Προς το περιεχόμενο

Lost Season 6 Finale FULL SPOILERS topic

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βασικά το Lost είναι απο τις ελάχιστες σειρές που πριν σκάσει μύτη η έκτη σεζόν είχε κατακριτές. Και ακόμα και αν είχε ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα.

Σίγουρο αυτό; Εγώ ήξερα αρκετό κόσμο που είχε ξενερώσει 2 σεζόν πριν ή κάτι τέτοιο, γιατί είχαν μυριστεί ότι στο τέλος θα παιχτεί πατατιά τόσο πολύ που το τραβάνε.

---------- Προσθήκη στις 14:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:33 ----------

Προσπάθησε να διαβάζεις πιο προσεκτικά τι γράφω please. Έγραψα ξεκάθαρα ότι είναι απόλυτα λογικό να πει ο καθένας τη γνώμη του και να διαφωνήσει. Απλά μου φαίνεται παράδοξο να μπαίνει και να γράφει κάποιος τη γνώμη του για 1354η φορά ειδικά αν πρόκειται για κάτι που θεωρεί ότι είναι για τα μπάζα. Παράδοξο αλλά και πάλι επιτρεπτό (όπως έγραψα).

Το καταλάβαμε τώρα ή πρέπει να το πω κι αλλιώς?

Παρεξήγησα τοτες, αν και δεν αντιλαμβανομαι τον λόγο της ειρωνιας. Σε κάθε περίπτωση νομίζω και οι δύο απόψεις παρατίθενται επανηλημμένα και ειναι λογικο η σειρα να συζητιεται αρκετο καιρο μετα δεδομένης της επιτυχιας της και του κοινού της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 780
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παρεξήγησα τοτες, αν και δεν αντιλαμβανομαι τον λόγο της ειρωνιας. Σε κάθε περίπτωση νομίζω και οι δύο απόψεις παρατίθενται επανηλημμένα και ειναι λογικο η σειρα να συζητιεται αρκετο καιρο μετα δεδομένης της επιτυχιας της και του κοινού της.

Με συγχωρείς, όταν οι άνθρωποι δεν διαβάζουν (ή δεν ακούνε)προσεκτικά αυτό που γράφω (λέω) με συνέπεια να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις γι αυτά που γράφω (λέω) και με συνέπεια να πρέπει να χάσω χρόνο για να τα ξαναγράψω (ξαναπώ), εκνευρίζομαι (και γίνομαι απότομος καμμιά φορά). Σου ζητάω συγγνώμη.

Αυτό που λες ότι γίνει σε κάθε περίπτωση παραπάνω δυστυχώς δεν ισχύει. Αυτό που ισχύει -σχεδόν- σε κάθε περίπτωση είναι κάποιοι να συζητήσουν κάτι για την εξέλιξη του περιεχομένου της σειράς, κάποιος να απαντήσει έιτε χαριτολογώντας είτε ειρωνικά με γνώμονα πάντα ότι η σειρά είναι για τα μπάζα και ότι αυτοί που ακόμα τους αρέσει είτε χαζοί είτε θύματα του υποσυνείδητού τους που δεν τους επιτρέπει να παραδεχτούν ότι πιαστήκανε κορόιδο, και μέτα έρχεται αυτό που λες παραπάνω "οι δύο απόψεις παρατίθενται επανηλημμένα και ειναι λογικο η σειρα να συζητιεται αρκετο καιρο μετα δεδομένης της επιτυχιας της και του κοινού της".

Τέλος πάντων, νομίζω μπαίνουμε σε έναν φαύλο κύκλο κουβέντας που δεν έχει και πολύ νόημα εδώ. Έχοντας μπει, στο παρελθόν, στο τριπάκι να ανακαλύψω όλους τους γρίφους του λοστ και έχοντας παραιτηθεί από αυτό στη συνέχεια και πριν τελειώσει η σειρά, να σου πω την αλήθεια καταλαβαίνω και τις δύο πλευρές. Το πώς συζητά ο καθείς είναι άλλη ιστορία.

Και τέλος πάντων γουστάρω να βλέπω τον Σελλερς να τα παίρνει =ρ

Sellers εσυ δεν πιανεσε, εσυ ησουν φαν μεχρι και την 5η σαιζον, εκανες και γαμω τις κουβεντες και απλα στην 6η σαιζον απογοητευθηκες οικτρα και αλλαξες γνωμη για το συνολο της σειρας, γουστο σου και καπελο σου. Μιλαμε για ατομα που απο το Lost Season 2 topic λενε τα ιδια και τα ιδια, ενταξει τωρα που τελειωσε, χαλαρωστε, παω στοιχημα οτι εχουν κανει και live feed subscription στο παρον τοπικ :P

Αυτά τα άτομα δεν έχουν ποστάρει εδώ και πάρα πολύ καιρό σ' αυτά τα τόπικ. Για την ιστορία και μόνο, και εγώ μέχρι την 4η σεζόν ήμουν τρελός φαν, με αποκορύφωμα το τέλος της 4ης. Την 5η σεζόν ήμουν στρατό και ψιλοαπείχα από τις συζητήσεις, και την 6η από την αρχή είχα κάνει λεπτομερή ποστ του τι δεν μου άρεσε και τι θεωρώ ότι κάνουν λάθος, και γιατί.

Εξακολουθώ να εισπράττω από τα λεγόμενά σου πάντως μια πρωτοφανή ειρωνία και νεύρα. Επειδή πιθανότατα δεν είναι το Lost η πηγή αυτών εγώ δεν συνεχίζω τέτοιου είδους κουβέντα.

DeadOrganPlayer, νομίζω κάναμε πολύ συζήτηση και κατά τη διάρκεια της 6ης σεζόν, και πάντα χωρίς προβλήματα. Η "υγιής" συμπεριφορά που προτείνεις εμένα μου φαίνεται φασιστική. Άλλωστε κανείς απ' όσους έγραψε σε αυτό το τόπικ δεν προσπάθησε να καταλύσει τις προϋποθέσεις μιας ήρεμης και εποικοδομητικής κουβέντας. Αν το ότι διαφωνούμε σήμαινε ότι δεν έπρεπε να μιλάμε μετά την παράθεση των διαφορετικών απόψεων τότε το Insomnia θα είχε μόνο thread τύπου "LOST (Ελάτε να ευλογήσετε τα γένια σας)" και LOST (Ελάτε να θάψετε)". Πάντως έχω παρατηρήσει το εξής:

Διαμάχες συνήθως υπήρξαν σε thread σειρών και ταινιών που έτυχαν ευρείας αποδοχής και τα έβλεπαν πάρα πολλοί, από τον γκομενιάρη Aledjo και τον φυσικολάγνο Sellers μέχρι τον δικηγόρο paredwse και τον τηλεκριτικό tzino (lol). Αντίθετα, σε thread σειρών όχι τόσο mainstream πάντα η συζήτηση ήταν πιο ήρεμη και πιο λογική από το "αν δεν σας αρέσει σκάστε". Πχ, είχε γράψει ο Sellers στο τόπικ του Carnivale ότι ήταν βαρετό, πήγα εγώ και έγραψα στο τόπικ του Mad Men ότι είναι υπερεκτιμημένο. Όμως τόσο ο Sellers όσο και εγώ δεν αντιμετώπισαμε τραμπουκίστικες αντιδράσεις γιατί είναι παράλογο από κάποιον να παθιαστεί τόσο πολύ με κάτι που δεν είναι δικό του δημιούργημα. Αυτή την μανιασμένη υποστήριξη του Lost (και του Prison και του Avatar και του Heroes και και και...) απέναντι σε κάθε αντίθετο σχόλιο (ακόμα και αν αυτό είναι μια χαρά γραμμένο και στοιχειοθετημένο και δε συνιστά troll) δεν την καταλαβαίνω. Αλλά πάντα συμβαίνει σε σειρές/ταινίες που τις βλέπουν πολλοί. Πάντως, αν έρθει ο άλλος και γράψει στο τόπικ του Breaking Bad "πω πω τι μέγιστη ανούσια μαλακία είναι" το πιο πιθανό είναι να μην απαντήσω κάτι. Εγώ θα προτείνω τη σειρά σε αυτούς που θεωρώ ότι θα τους αρέσει, ενώ σε κάποιον που πιστεύω ότι δε θα του αρέσει θα του προτείνω κάποια άλλη.

Anyway, sheik το χαλάρωσε το εννοούσα αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες. Θεωρείς λογικό να χαλιέσαι έτσι επειδή κάποιος έγραψε ότι το Lost ήταν τελικά μαλακία γιατί οι εξηγήσεις των μυστηρίων ήταν ηλίθιες*; Αν και εσύ είσαι τόσο "υγιής" που λέει και ο DeadOrganPlayer άστο να πέσει κάτω και μην τρολάρεις.

* Να σημειώσω εδώ βέβαια ότι ό,τι έγραψα είτε εγώ είτε ο Sellers είτε ο φούφουτος είτε ο foufoutios απείχαν μακράν από αυτό το παράδειγμα.

Σε γενικές γραμμές είναι σωστά αυτά που λες ΑΛΛΑ παραβλέπεις οτι στο Lost η κατάσταση έχει ξεφύγει και ΧΡΟΝΙΚΑ και ΘΕΜΑΤΙΚΑ. Δε νομίζω σε threads άλλων σειρών αυτοί που δε τους άρεσε να προτείνουν βιβλία ψυχολογίας για να εξηγήσουν τη συμπεριφορά αυτών που τους άρεσε, ούτε να θεωρούνται τηλεθεατές χωρίς μυαλό. Στα threads άλλων σειρών μπαίνουν, συζητούν, τσακώνονται, βρίζονται, τα βρίσκουν και όταν τελειώνει η σειρά σταματάει. Εδώ έχουν περάσει 3 μήνες κι ακόμα προσπαθούμε να εξηγήσουμε ότι η σειρά μας άρεσει χωρίς απαραιτήτως να είμαστε ηλίθιοι ή να εχούμε ψυχολογικά σύνδρομα.

Αν νομίζει κάποιος πως τον αποκάλεσα ηλίθιο κατάλαβε λάθος (αν η συζήτηση γίνεται για το δικό μου σχόλιο). Αυτό που είπα είναι ότι η εξήγηση πως το νησί μεταφέρεται στο χωροχρόνο ανακατεύοντας νερό και φως με ένα γρανάζι-τροχό είναι ηλίθια εξήγηση. Και το πιστεύω.. Δεν μπορώ να το θεωρήσω μεταφυσικό όταν δεν υπάρχει κανένα background να το στηρίξει.

Τείνω να συμφωνήσω με τον sheik παντως... μια "υγειής" συμπεριφορά θα ήταν τελειώνοντας η σειρά να μπουν αυτοί που τους άρεσε να γράψουν τους λόγους που τους άρεσε, να μπουν αυτοί που δε τους άρεσε να γράψουν του λόγους που δε τους άρεσε (και θεωρούν ότι έχασαν 6 χρόνια από τη ζωή τους), άντε να "τσακωθούν" και για 2-3 μέρες, και μετά από λίγο καιρό να μείνουν και να συζητάνε τις θεωρίες τους αυτοί οι οποίοι εκτιμούν τη σειρά. Το να ποστάρουν 3 μήνες μετά το τέλος εδώ άτομα που θεωρούν ότι το Λοστ είναι για τα μπάζα και να προσπαθούν να πείσουν τους υπόλοιπους γιατί συμβαίνει αυτό, είναι -χωρίς φυσικά να απαγορεύεται κάτι τέτοιο- τουλάχιστον παράδοξο.

Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Αν έχεις καταναλώσει κάποια χρόνια σε ένα θέμα, είναι λογικό να σε ενδιαφέρει μετά, έστω και αρνητικά. Και ανά πάσα στιγμή λες την γνώμη σου, που είναι αρνητική. Εσύ λες ότι μετά από κάποιο καιρό πρέπει να παραμένουν μόνο οι θετικές γνώμες!!! Γιατί παρακαλώ;

Για παράδειγμα, και τον Κωστάκη μπορεί να τον βρίζουμε επί δεκαετίες. Και λοιπόν; Δηλαδή αν μετά από μήνες ανοίξουμε θέμα "Κωστάκης" θα πρέπει να μπαίνουν και να γράφουν ΜΟΝΟ όσοι τον θεωρούν καταπληκτικό πρωθυπουργό - κόσμημα της Ελλάδας;

(Και προσέξατε και το άλλο; Και ο Κωστάκης και το Λοστ ξεκίνησαν και τέλειωσαν περίπου μαζί; Τυχαίο; Έτσι νομίζω!)

---------- Προσθήκη στις 16:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:26 ----------

Όσο για το παραπάνω βιβλίο, το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Έχει πολλά απίστευτα (και όμως αληθινά!). Για παράδειγμα, λέει ότι αν κάνουμε χάρη σε κάποιον, βελτιώνεται η γνώμη μας γι αυτόν. Ναι, σωστά το έγραψα! Επειδή για τον εαυτό μας έχουμε την άποψη ότι βοηθάμε τους καλούς, αν βοηθήσουμε κάποιον αυτό πρέπει να σημαίνει ότι είναι καλός! (Καμιά σχέση με Λοστ, αλλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση!...)

Δ Εσύ λες ότι μετά από κάποιο καιρό πρέπει να παραμένουν μόνο οι θετικές γνώμες!!! Γιατί παρακαλώ;

Όχι, αυτό που λέω είναι ότι μετά απο καιρό μου φαίνεται "λογικό" να μπαίνουν και να συζητάνε τα τεκταινόμενα της σειράς(όχι να λένε θετική γνώμη αλλά να συζητάνε για θεωρίες και απόψεις που υπάρχουν) αυτοι οι οποίοι τους άρεσε. Και ότι μου φαίνεται "παράλογο" να συνεχίζουν να μπαίνουν και να χάνουν το χρόνο τους αυτοί που ήδη έχουν χάσει πολύ περισσότερο χρόνο με τη σειρά(όπως λένε). Απλά αυτό. Δεν είπα να μην μπαίνουν είπα ότι μου φαίνεται παράδοξο που το κάνουν.Δεν έθεσα πότε θέμα να συνεχίζουν να ποστάρουν μόνο όσοι έχουν θετική γνώμη και όχι όσοι έχουν αρνητικη. Αυτό θα ήταν φασιστικό οπως λεεί και ο κοννακ. Εϊναι η τρίτη φορά που το διευκινίζω, έχω αρχίσει και πιστεύω ότι κάτι δεν εξηγώ καλά.

---------- Προσθήκη στις 17:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:57 ----------

Όσο για το παραπάνω βιβλίο, το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Έχει πολλά απίστευτα (και όμως αληθινά!). Για παράδειγμα, λέει ότι αν κάνουμε χάρη σε κάποιον, βελτιώνεται η γνώμη μας γι αυτόν. Ναι, σωστά το έγραψα! Επειδή για τον εαυτό μας έχουμε την άποψη ότι βοηθάμε τους καλούς, αν βοηθήσουμε κάποιον αυτό πρέπει να σημαίνει ότι είναι καλός! (Καμιά σχέση με Λοστ, αλλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση!...)

Όπως και το να βοηθάμε τους άλλους δε γίνεται γιατί θέλουμε πραγματικά να τους βοηθήσουμε αλλά α) για να νιώσουμε εμείς καλύτερα με τον εαυτό μας και β) για να γίνουμε πιο αγαπητοί στους άλλους. (καμμία σχέση με το Λοστ απλά συμπληρώνω τα παραπάνω :-))

Όχι, αυτό που λέω είναι ότι μετά απο καιρό μου φαίνεται "λογικό" να μπαίνουν και να συζητάνε τα τεκταινόμενα της σειράς(όχι να λένε θετική γνώμη αλλά να συζητάνε για θεωρίες και απόψεις που υπάρχουν) αυτοι οι οποίοι τους άρεσε. Και ότι μου φαίνεται "παράλογο" να συνεχίζουν να μπαίνουν και να χάνουν το χρόνο τους αυτοί που ήδη έχουν χάσει πολύ περισσότερο χρόνο με τη σειρά(όπως λένε). Απλά αυτό. Δεν είπα να μην μπαίνουν είπα ότι μου φαίνεται παράδοξο που το κάνουν.Δεν έθεσα πότε θέμα να συνεχίζουν να ποστάρουν μόνο όσοι έχουν θετική γνώμη και όχι όσοι έχουν αρνητικη. Αυτό θα ήταν φασιστικό οπως λεεί και ο κοννακ. Εϊναι η τρίτη φορά που το διευκινίζω, έχω αρχίσει και πιστεύω ότι κάτι δεν εξηγώ καλά.

Μωρέ καλά το εξηγείς. Απλά κατά τη γνώμη μου δεν ισχύει ο συλλογισμός σου. Εγώ ας πούμε μπορώ να δώσω ακριβώς την αντίθετη άποψη. Ότι δηλαδή έχει νόημα να συζητούν κυρίως αυτοί που θεωρούν τη σειρά απάτη.

Δηλαδή, βλέπεις το τίτλο "Λοστ", εκνευρίζεσαι, και μπαίνεις και λες "μα τι ανοησία ήταν αυτό το Λοστ" και ξελαφρώνεις λίγο!!! :mrgreen:

Ενώ αν σου άρεσε τι να πεις; Ότι λύθηκε λύθηκε. Ότι δεν λύθηκε δεν λύθηκε. Το πολύ πολύ να ξαναδείς μονορούφι και τις 6 χρονιές και μετά να πεις "τα ξαναείδα όλα και μου άρεσε τρελά. Τα Χριστούγεννα θα καθίσω πάλι να δω και τις 6 χρονιές ξανά όλες". Τότε μάλιστα. Αλλιώς τι καλό να πεις και τι καλό θα σου κάνει;

---------- Προσθήκη στις 17:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:05 ----------

Όπως και το να βοηθάμε τους άλλους δε γίνεται γιατί θέλουμε πραγματικά να τους βοηθήσουμε αλλά α) για να νιώσουμε εμείς καλύτερα με τον εαυτό μας και β) για να γίνουμε πιο αγαπητοί στους άλλους. (καμμία σχέση με το Λοστ απλά συμπληρώνω τα παραπάνω :-))

Πιθανό να ισχύουν και αυτά, αλλά αυτό που έγραψα είναι το αντίστροφο, γι αυτό με εντυπωσίασε! Για παράδειγμα, έχεις ένα συνάδελφο που δεν τον συμπαθείς. Τυχαίνει να τον συναντήσεις σε ένα δρόμο και να έχει πρόβλημα με το αυτοκίνητό του. Ε, δεν μπορείς και να τον παρατήσεις, είναι χοντρό. Τον πας στο συνεργείο. Με τη βοήθεια αυτή που του έδωσες, βελτιώνεται και η άποψή σου γι αυτόν!!! (Όχι το αντίστροφο, αυτό είναι άλλο θέμα!). Και αυτό δεν είναι αυθαίρετο συμπέρασμα, αλλά βγαίνει από συγκεκριμένα εργαστηριακά τεστ.

Ενώ αν σου άρεσε τι να πεις; Ότι λύθηκε λύθηκε. Ότι δεν λύθηκε δεν λύθηκε. Το πολύ πολύ να ξαναδείς μονορούφι και τις 6 χρονιές και μετά να πεις "τα ξαναείδα όλα και μου άρεσε τρελά. Τα Χριστούγεννα θα καθίσω πάλι να δω και τις 6 χρονιές ξανά όλες". Τότε μάλιστα. Αλλιώς τι καλό να πεις και τι καλό θα σου κάνει;

Σε μια σειρά σαν το Λοστ που πολλά έχουν μείνει ανεξήγητα και στην "διακρίτικη ευχέρεια" του κοινού υπάρχουν πολλά να συζητήσει κάποιος που του αρέσει η σειρά. Δεν θα μπει για να πει απλά ότι του άρεσε. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω τόση ώρα αλλά πάλι μου γράφεις για θετικές και αρνητικές γνώμες.

Δηλαδή, βλέπεις το τίτλο "Λοστ", εκνευρίζεσαι, και μπαίνεις και λες "μα τι ανοησία ήταν αυτό το Λοστ" και ξελαφρώνεις λίγο!!! :mrgreen:

Μα αυτο δεν μπορω να καταλαβω. Οπως λετε σαν επιχειρημα "μια σειρα ειναι μονο, δε σε πληρωνουν να την υποστηριζεις" και διαφορα τετοια, το ιδιο ισχυει και τωρα.

Απλα δε ξερω, ισως τελικα ειμαι οντως χαζουλης, το βρισκω ατοπο(για να μη πω καμια αλλη κουβεντα :P ), να λες οτι η σειρα ειναι η μεγαλυτερη απατη, να θεωρεις οτι σπαταλουσες 40λεπτα καθε βδομαδα επι 6 χρονια και να ασχολεισαι ακομα με αυτην. Τι παει να πει "να ξαλαφρωσεις"? Δε σε κατηγορει κανεις στο οτι την σιχαινεσαι, αλλα επιτελους -και εφοσον τελειωσε- παρατα το βρε παιδακι μο, μην ασχολεισαι αλλο(οχι προσωπικα εσυ, ολοι οσοι εχουν αυτη την αποψη).

Εμενα προσωπικα με τσιτωσε και απαντησα οπως απαντησα, η προσπαθεια εξηγησης του γιατι αρεσει σε καποιους ακομα η σειρα μεσω ψυχαναγκαστικων συνδρομων κλπ. Νταξει, σε λιγο θα μας πειτε και ψυχασθενεις!

Τι παει να πει "να ξαλαφρωσεις"?

Λέγεται και "εκτόνωση".

Να πάρουμε και πάλι το παράδειγμα των πολιτικών. Αν τους βρίζουμε στα σαιτ και στις εκπομπές εκτονωνόμαστε και έτσι δεν κάνουμε κάτι χειρότερο. Βέβαια, δεν ισχύει το παράδειγμα, γιατί δυστυχώς οι πολιτικοί μας είναι ένα σήριαλ στο οποίο η απάτη και η κοροϊδία συνεχίζεται επί πολλές δεκαετίες ... αλλά τέλος πάντων!...

---------- Προσθήκη στις 17:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:26 ----------

η προσπαθεια εξηγησης του γιατι αρεσει σε καποιους ακομα η σειρα μεσω ψυχαναγκαστικων συνδρομων κλπ. Νταξει, σε λιγο θα μας πειτε και ψυχασθενεις!

Ίσως να μην το εξήγησα καλά. Αυτό που περιέγραψα δεν είναι ψυχικό πρόβλημα. Είναι αυτοματισμός, που σε άλλους είναι λιγότερο ανεπτυγμένος και σε άλλους περισσότερο. Κάτι σαν το να προφυλάσσουμε αυτόματα με τα χέρια μας το πρόσωπό μας αν μια μπάλα πάει να πέσει πάνω μας.

Κάνω και λινκ το πρώτο μαιλ για να δεις ότι αν το διαβάσεις προσεκτικά δε λέει τίποτα για "αρρώστιες":

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3559131&postcount=537

Ναι ρε παιδι μου το καταλαβαινω αυτο αλλα γιατι να το γενικευουμε το ''προβλημα''? Δε διαφωνω οτι ισως να υπαρχουν ατομα που να υποστηριζουν την σειρα λογω του παραπανω αυτοματισμου,αλλα δεν συμβαινει σε ολους.Τι πρεπει να κανω για να δειξω δηλαδη οτι μου αρεσει ακομα η σειρα,ισως και περισσοτερο απο πριν αλλα δεν ειναι λογω του συνδρομου?Ισως το οτι ακομα οταν βρισκω ευκαιρια βλεπω και ξαναβλεπω διασπαρτα επεισοδια...ξερω γω. Εν τελει καλο θα ηταν εκατερωθεν να δεχτουμε οι μεν οτι καποιοι θεωρειτε τη σειρα ηλιθιοτητα και χαμενο χρονο και οι δε οτι καποιοι ακομα και τωρα την βρισκουν αριστουργημα,διχως σκοτεινα σημεια σχετικα με τους λογους.

Και κατι τελευταιο.Πιστευω εκτονωθηκατε τοσο καιρο,σωστα?

Το φαινόμενο αυτοί που δεν τους άρεσε η σειρά να γράφουν περισσότερο από αυτούς που τους άρεσε, πως εξηγείται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...