Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως, με αφορμη ενα αρθρο στο tv.com για τις τοπ5 jump-the-shark σκηνες, θυμηθηκα ξανα το τελος της 3ης σεζον, εκει που για πρωτη φορα βλεπουμε flash forward

Καλο ειναι που και που να θυμομαστε τα καλα του Lost. Πραγματικα στο συγκεκριμενο επεισοδιο, στο τελος που ξεπροβαλλει η Κειτ...WTF? WTF?

Μπορεί άραγε να γίνει μια στιγμη τηλεοπτικης σειρας πιο WTF :mrgreen:

Μηπως να ανοιξω ενα τοπικ? :mrgreen:

Δημοσ.

βλεπω το λοστ που το βαζει η νετ ειναι στον 5 κυκλο και σημερα επαιξε το επ που ο σαιντ ειχε πυροβολησει τον μπεν και σε μια αλλη σκηνη επριζε ο χαρλυ τον κινεζο για τα χρονοπαραδοξα και του ειπε αφου ο σαιντ πυροβολησε τον μπεν ο μπεν γιατι δεν το θυμοταν μετα;; αυτο δεν απαντηθηκε στα επομενα επεισοδια ειπαρχει μια εξηγηση;

και επ ο μπεν γιατι σκοτωσε τον λοκ αυτο ποτε δεν το πιασα

Δημοσ.

αφου ο σαιντ πυροβολησε τον μπεν ο μπεν γιατι δεν το θυμοταν μετα;;

Μετα τον πηγανε στον Ριτσαρντ που τον γιατρεψε, τον εκανε other αλλα του αφαιρεσε τη μνημη

• 1 μήνα μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα πρόσφατη συνέντευξη από τον Damon Lindelof, τον ένα από τους δύο showrunners και κεντρικούς σεναριογράφους του LOST:

"Lost" writer gives detailed account of show

Υποθέτοντας ότι μιλάει σοβαρά (γιατί συνήθως στις συνεντεύξεις τους έχουν ένα περιπαιχτικό ύφος), αναφέρονται κάποια πράγματα που δεν ήταν δεδομένα για όλους*.

Όπως πχ, ποιά ήταν η αρχική ιδέα για το LOST (δραματοποιημένο Survivor), πώς προσαρμόστηκε (με flashbacks εκτός νησιού, Others, Hatch και περίεργος ήχος στη ζούγκλα), ποιό ήταν το αρχικό πλάνο, τα βασικά ζόρια που είχε η πρώτη season, και ο ρόλος του Internet (και των οπαδών).

* Βέβαια είναι πολύ πιθανό αυτά να έχουν ξαναειπωθεί -δεν παρακολουθώ πια στενά τα σχετικά δρώμενα με το LOST.

Δημοσ.

Τι εννοει out of order?

Εκτος αν εννοει απο μετά την 3η που εχουμε τα flashforwards, πιο πριν ηταν μια χαρα In order συν τα φλασμπακς (δεν νομιζω να εννοει το timetravel γιατι αρχικα δεν υπηρχε αυτη η ιδεα αποτι λεει)

Παντως ο,τι και να λεμε...Λοστ ρε φιλε.

Δεν υπαρχει αυτο που γινοταν στα ντουζενια του.

Για 6 χρονια υπηρχαν 2 κατηγοριες ανθρωπων: αυτοι που βλεπουν Λοστ και αυτοι που δεν βλεπουν

• Moderators
Δημοσ.

Τι εννοει out of order?

Στο συνολικό storytelling και τα flashbacks και αργότερα τα flashforwards όπως μπλέκονταν με την ιστορία έδεναν κομμάτια με μη χρονολογική σειρά.

Πχ το προφανές, ο Locke αρχικά είναι υπερβολικά χαρούμενος και μιλάει για θαύματα (or sth) και μαθαίνεις στο 3ο επεισόδιο ότι ήταν παράλυτος και στην 3η (?) season μαθαίνεις και από τί έμεινε παράλυτος.

Δημοσ.

Έχοντας περάσει ένας χρόνος και με καθαρό μυαλό πλέον μπορώ να πω ότι το Lost είναι το μεγαλύτερο φαινόμενο στην τηλεόραση ever μετά τη πρώτη ζωντανή μετάδοση των Ολυμπιακών αγώνων στο Λονδίνο το 1948.

Πολύ δύσκολα θα ξεπεραστεί ποτέ επίσης. Για το τελευταίο βέβαια θα αποφανθούν οι ιστορικοί του μέλλοντος.

Δημοσ.

Lostαρα και τα μυαλα στο μπλεντερ ρε, τοσες και τοσες σειρες βλεπω-εχω δει, ακομα να μου προκαλεσει καποια το ιδιο η παρομοιο συναισθημα ωστε να μη μπορω να περιμενω το επομενο fucking επεισοδιο.

Δημοσ.

Στο συνολικό storytelling και τα flashbacks και αργότερα τα flashforwards όπως μπλέκονταν με την ιστορία έδεναν κομμάτια με μη χρονολογική σειρά.

Πχ το προφανές, ο Locke αρχικά είναι υπερβολικά χαρούμενος και μιλάει για θαύματα (or sth) και μαθαίνεις στο 3ο επεισόδιο ότι ήταν παράλυτος και στην 3η (?) season μαθαίνεις και από τί έμεινε παράλυτος.

Ναι, κοιτα, αυτο δεν ειναι ακριβως κατι διαφορετικο απο τη στιγμη που χρησιμοποιεις flashbacks

Πχ στο παραδειγμα με το Pulp Fiction δεν βλεπαμε μια γραμμικη ιστορια με flashbacks αλλα out of sequence ιστοριες

Δημοσ.

Πάντως δεν έχουν κεφαλαιοποιήσει όλοι οι ηθοποιοί την επιτυχία του Lost, όπως για παράδειγμα ο Josh Holloway.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

να πω την αποψη μου και εγω για το lost..

οσο το εβλεπα μου αρεσε και πολυ μαλιστα..ακομα και το τελος οταν το ειδα μου αφησε ευχαρηστη αισθηση..

αλλα τωρα ρε παιδια που γυριζω και το σκεφτομαι μου δινει την εντυπωση..ενος "αχταρμα"..

εχωντας δει και αλλες σειρες απο τοτε(και ευχαριστω το λοστ που ηταν απο τις πρωτες μου σειρες και περασα καλα μαζι της..)

καταρχας οι χαρακτηρες ειναι ανυπαρκτοι..δεν υπαρχουν χαρακτηρες..υπαρχουν ατομα που θα κανουν οτι πρεπει για να χτιστει ενα νεο μυστηριο..

μετα την 4 σεασον ολοι εχουν καταλαβει πλεον πως δεν υπαρχει προοπτυκη να απαντηθει τιποτα..και δεν με πειραζει αυτο..οταν ομως βλεπεις ενα αυθαιρετο μυστηριο..δεν ειναι πια μυστηριο ειναι μια νεα πραγματικοτητα(οπως το supernatural,δεν θα σε βαλει κανεις να πεις τι ειναι αυτο πως και γιατι..ειναι ετσι σε οποιον αρεσει..)..

το θεμα με το λοστ ομως ειναι πως σαν σειρα στηριζεται στο μυστηριο και στουσ χαρακτηρες..οταν λοιπον μου τα γαμ.. και τα δυο..τι περιμενεισ??εκανε στροφη απο σειρα μυστηριου σε σειρα επηστημονικης φαντασιας..

και αναλογιστητε λιγο υπαρχει ατομο που θα το ξαναεβλεπε??εγω οταν τυχει να δω στη tv

βαριεμαι του θανατα και βαζω να δω x factor ξερω γω..

αρα παιδια μην κατηγορητε το φιναλε..το φιναλε καλο ηταν ..η σειρα δεν ηταν καλη..και απλα για να το καταλαβεις επρεπε να τελειωση..οταν πλεον ξεθολωση το μυαλο σου απο τα ψευτομηστυρια..

οσοι θεωρητε το λοστ σειραρα δειτε breaking bad..

Δημοσ.
και αναλογιστητε λιγο υπαρχει ατομο που θα το ξαναεβλεπε??

Πάρα πολλά επεισόδια τα βλέπω άνετα ξανά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...