DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Σου 'χει πει κανείς ότι έχεις ωραίο nickname; Σταμάτα γιατί είμαι επιρρεπής στις κολακείες Πάντως είναι η πρώτη φορά που μου το λένε... και ομολογώ ότι δε με αφήνει αδιάφορο το σχόλιό σου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 o Manuel είναι LivingOrganPlayer
leepap Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Κυριοι είστε εκτός θέματος. Το θέμα μας δεν είναι το πέξιμο σηκωμένων ή πεσμένων οργάνων, αλλά το ότι ΤΟ ΛΟΣΤ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ 1
Sellers Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 ΤΟ ΛΟΣΤ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Πιο καλή και απο Μεν και Δεν? Δεν νομίζω. Πάρε τους τίτλους αρχής. Ένα ξερό LOST σε μαύρο φόντο. Σπουδαία σκέψη. Ενώ Μεν και Δεν. ''Ουα ουα ουα ουα ουα ουααααα ουα ουα''. Πάρε φινάλε. Κατάλαβες τι έγινε στο Λοστ? Σιγά. Ενω στους μεν και δεν, η νανα και ο τίμος ξενοίκιασαν το διπλανό διαμέρισμα και φύγανε και ο Δάγκας (Χάρης Ρώμας) έμεινε επιτέλους ήσυχος με την γυναίκα του και το σκυλί, κόντρα σε κάθε πρόβλεψη που είχε γίνει τότε. Πάρε τα λογοπαίγνια. Είχε γίνει κανένα στο Λοστ? Μισο λογοπαίγνιο δεν έγινε. Και να πω ότι δεν δώθηκαν ευκαιρίες? Τότε που πνίγηκε ο Τσάρλι θα μπρορούσαν να είχαν βάλει τον Λοκ, και όταν ρωτούσαν τον Ντέσμοντ, ''Που είναι ρε φίλε ο Λοκ'' θα τους ελεγε ''He is lock''. Ενώ Μεν και Δεν, απο που να ξεκινήσω και που να τελειώσω. Όλο ένα μεγάλο λογοπαίγνιο. Οπότε θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις ανακρίβιες γιατί διαβάζουν και κάποιοι και τα πιστεύουν. 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Για να μη πιάσουμε το Ρετιρέ.... http://www.youtube.com/watch?v=trbpmT-Yi5Y
speedy23 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Α ρε DOP.Ξεχασες το επικο "Οι Μικρομεσαιοι".
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δε ξεχνιούνται αυτά... Αλλά έτσι κι αλλιώς ένα remake (ή reboot) του Ρετιρέ ήταν κι αυτό... Το ίδιο καλό δηλαδή. 1
rhomio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Πιο καλή και απο Μεν και Δεν? Δεν νομίζω. Πάρε τους τίτλους αρχής. Ένα ξερό LOST σε μαύρο φόντο. Σπουδαία σκέψη. Ενώ Μεν και Δεν. ''Ουα ουα ουα ουα ουα ουααααα ουα ουα''. Πάρε φινάλε. Κατάλαβες τι έγινε στο Λοστ? Σιγά. Ενω στους μεν και δεν, η νανα και ο τίμος ξενοίκιασαν το διπλανό διαμέρισμα και φύγανε και ο Δάγκας (Χάρης Ρώμας) έμεινε επιτέλους ήσυχος με την γυναίκα του και το σκυλί, κόντρα σε κάθε πρόβλεψη που είχε γίνει τότε. Πάρε τα λογοπαίγνια. Είχε γίνει κανένα στο Λοστ? Μισο λογοπαίγνιο δεν έγινε. Και να πω ότι δεν δώθηκαν ευκαιρίες? Τότε που πνίγηκε ο Τσάρλι θα μπρορούσαν να είχαν βάλει τον Λοκ, και όταν ρωτούσαν τον Ντέσμοντ, ''Που είναι ρε φίλε ο Λοκ'' θα τους ελεγε ''He is lock''. Ενώ Μεν και Δεν, απο που να ξεκινήσω και που να τελειώσω. Όλο ένα μεγάλο λογοπαίγνιο. Οπότε θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις ανακρίβιες γιατί διαβάζουν και κάποιοι και τα πιστεύουν. Μην παρεις αλλα απαυτα που πηρες.
sheik Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Kαλημερα παιδια, σκεφτομαι να ξεκινησω αυτη τη σειρα γιατι εχω διαβασει πολλα και διαφορα. Τι λεει αξιζει ή θα χασω τον χρονο μου; Ευχαριστω. 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα. Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά καλή. Δε ξέρω σίγουρα όμως, ας μας πει κάποιος που την έχει δει. 1
rhomio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια εγω ειδα μεχρι την μεση του πρωτου κυκλου να πω την αληθεια και ειλικρινα βαρεθηκα. Οκ μυστηριο ειχε, αλλα ουτε λογικη ειχε ουτε νοημα, καθαρο χασιμο χρονου. 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια εγω ειδα μεχρι την μεση του πρωτου κυκλου να πω την αληθεια και ειλικρινα βαρεθηκα. Οκ μυστηριο ειχε, αλλα ουτε λογικη ειχε ουτε νοημα, καθαρο χασιμο χρονου. απλα δεν το καταλαβες..δεν ειναι για ολους
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια εγω ειδα μεχρι την μεση του πρωτου κυκλου να πω την αληθεια και ειλικρινα βαρεθηκα. Οκ μυστηριο ειχε, αλλα ουτε λογικη ειχε ουτε νοημα, καθαρο χασιμο χρονου. Καλά, άμα δε σου άρεσε ούτε ο πρώτος κύκλος, άστο, βράστο.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Άστον ρε, δεν υπάρχει το τυπάκι. 1
rhomio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι ρε παιδια?! Την θεωρειτε εσεις καλη σειρα δηλαδη? Με πολικες αρκουδες και καπνους που πετανε? Ελεος!!! Αντε να δω κανα prison break ή κανα breaking bad οκ, ειναι και γ@μω τις σειρες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα