DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 οτι και να λεμε λοστ δεν θα ξαναγινει απλα ενα επος και μια μαγεια Ναι ρε τρέλα, έτσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 οτι οι πραξεις των χαρακτηρων δεν ηταν "φυσιολογικες", οι ερωτησεις που διατυπωναν δεν ηταν οι προφανεις Δε νομίζω ότι έχω δει ποτέ σειρά όπου οι χαρακτήρες να φέρονται φυσιολογικά (στον Αμερικάνικο κινηματογράφο είναι δύσκολο ακόμη και ταινίες να βρεις). Αν έχεις κάποια να προτείνεις... Την τελευταία φορά που ρώτησα κάτι τέτοιο, μου πρότειναν το Dexter, το οποίο επίσης μου αρέσει πολύ (περίπου το ίδιο με το Lost με κάποια πράγματα χειρότερα και κάποια καλύτερα), αλλά σε καμία περίπτωση ο τρόπος που φέρονται οι χαρακτήρες δεν είναι φυσιολογικός ή οι ερωτήσεις που κάνουν (πχ στις έρευνες) οι προφανής. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι στην πραγματικότητα δεν είναι αυτά τα πράγματα που ενοχλούν. Απλά δεν έχεις στοχοποιήσει ακόμη ποια είναι αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_88 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 breaking Bad, Game of Thrones, Sons of Anarchy, Battlestar Galactica, Six Feet Under ειναι οι πιο χαρακτηριστικες που μου ερχονται στο μυαλο. Ενταξει, το φυσιολογικο ειναι και υποκειμενικο. Αυτο που ζητουσα απο το λοστ και απο καθε σειρα που βασιζεται στους χαρακτηρες (διοτι ετσι το πλασαραν και οι ιδιοι οι δημιουργοι του) ειναι οι πραξεις τους να προκυπτουν απο τις εξελιξεις. Αντιθετα, στο λοστ, οι πραξεις εκβιαζαν εξελιξεις, πολλες φορες με τροπο λιγο κομπογιαννιτικο. Θυμαμαι χαρακτηριστικα εκει που λεει ο Τζεικομπ στον Ριτσαρντ - Εγω εφερα το πλοιο σου στο νησι. Και αντι ο Ριτσαρντ να ρωτησει πώς, ρωταει γιατι. Ποιος φυσιολογικος ανθρωπος θα ρωτουσε γιατι, πριν ρωτησει πώς! ΟΚ, λεπτομερεια, αλλα κανει τη διαφορα αναμεσα σε μια απλα καλη σειρα και μια εξαιρετικη. Στη συγκεκριμενη περιπτωση χτυπησε ασχημα, οπως και σε αλλες περιπτωσεις, που ενω οι χαρακτηρες ειχαν τις απαντησεις, απλα απαντουσαν "δεν μπορω να σου πω τωρα, ειναι περιπλοκο" και ο αλλος που ειχε κανει την ερωτηση, δεν επεμενε καν... Στο λοστ εβγαζε ματι αυτο το πραγμα, δηλαδη θα δουνε οι θεατες μονο αυτο που θελουμε εμεις να τους δειξουμε, οπως και στις αλλες σειρες αλλωστε, αλλα αυτο θα γινει οχι με φυσιολογικη ροη των πραγματων αλλα λιγακι αλλοπροσαλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Εντάξει, ότι να 'ναι λες τώρα. Εσένα άμα έρθει κάποιος και σου πει "θα σε σκοτώσω!", το πρώτο που θα ρωτήσεις είναι "πώς;" και όχι "γιατί;" Δε διαφωνώ γενικότερα για τις παράλογες συμπεριφορές, αλλά το παράδειγμα μου φαίνεται ατυχές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μου λείπει το Lost. Μου λείπει το νησί. Δε το έχω ξανανιώσει αυτό με σειρά ή ταινία. Και τι δε θα δινα να ξαναζήσω αυτό το ταξίδι. Ανεξάρτητα αν ο προορισμός όντως δεν ήταν αυτό που περίμενα 100%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_88 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Εντελως ενδεικτικο ηταν το παραδειγμα. Ενταξει, δε θα συμφωνησουμε ουτως ή αλλως. Εγω το θεωρω μια σειρα που ξεκινησε απιστευτα καλα, αλλα τελειωσε σαν μια σειρα της σειρας και δυστυχως η παρακμη ηταν εμφανης οσο προσπαθουσαν να μαζεψουν το σεναριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δε θα συμφωνήσουμε; Μα αφού σου έγραψα ήδη ότι συμφωνώ μαζί σου. Το παράδειγμα λέω πως δεν είναι καλό. Γενικά αυτοί που έγιναν αντι-φαν από ένα σημείο και έπειτα, βρήκαν και ελαττώματα που εύκολα συγχωρούν και ούτε καν παρατηρούν σε άλλες σειρές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_88 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 ως προς το παραδειγμα εννοουσα δε θα συμφωνησουμε, που εγω το βλεπω πολυ ακυρο ενω εσυ λιγοτερο χτυπητο τελος παντων, μια χαρα τηλεοπτικο φαινομενο ηταν το λοστ, αν δεν ηταν αυτο μπορει να μην ειχα φαει τετοιο κολλημα με τις σειρες. Αλλο αν ξεπεραστηκε στην πορεια απο πολλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μόλις μου θύμησες ότι και για μένα το Lost ήταν η πρώτη μου εμπειρία με δραματικές σειρές. Μέχρι τότε, μόνο κωμικές έβλεπα. Η πρώτη μου αγάπη και παντοτινή που λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Sellers ώρα για abuse power, LOCK IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Βιντεακι απο comic-con :-D:-D http://insidetv.ew.com/2011/07/22/lost-damon-lindelof-carlton-cuse-deleted-scen/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 BARRY :mrgreen: Seriously? Αυτο θα με αφηνε με το στομα ανοιχτο. Barry? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Γιατί μωρέ το σποϊλεριάσατε; Κι εσύ και η ιστοσελίδα. ΟΚ, κυρίως η ιστοσελίδα. Κρίμα, μας χάλασαν τη φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Χα, χα. Η περίφημη σκηνή της πρώτης season που αποδεικνύει ότι υπήρχε εξ'αρχής σχέδιο για το LOST! Ήταν πετυχημένο πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Γιατί μωρέ το σποϊλεριάσατε; Κι εσύ και η ιστοσελίδα. ΟΚ, κυρίως η ιστοσελίδα. Κρίμα, μας χάλασαν τη φάση. Βασικα θελαν να μας πουν οτι οπως και τα αλλα ουτε το ονομα το σκεφτηκαν εκ των προτερων... ;P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα