Προς το περιεχόμενο

Lost Season 6 Finale FULL SPOILERS topic

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά, η σειρά επίτηδες αφήνει ανοιχτό το τέλος για να αφήσει χώρο για να γραφτούν τέτοιες θεωρίες και το κάνει και πάρα πολύ καλά. Αυτό ήταν και είναι το θετικότερο στοιχείο της σειράς άλλωστε. Μην προσπαθείτε να το βγάλετε αρνητικό. Δείτε το λίγο αλλιώς το πράγμα. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή θες να μου πεις πως ότι θεωρία έχω ποστάρει για το Lost την έχεις διαβάσει???

Τις περισσότερες απο αυτές ναι.

Αποκλείεται! :lol:

Μα την παναγία σε λέω ρε.

Δεν σε πιστεύω με τίποτα.

Ε τώρα τι θες? Να πλακωθούμε? Τις διάβασα σου λέω, πάει και τελείωσε.

Βρε άντε γαμήσου.

Εγώ δεν σε έβρισα. Πρόσεξε τα λόγια σου γιατί θα σε κάνω report.

Εντάξει, εντάξει έχεις δίκιο. Συγνώμη.

Συγχωρεμένος. Ολα καλά. :-)

Είσαι τόσο όμορφος, όσο λένε?

Και λίγο παραπάνω...

δε μου λές...το έβαλες το Lost στο τοπ10 σου?

Δεν την έφτιαξα ακόμα. Αν μείνουν κενές θέσεις προς το τέλος, το πιο πιθανό είναι να το βάλω. Αλλά πάνω απο 3 βαθμούς δεν θα το δώσω.:-)

Ρε παιδιά, η σειρά επίτηδες αφήνει ανοιχτό το τέλος για να αφήσει χώρο για να γραφτούν τέτοιες θεωρίες και το κάνει και πάρα πολύ καλά. Αυτό ήταν και είναι το θετικότερο στοιχείο της σειράς άλλωστε. Μην προσπαθείτε να το βγάλετε αρνητικό. Δείτε το λίγο αλλιώς το πράγμα. ;)

Ναι, μόνο το τέλος αφήνει ανοιχτό, όλα τ' άλλα τα 'κλεισε :P

Τις περισσότερες απο αυτές ναι.

Μα την παναγία σε λέω ρε.

Ε τώρα τι θες? Να πλακωθούμε? Τις διάβασα σου λέω, πάει και τελείωσε.

Εγώ δεν σε έβρισα. Πρόσεξε τα λόγια σου γιατί θα σε κάνω report.

Συγχωρεμένος. Ολα καλά. :-)

Και λίγο παραπάνω...

Δεν την έφτιαξα ακόμα. Αν μείνουν κενές θέσεις προς το τέλος, το πιο πιθανό είναι να το βάλω. Αλλά πάνω απο 3 βαθμούς δεν θα το δώσω.:-)

Χα χα ωραιος ρε. Με το που διαβασα το 3ο quote, λεω μα καλα αυτο ποτε το εγραψε, αλλα με το 4ο καταλαβα περι τινος προκειται!

Από μια πρώτη ανάγνωση της timeloop theory φαίνεται ψιλοκαλή, και νομίζω δίνει μια καλή απάντηση για το τι σκατά είναι το loophole:

Οι losties έρχονται στο νησί, και μετά κάποιοι από αυτούς μέσω των time jumps του 5ου κύκλου πάνε στο μακρινό παρελθόν του νησιού. Ο χρόνος περνά, ερχόμαστε στο 2004 που πέφτουν στο νησί, και μετά πάλι τα ίδια.

Ο κώστας ξέρει πως μέχρι να τελειώσει αυτή η λούπα, δηλαδή μέχρι το 2007 που επιστρέφουν στην κανονική ροή του χρόνου, δεν μπορεί να σκοτώσει τον τζέικομπ. Ο πολύ απλός λόγος είναι πως σπάει το χωροχρονικό συνεχές, εάν πχ ο ρίτσαρντ πριν από 150 χρόνια είχε καταφέρει να σκοτώσει τον τζέικομπ, τότε δεν θα μπορούσε να φέρει στο νησί τον λοκ, τον σώγιερ και τους άλλους, και αυτοί δεν θα μπορούσαν μέσω των time jumps να πάνε στο μακρινό παρελθόν του νησιού (στην εποχή πριν το πηγάδι..)

Δεν είναι τυχαίο που ο τζέικομπ πεθαίνει ακριβώς την στιγμή που οι losties ευθυγραμμίζονται με το παρόν μετά το incident, διότι πολύ απλά η λούπα έχει τελειώσει.

Την διαβασα και αυτην τελικα. Αν και σε αρκετα σημεια ειναι ιδια με την timeloop, την βρισκω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ,απο τις καλυτερες που εχω διαβασει, πολυ συμβολικη και αλληγορικη(οπως παμπολλα πραγματα στη σειρα και ιδιως στην 6η σαιζον-φιναλε), με απειρα στοιχεια ανα σαιζον να την υποστηριζουν, σιγουρα εχει τρυπουλες εδω κι εκει αλλα γενικως κανει μια πολυ καλη σουμα και δινει το "ζουμι" της σειρας. Ειτε ισχυει ειτε οχι, ηταν ευχαριστη στο διαβασμα και αξιζε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...I for one am glad that the writers didn’t spell it all out for us because if they had, it would have robbed us the opportunity to ponder the larger questions and solve the puzzle ourselves and ultimately that was the fun of LOST...

Τελικά ο μαζοχισμός είναι επιλογή ή αρρώστια; :P

Υ.Γ.Η θεωρία μπάζει, προφανώς ο τύπος δεν έχει ιδέα τι είναι ο χρόνος.

Επεξ/σία από yannis27gr

Την διαβασα και αυτην τελικα. Αν και σε αρκετα σημεια ειναι ιδια με την timeloop, την βρισκω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ,απο τις καλυτερες που εχω διαβασει, πολυ συμβολικη και αλληγορικη(οπως παμπολλα πραγματα στη σειρα και ιδιως στην 6η σαιζον-φιναλε), με απειρα στοιχεια ανα σαιζον να την υποστηριζουν, σιγουρα εχει τρυπουλες εδω κι εκει αλλα γενικως κανει μια πολυ καλη σουμα και δινει το "ζουμι" της σειρας. Ειτε ισχυει ειτε οχι, ηταν ευχαριστη στο διαβασμα και αξιζε.

Για μένα η timeloop είναι πιο πλήρης. Πολλά σημεία τα έχει κοπιάρει από την άλλη αλλά έχει πιάσει και άλλα σημεία πολύ σημαντικά. Και οι δύο όμως έχουν κοινή βάση απλά η μία νομίζω το πάει πιο μακρυά.

To timeloop theory δεν μου φαινεται να πολυστεκει. Η μαλλον εχω χασει επισοδεια, ή λεει οτι θελει.

1970-2007 (first iteration): Richard is born and becomes the leader of "the others." Around 1970, The DHARMA initiative comes to the island to begin experiments.

In this first iteration of time, Alex was never kidnapped by Ben. Rosseau actually raised Alex all the way to the year 2007 on the island. Also, Rosseau may have never killed off her entire team!

A group of religious zealots learn of the island's ability to bend time and space. Alex (Rosseau's daughter) is possibly the leader of this group

Richard has now traveled back in time over 100 years, and the timeline starts its second iteration from Richard's perspective.

Τι λεει μωρε? Ο ριτσαρντ λεει γεννηθηκε το 1970, και γυρισε στο 1900 για να αποτρεψει τις επιθεσεις της Alex. Ε? Ποτε εγιναν αυτα? Τα μισα εχω διαβασει μεχρι στιγμης και τα χω παιξει.

Νομίζω ο Deadorganplayer αναφέρεται στην πρώτη θεωρία που πόσταρε, η οποία και αναλύεται στο φόρουμ της timeloop theory (που σαφώς και έχει καεί εδώ και καιρό...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...