yannis27gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 .Και επειδή συνεχίζεις αφήνοντας υπονούμενα και για μένα χωρίς να με ξέρεις καθόλου, σου απαντώ ότι είμαι παντρεμένος , με δύο παιδιά. Το ίδιο κι εγώ. Κουράγιο bro, θα μεγαλώσουν κάποτε και θα ηρεμήσει το κεφάλι μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 We just caught up with the island's awesome new "No. 1" at the Monte Carlo Television Festival in, you guessed it, Monte Carlo, and here's what he dished: "It will address some of the issues, like the food drops, and it will deal with what happened on the island after Hurley took over and how he handled things," Garcia reveals of the DVD bonus feature he shot. "It will give you a taste of what took place after Hurley took over as the new number one. There's a little epilogue thing going on with the DVD." Inside sources also told me that Walt (Malcolm David Kelley) will be shown in the bonus material. "We'll find out what happens to Walt," says the insider. But when asked who else he worked with, Jorge replied coyly: "There are other people in it, but I'm not going to tell you who." Hmmm! 1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Έχουν να βγάλουν πολλά φράγκα ακόμα από το Lost project! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 http://ausiellofiles.ew.com/2010/06/28/how-lost-should-have-ended/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
electroasd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δεν έχουν και άδικο.... Όσο βλέπω στο youtbe βιντεακια από παλιές σεζόν τοσο πολυ στεναχωριεμαι που τελειωσε ετσι το Λοστ.... Θα μπορουσαν να αφιερωσουν την 6η σεζον στο να εξελιχθει η ιστορια διαφορετικα απαντωντας σε ερωτηματα που ας μην ηταν 100% αληθινα.... Τωρα δυστηχως εχει μεινει πικρια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 καλο το link privateer εγω παντως απογοητευτηκα και ειχα λιωσει με LOST... καλυτερα να το εκοβαν αποτομα.... θα παραμιλαγε ο κοσμος χρονια ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 μέχρι την 3η σεζόν ήτανε τούμπανο το έργο. μετά έχασε την έγλη του. Στην 4 για μένα θα έπρεπε να ξεκαθάριζε όλη την κατάσταση των προηγούμενων και να τελείωνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 μέχρι την 3η σεζόν ήτανε τούμπανο το έργο. μετά έχασε την έγλη του. Στην 4 για μένα θα έπρεπε να ξεκαθάριζε όλη την κατάσταση των προηγούμενων και να τελείωνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bogner uberschall Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Παιδιά ξέρει κανείς να μου πεί ποιές τηλεοπτικές σειρές λένε ότι τους αρέσουν και προτείνουν στο κοινό οι damon και carlton σε ένα από τα τελευταία official lost podcasts? Αν υπάρχει και λινκ θα ήταν ευπρόσδεκτο. Δε μπορώ με τίποτα να βρω ποιό podcast είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Όσες ξεκινάνε σπουδαία και καταλήγουν μέτριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Για να τις αποφύγει θα ρωτάει το παιδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Ρε σεις, τώρα που το θυμήθηκα. Αυτα τα επιπλέον λεπτά στο DVD τα έχει δει κανείς? Λένε τπτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Νομίζω είναι 11 λεπτά που είναι ο Χέρλι σε μια καντίνα. Παραγγέλνει ένα σάντουιτς αλλά έχει κόσμο και κάνουν 10 λεπτά να του το φτιάξουν. Το τελευταίο λεπτό το τρώει. Σε όλο αυτό το διάστημα είναι δίπλα του ο Μπεν και σιχτιρίζει. Του λέει ότι αν ήταν στο νησί αυτό δε θα συνέβαινε ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 konnak βάλε spoiler !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Νομίζω είναι 11 λεπτά που είναι ο Χέρλι σε μια καντίνα. Παραγγέλνει ένα σάντουιτς αλλά έχει κόσμο και κάνουν 10 λεπτά να του το φτιάξουν. Το τελευταίο λεπτό το τρώει. Σε όλο αυτό το διάστημα είναι δίπλα του ο Μπεν και σιχτιρίζει. Του λέει ότι αν ήταν στο νησί αυτό δε θα συνέβαινε ποτέ. Το τι έχει μέσα το σάντουιτς λένε πως το έχουν σχεδιασμένο απο το πρώτο κιόλας λεπτό και θα το αποκαλύψουν στο τελευταίο έτσι ώστε να καταλάβουμε ότι όλα ήταν σχεδιασμένα απο την αρχή. Αν και φήμες λένε πως είναι χωρίς κρεμμύδι. Δεν ξέρω θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα