Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Όπως θες. Απλά ήταν πολύ βαρύγδουπο (και προσωπικά δεν το πιστεύω καθόλου έτσι όπως το διατύπωσες τουλάχιστο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosBruin Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Θα κάτσει ο καλλιτέχνης να εκλαικεύσει τη δημιουργία του επειδή αυτή δεν είναι κατανοητή στον κόσμο ? Νομίζω ότι μια χαρά τα καταλάβαμε όλα. Δεν είναι ότι μας παρουσίασαν πυρηνική φυσική και δεν την καταλαβαίνουμε. Μια χαζή ιστορία με μάγους ήταν, επιπέδου κοκκινοσκουφίτσας, αλλά στο πιο ηλίθιο. Δεν βλέπω κανένα να έχει πρόβλημα ότι ήταν ακατανόητη. Το πρόβλημα κάποιων είναι ότι πήραν την ιστορία στα σοβαρά και δεν κατάλαβαν πιο νωρίς ότι ήταν μια σαχλαμάρα χωρίς κανένα σκοπό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 μια σειρα γεματη απο διαλογους με υπεκφυγες, οπου φοβοντουσαν να αποκαλυψουν το παραμικρο και στο τελος το καταφερανε κιολας. Ναι ειχε ωραια σκηνοθεσια, ερμηνειες, χαρακτηρες (προσωπικα πιστευο οτι τους βιασανε), αλλοστε κατι πρεπει να ειχε για να κρατησει τον κοσμο. Ποσα επεισοδεια το ριχνανε εντελως στην τυφλη πιστη, ποσες φορες αλλαξανε γνωμη, στρατοπεδα, συμαχιες. Οι μισοι διαλογοι ηταν του στυλ "κανε ετσι επειδη στο λεω εγω" ενω παραλληλα αυτος που στο λεει ειναι απο καπνος, δελφινη, θεοτητα, προδοτης, υπουλος....οτι θες. Το σεναριο ειχε συνεχεια ενα μυστικισμο που το εκανε αστειο και παιδικο. Κανεις ποτε δεν εδινε αναφορα και εξηγησεις για τις πραξεις του και το ποιο απιθανο ειναι οτι στο τελος κανεις δεν ειχε και ιδεα γιατι εκανε αυτα που εκανε, ουτε ο ριτσαρντ, ουτε ο μπεν...ακομα και η ελοιζ που φαινοτανε να ειναι το κλειδι, ξερεις τι ειπανε οι δημιουργοι?? Παντα πρεπει να υπαρχει λεει καποιος που να εμφανιζεται οτι γνωριζει τα παντα, να προχωαει την ιστορια, ηταν και αυτο ενα τεχνασμα, απλα επεσε ο κληρος σε αυτην να παιξει αυτο τον ρολο στο τελος (που καποτε ειχε ο ριτσαρντ, ο μπεν, ο ντεσμοντ...) Αυτο για μενα ισοπεδωνει οποιαδηποτε καλη κηνηματογραφικη σκηνοθεσια και μαγικα τοπια μπορει να μου εδειχνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Πόσες φορές πρέπει κάποιος να γράψει τα ίδια ακριβώς πράγματα για να εκφράσει την εμπάθεια του? Η απάντηση στα ποστ του tzinou... Μα καλά δε βαρέθηκες να χάνεις το χρόνο σου για κάτι που δε σου αρέσει? Τόσοι άλλοι είπαν ότι δε τους αρέσει μία άντε δύο φορές...εσύ στις πόσες φορές θα αισθανθείς γεμάτος? Ελεοστ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 χα περιμενα ακριβως αυτο το ποστ! 1τον δεν μιλαω σε σενα. Αναφερομαι στην κινηματογραφικη οτπικη του λοστ που αναφερε ο φιλος στην προηγουμενη σελιδα. Ουσιαστικα παραδεχομαι οτι εχει καλη σκηνοθεσια και ερμηνειες που το κανουν να φαινεται επιπεδα πανω απο αλλες σειρες, ειναι καλη παραγωγη. ΑΛΛΑ το αστειο σεναριο των τελευταιον σεζον, ο αχρειαστος μυστικισμος και τα τεχνασματα που ολο σκαρφιζοταν για να προχωρουν την ιστορια χωρις να αποκαλυπτουν τιποτα σημαντικο, χαλασε την σειρα και την οποια καλη δουλεια ειχαν κανει σε αλλα επιπεδα. Οπως θελει τα ζυγιζει ο καθενας. 2ρον αυτο με την ελοιζ ειναι προσφατη ομολογια των ιδιων των δημιουργον. Μπορεις ρε ανθρωπε μου να μην ξαναπεταχτεις σε ποστ μου?? επειδη εσυ καραδοκεις και ζεις εδω μεσα, δεν σημενει οτι δεν μπορω να απαντησω σε κανενα αλλο η οτι αυτος ξερει ολες τις αποψεις μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Λοιπόν, εμένα το μεγάλο μου παράπονο από το φινάλε του LOST, αλλά κυρίως από την πολιτική των δημιουργών να δημιουργούν ψεύτικες προσδοκίες (γιατί το φινάλε από μόνο του δε θα ενοχλούσε κανέναν, αν δεν προϋπήρχαν όλα αυτά τα υπονοούμενα), είναι ότι τώρα που τελείωσε η σειρά, το μόνο θέμα που υπάρχει προς συζήτηση είναι το αν μας ικανοποίησε ή δε μας ικανοποίησε το φινάλε, με τις ανάλογες προεκτάσεις και χαρακτηρισμούς. Ακόμη και αν υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να συζητήσουν σε άλλη βάση (που ίσως και να μην υπάρχουν), δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoP76 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Επέτρεψε μου να διαφωνήσω Manuel. Υπάρχουν πολλά άλλα forum που συζητούνται πολύ ωραία πράγματα για τη σειρά και διατυπώνονται χιλίαδες θεωρίες και συνδέσεις. Απλά εκεί συμμετέχει κόσμος που ενδιαφέρεται να συζητησει για τη σειρά και όχι να αποκαλεί ηλίθιους αυτούς που τους αρέσει. Αν ενδιαφέρεσαι θα σου στείλω τα links με pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 @τους δύο που σβήστηκαν τα μηνύματά τους: Κύριοι, αν θέλετε προσωπικές αντιπαραθέσεις, με p.m. Πάντως όχι εδώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Επέτρεψε μου να διαφωνήσω Manuel. Υπάρχουν πολλά άλλα forum που συζητούνται πολύ ωραία πράγματα για τη σειρά και διατυπώνονται χιλίαδες θεωρίες και συνδέσεις. Απλά εκεί συμμετέχει κόσμος που ενδιαφέρεται να συζητησει για τη σειρά και όχι να αποκαλεί ηλίθιους αυτούς που τους αρέσει. Αν ενδιαφέρεσαι θα σου στείλω τα links με pm. Να σου πω την αλήθεια με έχει ξενερώσει λίγο η όλη κατάσταση, αλλά αν δε σου είναι κόπος, στείλε μου σε παρακαλώ. Ίσως διαβάζοντας μου έρθει η όρεξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Επέτρεψε μου να διαφωνήσω Manuel. Υπάρχουν πολλά άλλα forum που συζητούνται πολύ ωραία πράγματα για τη σειρά και διατυπώνονται χιλίαδες θεωρίες και συνδέσεις. Απλά εκεί συμμετέχει κόσμος που ενδιαφέρεται να συζητησει για τη σειρά και όχι να αποκαλεί ηλίθιους αυτούς που τους αρέσει. Αν ενδιαφέρεσαι θα σου στείλω τα links με pm. Και σε μένα πλιζ!! Είναι απίστευτα κουραστικό να λένε ξανά και ξανά πόσο βλακεία ήταν η σειρα, αυτοί που δεν έχαναν επεισόδιο! Μάγκες, αν δεν σας αρέσει μια σειρά ρίξτε ένα "βλακεία κατάντησε" και σταματήστε την (όπως έκανα με το V). Αυτό το μπιριμπιρι όλη τη χρονιά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ναι οκ , γιατί ειναι το ίδιο πράγμα να σταματήσεις το V στην πρώτη season , μετά από 3-4 επεισόδια , με το να σταματήσεις το Lost , μετά από 5 χρόνια , στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ season. Μην λέμε ότι θέλουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paris.gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Εσύ προφανώς εισαι ο γ@μι@ς της υπόθεσης !!!Ρε που μπλέξαμε, οι μισοί θεωρουν τους άλλους μισούς βλάκες και τους εαυτούς τους εξυπνοτερους. Πραγματικά απορώ γιατί αρπάζεσαι για το σχόλιο μου σχετικά με τον Καρπετ και όχι με όσα λέω για την υπόθεση αυτή καθε αυτή. Φαντάζομαι ο καθένας ταυτίζεται με ότι τον χαρακτηρίζει. Τέσπα δεν είμαι σε καμία περίπτωση ο γ@μι@ς κανενός απλά τα σχόλια περί νέας θρησκείας, ζήλειας, ερμηνειών, κλαμμάτων, συγκίνησης κτλ τα θεωρώ απίστευτα υπερβολικά. Και φυσικά τα λέω μετά από 6 χρόνια κολήμματος με το Lost και με τους παραγωγούς να μας κατευθύνουν με τα σχόλια τους σε μια κατεύθυνση και τελικά να τα ανατρέπουν πρόχειρα όλα.΄ Αυτά από εμένα. Ώρα να ακούσω Πανουτσοκαρπετόπουλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Εχθές είδα επιτέλους το τέλος κι εγώ. Απίστευτα φανατικός με το lost τόσα χρόνια και όμως είχε αρχίσει να με απογοητεύει τόσο πολύ που μπορεί να περνούσαν και βδομάδες χωρίς να δω lost. Δεν περίμενα κάτι παραπάνω από το τέλος. Είχα πάρει πρέφα που το πήγαιναν και είχα ξενερώσει άσχημα. Θυμάστε πριν χρόνια που παγώναμε την εικόνα και βλέπαμε κάποια σύμβολα(όπως το έψιλον και ώρες συζήτησης στο φόρουμ μόνο για ένα σύμβολο...ολόκληρη σεζόν να ασχολείται με τον Walt και εμείς να συζητούμε πάλι με τις ώρες... Η πλάκα είναι(για όσους έχουν γερή μνήμη) ότι μόλις είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν διάφορες θεωρίες βγήκαν οι σεναριογράφοι και με ειρωνικό στυλάκι είπαν "όχι οι πρωταγωνιστές δεν είναι νεκροί και ούτε το νησί βρίσκεται στο καβούκι μιας χελώνας..θα είναι πολύ λογική". Ναι πιο λογική δεν γινόταν μ@μώ το στανιό μου Τι να πω...μπράβο τους με έπιασαν πολύ μ@λακ@! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Οι πρωταγωνιστες δεν ειναι νεκροι.Ζωντανοι ειναι.Απλα στην 6η σου δειχνει και το afterlife τους ταυτοχρονα με το τι κανουν στο νησι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leepap Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Πραγματικά απορώ γιατί αρπάζεσαι για το σχόλιο μου σχετικά με τον Καρπετ και όχι με όσα λέω για την υπόθεση αυτή καθε αυτή. Φαντάζομαι ο καθένας ταυτίζεται με ότι τον χαρακτηρίζει. Τέσπα δεν είμαι σε καμία περίπτωση ο γ@μι@ς κανενός απλά τα σχόλια περί νέας θρησκείας, ζήλειας, ερμηνειών, κλαμμάτων, συγκίνησης κτλ τα θεωρώ απίστευτα υπερβολικά. Και φυσικά τα λέω μετά από 6 χρόνια κολήμματος με το Lost και με τους παραγωγούς να μας κατευθύνουν με τα σχόλια τους σε μια κατεύθυνση και τελικά να τα ανατρέπουν πρόχειρα όλα.΄ Αυτά από εμένα. Ώρα να ακούσω Πανουτσοκαρπετόπουλους. Γιατί ρε φίλε εγώ σέβομαι την αποψή σου να μην σου αρέσει το LOST. Αυτό που με ενόχλησε είναι που απαξιώνεις κάποιον γράφοντας υποτιμητικα σχόλια για την προσωπικότητά του.Και επειδή συνεχίζεις αφήνοντας υπονούμενα και για μένα χωρίς να με ξέρεις καθόλου, σου απαντώ ότι είμαι παντρεμένος , με δύο παιδιά. ---------- Προσθήκη στις 19:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:26 ---------- Νομίζω ότι μια χαρά τα καταλάβαμε όλα. Δεν είναι ότι μας παρουσίασαν πυρηνική φυσική και δεν την καταλαβαίνουμε. Μια χαζή ιστορία με μάγους ήταν, επιπέδου κοκκινοσκουφίτσας, αλλά στο πιο ηλίθιο. Δεν βλέπω κανένα να έχει πρόβλημα ότι ήταν ακατανόητη. Το πρόβλημα κάποιων είναι ότι πήραν την ιστορία στα σοβαρά και δεν κατάλαβαν πιο νωρίς ότι ήταν μια σαχλαμάρα χωρίς κανένα σκοπό. Και έτσι ζήσαν αυτοί καλα και εσύ μπορείς να συνεχίσεις τα ειρωνικά σχόλια που τόσο πολύ συνηθίζεις να κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα