ξέρω κάποια πράγματα ναι. Μη με ρωτήσεις όμως κάτι παραπάνω, είναι λεπτή η θέση μου. 3
Bermudakias33 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Χαχαχαχα, γιατι;Πες πες! Εγώ το είδα όλο μαζί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Δεν το έβλεπα για χρόνια, ούτε διάβαζα τίποτα δεξιά κι αριστερά.Φαντάσου ότι έχω τηλεμεταφερθεί από το 2010 την στιγμή που τελείωσε το τελευταίο επεισόδιο. Ήμουν και σε ένα αεροπλάνο της Μαλαισίας τελευταία!
timoboll Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ξέρω κάποια πράγματα ναι. Μη με ρωτήσεις όμως κάτι παραπάνω, είναι λεπτή η θέση μου. εκλαψα παιδια ας μην λεμε πολλα για το λοστ παλι ειναι κορυφη εφερε νεα δεδομενα και οσοι ξενερωσαν ειναι σιγουρα το 1/100 αυτων που την θεωρουν μαγεια 1
Heybro Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 τελικά τι ήταν αυτό το νησί; Λύτρωση από τις αμαρτίες τους.
star12 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 τελικά τι ήταν αυτό το νησί; ουτε και οι ιδιοι που το γραψαν το ξερουν 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα