leepap Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά, πρέπει να τη δείτε όπωσδήποτε. Σας εγγυώμαι εγώ ( που είμαι και ο μόνος που την έχει δεί ), ότι είναι και γαμώ τις σειρές. Θα ξενερώσετε όμως με το τέλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά, πρέπει να τη δείτε όπωσδήποτε. Σας εγγυώμαι εγώ ( που είμαι και ο μόνος που την έχει δεί ), ότι είναι και γαμώ τις σειρές. Θα ξενερώσετε όμως με το τέλος... θα συμφωνησω πως η σειρα σπερνει..αλλα θα διαφωνησω για το τελος,το τελος σπερνει ακομα περισσοτερο..δεν περιμενα οτι μπορουσε καποιο τελος "να μαφησει μαλακα" τοσο πολυ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leepap Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 θα συμφωνησω πως η σειρα σπερνει..αλλα θα διαφωνησω για το τελος,το τελος σπερνει ακομα περισσοτερο..δεν περιμενα οτι μπορουσε καποιο τελος "να μαφησει μαλακα" τοσο πολυ.. Τώρα υπερβάλεις νομίζω. Ειπαμε καλή σειρά , αλλά μπροστά σε κάτι άλλες , όπως π.χ. Carnivale δεν πιάνει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Τώρα υπερβάλεις νομίζω. Ειπαμε καλή σειρά , αλλά μπροστά σε κάτι άλλες , όπως π.χ. Carnivale δεν πιάνει τίποτα. εσυ μαλλον τρολλαρεις τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικα trolling στο trolling, στο trolling παιζει εδω περα δε ξερω πλεον ποιος μιλαει σοβαρα και ποιος οχι. Trollception χαχαχα. Θα την ξεκινησω την σειρα παιδια και θα σας πω εντυπωσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Φτάνει όμως με το τρολλινγκ ε. Αρκετά μας τρόλαρε η σειρα η ίδια, μην καταστρέψουμε (κι'άλλο) το νήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVls Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Kαλημερα παιδια' date=' σκεφτομαι να ξεκινησω αυτη τη σειρα γιατι εχω διαβασει πολλα και διαφορα. Τι λεει αξιζει ή θα χασω τον χρονο μου; Ευχαριστω.[/quote'] Θα χάσεις τον ύπνο σου Sent from my iPhone using Insomnia 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CROM271 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Kαλημερα παιδια, σκεφτομαι να ξεκινησω αυτη τη σειρα γιατι εχω διαβασει πολλα και διαφορα. Τι λεει αξιζει ή θα χασω τον χρονο μου; Ευχαριστω. Για μενα ειναι η καλυτερη σειρα που εχω δει μαζι με τον 1ο κυκλο του prison break. Τωρα το θεμα ειναι αν γουσταρεις ή δεν σε πειραζει και λιγο ''παπατζιλικι'', φαντασια, μεταφυσικο (οπως θες πεστο) γιατι η σειρα εχει και τετοια στοιχεια. Αν ναι αρχισε το και θα το δεις μονοκοπανια... Εγω το εχω δει 2 φορες ηδη και θα το δω σιγουρα και 3η μολις το ξεχασω λιγο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Για μενα ειναι η καλυτερη σειρα που εχω δει μαζι με τον 1ο κυκλο του prison break. Τωρα το θεμα ειναι αν γουσταρεις ή δεν σε πειραζει και λιγο ''παπατζιλικι'', φαντασια, μεταφυσικο (οπως θες πεστο) γιατι η σειρα εχει και τετοια στοιχεια. Αν ναι αρχισε το και θα το δεις μονοκοπανια... Εγω το εχω δει 2 φορες ηδη και θα το δω σιγουρα και 3η μολις το ξεχασω λιγο... heroes εχεις δει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warner Bro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Lost! Η πιο τέλεια σειρά που έχω δει ποτέ. Αναμνήσεις... Εκπληκτική σειρά αν και όσο προχωρούσε γινόταν όλο και πιο περίπλοκη, όπως και φανταστική. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leepap Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Κάντε και μια βόλτα από δω http://www.insomnia....s-prison-break/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 heroes εχεις δει? To heroes Που κολλαει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OMGA Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Είμαι στο 33ο επεισόδιο και έχω αρκετά ακόμα μέχρι το 121ο.Οπότε δεν διαβάζω τίποτα σε αυτό το θέμα και ελπίζω να τα ξαναπούμε σε κανά μήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δεν σε πειράζει στο μεταξύ, μιας και που έφερες το θέμα στην επιφάνεια, εμεις να μαλώνουμε για το αν το Lost ηταν καλό ή όχι, και να προσπαθούμε να λύσουμε το αιώνιο ερώτημα, πως γινεται να μην ειναι καλό αφού ακόμα μιλάν για αυτό, ε? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 "Καλο σε τι" θα επρεπε να ειναι η ερώτηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα