alimentas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραίο ρε συ φαίνεται αυτό... σειρά είναι? Αξίζει? ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 ΟΧΙ ΓΙατί? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ το κατέβαζα το lost για μια γκόμενα αλλα δεν το είχα δει ποτε όταν έπαιζε εκείνη την εποχή.Όταν τελειωσε και άκουσα ότι ήταν πατάτα(πιο πολύ για το τέλος του)είπα να κάτσω να το δω. Το αποτέλεσμα ήταν ούτε κρύο ούτε ζεστη.Μια σειρά από το μπούγιο σαν όλες της άλλες κατά την ταπεινή μου άποψη. Απλά δεν παίζει να το ξανά έβλεπα για κανέναν λόγο. Εγω παντως το ειδα τρεις φορες και καποια στιγμη θα παω για την τεταρτη.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραίο ρε συ φαίνεται αυτό... σειρά είναι? Αξίζει? αξιζει να την δεις μονο για το τελος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 πες μου οτι τρολαρεις??? αμα θες να σπαταλησεις χρονο για να δεις μια σειρα του τιποτα μ ενα τελος που εκανε ακομα και τους φανατικους να την μισησουν δες την.αν θες να δεις ωραια σειρα με αγωνια κ τετοια δες τους 3 πρωτους κυκλους.μετα ειναι οτι να ναι απλα.ειχε μπερδευτει τοσο πολυ η σειρα που δεν μαζευοταν με τιποτα κ οι σεναριογραφοι εγραφαν επεισοδια χωρις κανενα νοημα απλα για να συνεχιστει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVls Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δυστυχώς ή ευτυχώς σαν το Lost δεν έχει και όσο καινούριες σειρές πατάνε πάνω σ αυτό θα κάνουμε πολύ καιρό να δούμε κάτι καλύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι βέβαια λίγο δύσκολο να μην πατήσεις πάνω σε αυτό, όταν είχε απλωθεί all over the place. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Τα πραγματα ειναι απλα Τωρα οτι και να πειτε...ειστε απλα πολυ λιγοι...το LOST ειναι το γαλα και εσεις ειστε απλα οι μυγες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Περίμενε γιατί εδώ γελάμε. Το poll LOST vs Prison Break, στο insomnia, μας κάνει λίγους ό,τι και να πούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 ναι ρε Prison Break! (θα πνιγώ...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Το αστειο που το βρηκες? Μαλλον δεν καταλαβες Λεμε καιρο θα κανει να βγει τετοια σειρα που θα πατησει το lost, και λετε οτι ειναι χαλια σειρα και οι σκηνοθετες...μπλα μπλα κτλ κτλ. Και λεω εγω εσεις ειστε μετρημενοι στα δαχτυλα σε συγκριση με αλλους που γουσταρουν το lost. Και ετσι αναφερω μια επισης πολυ δυνατη και γνωστη σειρα σε ολο τον κοσμο το prison break που ξεπερνα και εκεινη πολλες αλλες σειρες, και παλι ομως δεν ξεπερνα το Lost, γιατι οπως βλεπουμε στο poll οτι ειστε πολυ λιγοτεροι αυτοι που συμπαθειτε κατι αλλο εκτος του Lost, στην περιπτωση του Poll τυχαινει να ειναι το Prison break. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Τα πραγματα ειναι απλα Τωρα οτι και να πειτε...ειστε απλα πολυ λιγοι...το LOST ειναι το γαλα και εσεις ειστε απλα οι μυγες. αυτο τι δειχνει τωρα??για κανε ενα poll breaking bad vs lost να δω αν θα εχεις τα μουτρα να ξαναγραψεις για το λοστ μετα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Παντα θα εχω τα μουτρα να ξαναγραψω για το LOST, οπως ολοι που το γουσταρουνε. To prison break ακουγεται πιο πολυ οποτε ειναι πιο διασημο, γιαυτο και εγινε Poll prison break vs lost. Γιαυτο και τα συγκρινω, τωρα εσυ συγκρινε οτι γουσταρεις. Kαι σε παρακαλω μολυνεις το υπεροχο τοπικ του lost με αυτα τα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Παντα θα εχω τα μουτρα να ξαναγραψω για το LOST, οπως ολοι που το γουσταρουνε. To prison break ακουγεται πιο πολυ οποτε ειναι πιο διασημο, γιαυτο και εγινε Poll prison break vs lost. Γιαυτο και τα συγκρινω, τωρα εσυ συγκρινε οτι γουσταρεις. οχι απλα αν κανω εγω πολλ καλημερα ζωη vs λαμψη δεν σημαινει οτι ο νικητης ειναι καλη σειρα.. καλα ετσι το ειπα σιγα μην συγκρινω lost με breaking bad ειναι ιεροσυλια.. αντε καντε τωρα κανα πολλ lost vs heroes να χερεστε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Το αστειο που το βρηκες? Ε μα είναι αστείο (ο Thresh το πιασε lol). Στο LOST vs Prison Break δεν έχω ψηφίσει καν, γιατί δεν με αφορά η ερώτηση, ούτε τα βρίσκω συγκρίσιμα (ίσως όταν έπαιζαν παράλληλα, - και πάλι μετά την πρώτη season όχι τόσο) Ο λόγος που κάθε άλλη (νέα) σειρά που πάει να κάνει αυτό που έκανε το LOST έχει αποτύχει ή δεν έχει καθόλου την ίδια απήχηση είναι ότι το πείραμα του LOST ήταν σε βάρος του κόσμου που το παρακολούθησε. Επιτυχημένο μεν πείραμα/στοίχημα (για αρκετές season τέλος πάντων (...)), που έσκασε στα μούτρα των θεατών που περίμεναν έξυπνες λύσεις και απαντήσεις που θα συνέδεαν time travel, νεκρούς, καπνούς, fate vs free will, και ό,τι άλλο μάζεψαν και το έριξαν στο καζάνι. Αυτό λίγοι πλέον έχουν όρεξη να το ξαναζήσουν, και δυστυχώς πολλές σειρές βασίζονται στο "θα βρούμε το σενάριο στην πορεία, ας χτίσουμε μυστήρια τώρα". Από εκεί και πέρα, κάθε poll και δη poll σε forum σε section για TV Series είναι αναξιόπιστο για πολλούς λόγους, πέρα από το ότι τα αντικείμενα επιλογής δεν είναι στην ίδια κατηγορία. Στην καλύτερη μπορεί να αποτελεί ένδειξη για μια τάση προτιμήσεων, και σε ρεαλιστικό σενάριο απλά είναι κάτι που γίνεται για πλάκα. Τώρα εσύ φέρνεις το poll LOST vs Prison Break, ως παράδειγμα που θα αποστομώσει όσους έχουν εξηγήσει πολλάκις και αναλυτικά γιατί δεν αξίζει να επενδύσει κανείς το χρόνο του στο LOST (έστω από ένα σημείο και μετά) και ότι δεν άξιζε τον ντόρο που γινόταν όσο έπαιζε. Ε είναι αστείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα