Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπει, δεν παρακολουθώ το νήμα αλλά μου άρεσαν:

Όντως αυτό που εξηγεί ο τυπάς στο 1ο βίντεο έγινε στο Lost? Το παρακολούθησα μέχρι την 4η σεζόν.

Δημοσ.
Αλήθεια πως σου φάνηκε σαν κατάληξη έχοντας δει μόνο τις 4 seasons?

Καταρχάς ήμουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι αποκλείεται να μπορέσουν να μπαλώσουν τόσο αλλοπρόσαλλες ιστορίες στο τέλος. Αν ξεκινούσαν εξ' αρχής λέγοντας θα κάνουμε 6 σεζόν ναι, ξέρεις ότι έχουν ένα πρόγραμμα που κάπου θα καταλήξει, αλλά όταν βάζεις - βάζεις ιστορίες να γράψεις επεισόδια κι έχεις τόσους φαν να σου έχουν γράψει 100 διαφορετικά σενάρια για 200 σεζόν ακόμα, ε τι άλλη απόδειξη θες ότι η ιστορία που διηγείσαι δεν πιάνεται από πουθενά?

Ήδη ο καπνός και η όλη οργάνωση των "Άλλων" μου έμπαζαν, ήθελα να μου απαντήσουν ερωτήματα από την 2η σεζόν κι αντί να μου δίνουν κάτι να πιαστώ έχωναν κι άλλα μυστήρια, κι άλλους ηθοποιούς, κι άλλες αποκαλύψεις. Ε όταν είδα και το κουφό με τις άλλες διαστάσεις και το φινάλε με το νησί να εξαφανίζεται είπα άντε γεια.

Δημοσ.

Εγώ εκεί ήταν που παθιάστηκα τελείως πάλι. Σε ρώτησα πως σου φάνηκε γιατί λογικά πρέπει να ακούγεται πολύ κουφό το θέμα μάχη μεταξύ Jacob-Mib για εκεί που είχες μείνει :P

Δημοσ.
λογικά πρέπει να ακούγεται πολύ κουφό το θέμα μάχη μεταξύ Jacob-Mib για εκεί που είχες μείνει :P

Ειλικρινά σου μιλάω από την 3η σεζόν και μετά οτιδήποτε και να συνέβαινε στο νησί θα μου φαινόταν φυσιολογικο. Από που να το πρωτοπιάσω? Από τον πανταχού παρών και στα κόλπα χωθών Λοκ, από τον θαυματοποιό Τζακ, από τον Τζέικομπ που 4 σεζόν και δεν κατάλαβα ποτέ τι ρόλο βαράει, από τον άλλο που έκανε τον κακό κι αν τον έβλεπα σε άλλη ταινία θα νόμιζα ότι ήταν φλωράκος της καρπαζιάς, από το μαυράκι που χάθηκε κτλ κτλ?

Ούτε γι' αστείο μπορώ να φανταστώ τι θα συνέβη παρακάτω :-)

Δημοσ.

Μάγκες το τι συνέβη με το σενάριο, απο την αρχή του lost- πιστεύω ειναι αυτό, που οι περισσότεροι απο εμάς (που μας αρέσει γενικός το ''είδος'' και το ακολουθούμε η σε σειρές ή σε ταινίες)είχαμε ανάγκη και χρειαζόμασταν.

Τι θέλω να πώ...

Aπο την αρχη της σειράς, κάθε προσπάθεια ερμηνείας για όλα τα ''περίεργα'' που συνέβαιναν στο νησί, στο επόμενο επεισόδιο, έπεφταν στο κενό. Αυτο απο μόνο του ήταν πολύ ιντριγκαδόρικο και ωθούσε τους τηλεθεατές σε ακόμα μεγαλύτερη προσήλωση στην σειρά, ειδικά για τους ''ψαγμενους'' του είδους, που υποτίθεται οτι τα είχαν δει όλα και τιποτα πλέον δεν μπορόυσε να τους εκπλήξει.

Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο και κανείς απο τα πολυεκπεδευμένα σαίνια να μην μπορει έστω και λιγο να καταλαβει τι παίζει, μπορούσε να γίνει με δύο τρόπους...ή να έχεις φτιάξει μια τέλεια πρωτότυπη ιστορία, εκ τον προτέρων, που θα διαρκέσει χρόνια ή ...να μήν ξερουν ούτε οι ίδιοι οι δημιουργοί που ακριβός πάει η ιστορία και απλός να τραβάνε την σειρά, βλέποντας συγχρόνως οτι αυτο που κάνουν έχει δημιουργήσει παγκόσμιο φαινόμενο . Πραγμα και που έγινε με τα γνωστά αποτελέσματα.

Πάντως δέν μπορώ με τίποτα να διαγράψω όλα αυτά τα χρόνια διασκέδασης και αγωνίας μόνο για τα τελευταία επεισόδια, θα ήταν άδικο.

Δεν μπορείς να κρίνεις ολόκληρη τη ζωή κάποιου μόνο απο την τελευταία του μέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντίο Ζώη με Μάρθα Βούρτση έχει γίνει το τόπικ. Η κλάψα στην αρχή ήταν γιατί μπήκε το μεταφυσικό και βγήκε το επιστημονικό, μετά γιατί δε παίρνανε απαντήσεις, μετά για τα 6 χρόνια που χάσανε, τώρα για τα λεφτά (τα ποιά??? χαχαχαχα) που ξοδέψανε...

Συνεχίστε, το γέλιο είναι ανείπωτο :lol:

Βγαίνει ταινία με θέμα πολύ LOSTalike. Μέχρι και smoke monster έχει.

Ακολουθεί trailer

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=gb5J3cOv_vg[/ame]

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
Δημοσ.
Αντίο Ζώη με Μάρθα Βούρτση έχει γίνει το τόπικ. Η κλάψα στην αρχή ήταν γιατί μπήκε το μεταφυσικό και βγήκε το επιστημονικό, μετά γιατί δε παίρνανε απαντήσεις, μετά για τα 6 χρόνια που χάσανε, τώρα για τα λεφτά (τα ποιά??? χαχαχαχα) που ξοδέψανε...

Συνεχίστε, το γέλιο είναι ανείπωτο :lol:

Βγαίνει ταινία με θέμα πολύ LOSTalike. Μέχρι και smoke monster έχει.

Ακολουθεί trailer

http://www.youtube.com/watch?v=gb5J3cOv_vg

Σε πρόλαβα, σε πρόλαβα...

longest-tongue1.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού είπαμε όλοι την άποψή μας ας διαβάσουμε και του κ. Καρπετόπουλου (γνωστός αθλητικογράφος)...Ας το κράξουμε κι αυτόν που θεώρησε ότι όλα έιχαν ένα νόημα...

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=11633&autid=4

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
Δημοσ.

Εχει περάσει μια εβδομάδα από τη μέρα που τελειωσε η σειρά. Ακόμα συζητιεται και αυτό κάτι σημαίνει από μόνο του. Σαν θεατής που την παρακολουθούσε από το πρώτο επεισοδιο ανα εβδομάδα, έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Θεωρώ ότι έχουν καλυφθεί όλες μου οι απορίες και μάλιστα το καταφχαριστηθηκα κιολας.Πέντε χρόνια μεγάλων συγκινήσεων και αφθονης περιπέτειας. Εγω βέβαια ήμουν από αυτούς που τους συγκλονιζαν περισσοτερο οι ιστοριες των ηρωων εκτος του νησιού και θεωρούσα οτι η σειρά ήταν κυρίως κοινωνικο δράμα. Σε αυτό τον τομέα ήταν απαιχτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...