Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κανενας λογος να μην ισχυει το "Δεν θελουμε/δεν ξερουμε ολες τις απαντησεις, enjoy"

Αλλα δεν μπορει κανεις να μου λεει "Μην κραζεις"

Στη ζωη δεν υπαρχουν ολες οι απαντησεις because it is f#@!$@# real life. Εδω δεν μιλαμε γιαυτο, μιλαμε για μια σειρα που την εφτιαξαν ανθρωποι και αρα μπορουσαν να δωσουν απαντησεις(καλες ή κακες δεν εχει σημασια)

Οσο προσπαθουν να μας πεισουν οτι επιτηδες εκαναν οτι εκαναν, το αντεπιχειρημα που δεν μπορουν να καταρριψουν ειναι "εγω λεω οτι απλα μεγαλοπιαστηκατε, τα κονομησατε, ειστε γατες στο marketing και χεστηκατε για το κοινο, δεν σας ενοιαζε και δεν μπορουσατε να δωσετε απαντησεις"

Οπως λεει ο Μεγας Φιλοσοφος Αντωνης Πανουτσος "Δεν υπαρχει δεν μπορω, υπαρχει δεν γαμ..."

Δημοσ.
Τα «ανεξήγητα» του lost είναι δημιουργήματα δυο ανθρώπων. Καμία σχέση δεν έχει αυτό με τα αναπάντητα ερωτήματα της ζωής. Εγώ δε ρωτάω «τι είναι το νησί», ρωτάω «γιατί ρε φίλε μου δείχνεις time travel, σταθερές, αρκούδες, αδυναμία γεννήσεων, Άαρων, others και στο τέλος μου τα πηδάς όλα με ένα ινδουιστικο-καθολικό καθαρτήριο; Τι σχέση έχουν όλα αυτά μεταξύ τους; ...

Οοοοοοοοό,τι να ´ναι!

Όπως θα απαντούσε ο konnak, "Γιατί? Γιατί ΕΤΣΙ!!!" :-D

Δημοσ.
Στη ζωη δεν υπαρχουν ολες οι απαντησεις because it is f#@!$@# real life. Εδω δεν μιλαμε γιαυτο, μιλαμε για μια σειρα που την εφτιαξαν ανθρωποι και αρα μπορουσαν να δωσουν απαντησεις(καλες ή κακες δεν εχει σημασια)

Ακριβώς, τα "μυστήρια" της σειράς είναι δικές τους επιλογές. Τι διάολο μας λένε τώρα "μη ρωτάτε", "δεν έχει σημασία αυτό αλλά οι χαρακτήρες" και το χειρότερο "κλείσαμε τη σειρά με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να δώσει τη δική του ερμηνεία"; Είναι να γελάει κανείς ειδικά με αυτό το τελευταίο.

Δημοσ.
Τα «ανεξήγητα» του lost είναι δημιουργήματα δυο ανθρώπων. Καμία σχέση δεν έχει αυτό με τα αναπάντητα ερωτήματα της ζωής. Εγώ δε ρωτάω «τι είναι το νησί», ρωτάω «γιατί ρε φίλε μου δείχνεις time travel, σταθερές, αρκούδες, αδυναμία γεννήσεων, Άαρων, others και στο τέλος μου τα πηδάς όλα με ένα ινδουιστικο-καθολικό καθαρτήριο; Τι σχέση έχουν όλα αυτά μεταξύ τους; .... Και η απάντηση; «Μην τη ψάχνεις, και στη ζωή δεν υπάρχουν απαντήσεις για όλα».

Οοοοοοοοό,τι να ´ναι!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Πραγματικά πιστεύω ότι αν έδιναν (ψεύδο)απαντήσεις, οι άλλοι μισοί θα λέγαμε ότι έδωσε πολλές απαντήσεις και κέντραρε στην ψευδο-φυσική της σειράς, άρα θα κράζαμε ότι δεν επικεντρώθηκε στους χαρακτήρες, δεν ήταν emotional, δεν είχε ρυθμό, είχε πολύ exposition κτλ..

Τελικά, είναι πια σίγουρο για μένα ότι είναι στην Φύση του Ανθρώπου να επικεντρώνεται πρώτα στα άσχημα σημεία ενός πράγματος . ( Και, όσο πιο πολύ αγαπάει κάποιος κάτι, τόσο περισσότερο το μισεί, και όχι απαραίτητα με αυτή την ακολουθία.) Ναι, αυτό αποκόμισα απο το φινάλε του Lost.. :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δεν υπαρχει κανενας λογος να μην ισχυει το "Δεν θελουμε/δεν ξερουμε ολες τις απαντησεις, enjoy"

Αλλα δεν μπορει κανεις να μου λεει "Μην κραζεις"

Οσο προσπαθουν να μας πεισουν οτι επιτηδες εκαναν οτι εκαναν, το αντεπιχειρημα που δεν μπορουν να καταρριψουν ειναι "εγω λεω οτι απλα μεγαλοπιαστηκατε, τα κονομησατε, ειστε γατες στο marketing και χεστηκατε για το κοινο, δεν σας ενοιαζε και δεν μπορουσατε να δωσετε απαντησεις"

Οπως λεει ο Μεγας Φιλοσοφος Αντωνης Πανουτσος "Δεν υπαρχει δεν μπορω, υπαρχει δεν γαμ..."

Υπάρχουν δύο κατηγορίες αναπάντητων θεμάτων όσον αφορά το Lost.

Η μία κατηγορία είναι θέματα που σε έχουν κάνει να πιστέψεις ότι έχουν σημασία χωρίς τελικά να δοθεί συνέχεια (σημαντικότητα Άαρων, γυναίκες που δε μπορούν να γεννήσουν στο νησί, Μπεν vs Windmore, ποιος ήταν στη καλύβα του Jacob κτλ). Για αυτή τη κατηγορία θεωρώ ότι δικαιολογημένα μπορεί κάποις να γκρινιάξει.

Η άλλη κατηγορία έχει να κάνει με λεπτομέριες της μυθοπλασίας και του πλαίσιου εξιστόρησης (πχ απο που προέρχονται οι δυνάμεις του νησιού, γιατί ο τροχός κινεί τι νησί στο χωροχρόνο, γιατί η Ελοίζ είναι σαν την Oracle του Matrix κτλ). Αυτές οι λεπτομέριες είναι καθάρα θέμα των δημιουργών αν θέλουν να τις εξηγήσουν και δεν δικαιολογείται κάποιος να γκρινιάζει (με την έννοια ότι τον κοροϊδέψανε).

Άποψη μου.

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
Δημοσ.

απο την στιγμη που ο κεντρικος πυρηνας της ολης επισημης διαφημιστικης καμπανιας για την τελικη σεζον,ηταν οτι θα δωθουν ολες οι απαντησεις για ολα τα ερωτηματα των προηγουμενων σεζον,και αυτο τελικα μονο δεν συνεβη,τοτε αυτοματως εχουν ολο το δικαιο και δικαιωμα του κοσμου οι φανς να ειναι να νιωθουν οτι πιαστηκανε κοροιδα,να ειναι εξαγριωμενοι με τους συντελεστες της σειρας, και να τους κριτικαρουν ανελεητα για το ασχημο παιχνιδι που παιξανε εις βαρος τους.

τα υπολοιπα περι η ζωη εχει μυστηρια που δεν εξηγουνται,και δεν μπορουμε να τα εξηγησουμε ολα,και αυτο που μετραει ειναι οι χαρακτηρες και ενταξει αφου περασατε καλα αυτα τα 6 χρονια,λυπαμαι αλλα ολες αυτα ειναι φτηνες δικαιολογιες και σταχτη στα ματια του κοσμου που δεν διαφερουν κατα το ελαχιστο απο την ξεφτιλα που μας σερβιρουν οι δικοι μας απατεωνες πολιτικοι για τα χαλια του τοπου μας.

και να μου το θυμηθειτε.θα βγαλουν οι τυποι νεα σειρα η ταινια διοτι ξερουν οτι ο κοσμος ειναι τοσο βλακας που θα την ξαναπατησει και θα κατσει να δει οτι καινουργιο του πασαρουν για να του λυθει η περιεργεια.ο ανθρωπος ειναι περιεργο ον κατα φυσι.κριμα ομως που ξοδευει ενεργεια και χρονο για κατι τοσο ψευτικο οσο μια γελοια σειρα,παρα για κατι πιο χρησιμο για τον ιδιο και τον υπολοιπο κοσμο.ας κατσει να διαβασει ενα εκλαικευμενο φυσικης απο τον Χωκινς,να κατσει να παιξει την παιχνιδαρα Myst (το οποιο ιμχο εκλεψε το Λοστ) οπου θα ασκησει τις νοητικες του ικανοτητες με πραγματικα μυστηριωδη παζλ,ας κατσει να ακουσει μουσικη η να παρει την οικογενεια του και να βγει εξω μια βολτα,να πανε για πικνικ,να φανε,να διασκεδασουν.

η ζωη εχει μυστηρια που δεν εξηγουνται; μπορει. αλλα τουλαχιστον ειναι αληθινα και ειναι δωρεαν.

Δημοσ.
Πραγματικά πιστεύω ότι αν έδιναν (ψεύδο)απαντήσεις, οι άλλοι μισοί θα λέγαμε ότι έδωσε πολλές απαντήσεις και κέντραρε στην ψευδο-φυσική της σειράς, άρα θα κράζαμε ότι δεν επικεντρώθηκε στους χαρακτήρες, δεν ήταν emotional, δεν είχε ρυθμό, είχε πολύ exposition κτλ..

Τελικά, είναι πια σίγουρο για μένα ότι είναι στην Φύση του Ανθρώπου να επικεντρώνεται πρώτα στα άσχημα σημεία ενός πράγματος . ( Και, όσο πιο πολύ αγαπάει κάποιος κάτι, τόσο περισσότερο το μισεί, και όχι απαραίτητα με αυτή την ακολουθία.) Ναι, αυτό αποκόμισα απο το φινάλε του Lost.. :-)

Υπάρχει κάτι άλλο που λέγεται "συνέπεια" και "ειλικρίνεια". Για παράδειγμα, στην αρχιτεκτονική μιλάμε για "ειλικρίνεια της κατασκευής", που σημαίνει ότι το συνολικό αποτέλεσμα είναι ειλικρινές ως τις προς τις προθέσεις του δημιουργού και το τελικό αποτέλεσμα δε δείχνει κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είναι (πχ ένα σύγχρονο μπετονένιο κτήριο στο οποίο η εκτεταμένη επένδυση πέτρας που χρησιμοποιείται ως "ρούχο", κρύβει τις πραγματικές κατασκευαστικές αρχές και επιχειρεί να περάσει ως κάτι άλλο"). Το Lost φόρεσε πολλά τέτοια ρούχα στην πορεία και τελικά είχε την κατάληξη που είδαμε όλοι. Τώρα, αν κάποιοι επιμένουν ότι το κτήριο είναι όντως πέτρινο και ότι αυτός ήταν ο αρχικός στόχος... οκ!

Δημοσ.
η ζωη εχει μυστηρια που δεν εξηγουνται; μπορει. αλλα τουλαχιστον ειναι αληθινα και ειναι δωρεαν.

Για να βλέπεις το Lost πλήρωσες κάτι?

Να σκεφτόμαστε πριν μιλάμε λίγο...

Δημοσ.

Τελικά, είναι πια σίγουρο για μένα ότι είναι στην Φύση του Ανθρώπου να επικεντρώνεται πρώτα στα άσχημα σημεία ενός πράγματος .)

Ναι, εσύ λες την γνωστή περίπτωση "άλλοι βλέπουν το ποτήρι μισό γεμάτο και άλλοι μισό άδειο"

εμείς λέμε για την περίπτωση που δεν υπάρχει ποτήρι :P

Δημοσ.

Καποιοι δεν πληρωσαν αλλα καποιοι αγορασαν dvd, πηραν μπλουζες, πηραν μερος σε παιχνιδια, αγορασαν Pc games, μην λεμε οτι θελουμε...

Στο φιναλε ακομα και ο θειος δεν στα εστελνε τζαμπα. Αν δεν υπηρχαν το Λοστ, καποιες σειρες, καποιες ταινιες, θα πληρωνες τον φορτηγατζη με τα 24 αλογα ή θα ήσουν οκ και με τα 8 ή τα 2 αλογα για να σου φερνει τα cd του θειου?

Δημοσ.

Το παρατραβάς. Μαζί με τους τόνους σειρών και ταινιών που παίρνετε από το θείο (κι εγω μαζί) πήρατε και το Lost. Αν αυτό σας κόστισε αναλογικά θα είναι μηδαμινό. Αν βάλατε Inetrnet μόν για το Lost ok έχει βάση τότε. Χλωμό όμως να έχει συμβεί. Αν πληρώσατε για τη μπλούζα μπορείτε ακόμα να τη φοράτε. Το pc game φαντάζομαι το παίξατε οπότε τα λεφτα του τα έβγαλε. Έλεος ρε παιδια μέχρι τι άλλο μπορείτε να σκαρφιστήτε για να κράξετε? Άκου πληρώσαμε για το Lost....κλαίω από τα γέλια :lol:

Δημοσ.

Κολλητός αγόρασε τους 3 πρώτους κύκλους νομίζω σε dvd. Δεν θα απογοητευτεί, βέβαια, από το τέλος, κάθε άλλο, το pisti wins θα τον χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Δημοσ.

Καλα, κλαψε οσο θες, αλλα νομιζω δουλευομαστε.

Εγω προσωπικα ουτε φραγκο, αλλα προσπαθεις να με πεισεις οτι αν στο κλιμα της 6ης σεζον ήταν οι προηγουμενες 5, θα ειχε πουλησει τοσα dvd, θα ειχε ασχοληθει τοσος κοσμος, θα ειχαν αγορασει Pc games?

Σοβαρα μιλαμε τώρα ή κανουμε χαβαλε?

Δημοσ.

Το ακούσαμε και αυτό. Όσοι δεν έχουν πληρώσει, δεν έχουν δικαίωμα διαμαρτηρίας :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...