Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ειπε τπτ ενδιαφερον?

Στηρίζει Lost με χίλια. Όλα ήταν προσχεδιασμένα, δε μπορούμε να ζητάμε εξηγήσεις για τα πάντα, το μεταφυσικό/επιστημονικη φαντασία (τα μπερδεύει) υπήρχαν από την αρχή, ήταν μια σειρά χαρακτήρων κλπ.

Επίσης μίλησε για καθαρτήριο (το παράλληλο σύμπαν) αλλά θεωρεί ότι ο Μπεν πχ δεν ήταν έτοιμος ακόμα να μπει στο ναό γιατί (απλοικά) δεν είχε κάνει ακόμα την καλή του πράξη ΣΤΟ ΝΗΣΙ (άρα και το νησί καθαρτήριο; κανείς δεν τον ρώτησε). Αυτά εν ολίγοις μέχρι στιγμής. Δεν ακούγεται η αντίθετη άποψη δυστυχώς.

Δημοσ.

Μαλιστα,πανω κατω οτι λεει ο καθενας μας απλα αυτος νομιζει οτι δεν οφειλαν απαντησεις...χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ :P

Δημοσ.
Όχι, άλλωστε στη ζωή δεν υπάρχουν απαντήσεις για όλα (είπε)... Λα λα λα λα λα λα λα....

Ε ναι για, εξάλλου στη ζωή συναντάμε συχνά φαινόμενα τύπου mr smoke και πλέον έχουμε συνηθίσει να τα αφήνουμε να περνάνε στο έτσι! who knows :P

Δημοσ.
Γιατι , υπαρχουν ?

Τώρα και εσύ μη μας μπριζώνεις , Όχι δεν υπάρχουν (ακόμα)

Aλλά εδώ μιλάμε για σειρά που τα παίρνει χοντρά εκμεταλλευόμενη καταστάσεις και κοινό, αν δεν υπήρχαν αυτά τα μυστήρια ή εξ αρχής ξέραμε πια λύση θα έχουν (ή δε θα έχουν...) η τηλεθέαση θα ήταν πολύ διαφορετική σε ποσοστά και όχι κάτι παραπάνω από "τόλμη και γοητεία" στο ρεζουμέ του... Δημιουργείς λοιπόν προσδοκίες προκαλώντας εντυπώσεις, για να μας πεις μετά ότι έτσι είναι η ζωή ; ε ώρα να μας πεις ότι βλέπαμε και ντοκιμαντέρ του discovery :P το μόνο σίγουρο είναι ότι τη δουλεία σου μια χαρά την έκανες και εμείς μείναμε οι μαλάκες.

---------- Προσθήκη στις 11:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:46 ----------

Δε ξέρω αν βλέπουμε καπνό αλλά σίγουρα πολύς κόσμος συναντά φαινόμενα που τα θεωρεί ανεξήγητα και περίεργα.

Δίνε ιδέες εσύ να μη ξανά σταυρώσουμε νόημα σε ταινία :o

Εν ολίγοις μπαίνεις σε επικίνδυνα χωράφια με αυτή τη λογική, ιδικά όταν αφορά άμεσα την τέχνη ;)

Δημοσ.
Δε ξέρω αν βλέπουμε καπνό αλλά σίγουρα πολύς κόσμος συναντά φαινόμενα που τα θεωρεί ανεξήγητα και περίεργα.

Τις άσπρες γραμμές στον ουρανό εννοείς;

Δημοσ.
Τις άσπρες γραμμές στον ουρανό εννοείς;

Η κυβέρνηση διαψεύδει... :lol:

Δημοσ.

Μια και τελείωσα κι εγώ το lost σήμερα, ας πω μια γνώμη βρε αδερφέ.

Ήταν πολύ καλύτερο απ ότι περίμενα να είναι. Ήταν ένα μεταφυσικό δράμα με αρκετή επιστημονική φαντασία μέσα. Ουσιαστικά η γνώμη μου για το lost άλλαξε άρδην τις τελευταίες 3-4 μέρες που είδα την 6η σεζόν μονοκοπανιά.

Ήμουν επιφυλακτικός γιατί έβλεπα όλα αυτά τα περίεργα/μυστήρια/ανεξήγητα/εντυπωσιακά φαινόμενα που είχαν βάλει στη σειρά και ανησυχούσα ότι θα προσπαθήσουν να τα εξηγήσουν, πράγμα το οποίο θα που προκαλούσε σπασμούς στην κοιλιακή χώρα από το συνδυασμό γέλιου και αναγούλας. Γιατί; Πολύ απλά κάποια πράγματα δεν εξηγούνται, όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα να εξηγηθούν με κάποιου είδους "επιστημονικό" τρόπο, τι περιμένετε από τους σεναριογράφους να σας πουν. Παράδειγμα, το νησί ταξίδευε στο χωροχρόνο, άντε τώρα μια ομάδα συγγραφέων να κάτσει να εξηγήσει στο sellers που είναι φυσικός πως υλοποιήθηκε αυτό, ναι είναι γελοίο. Ο καπνός, η αθανασία, ο ηλεκτρομαγνητισμός, έννοιες που μας κράτησαν στην οθόνη, για να μας δείξουν αυτό που ήθελαν και το κατάφεραν καλά.

Δε βλέπω το λόγω να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα "αναπάντητα" ερωτήματα. Δείτε το νησί σαν κάτι μαγικό (εδώ μας πλασάρουν το ipad σαν magical, εκεί κολλήσαμε;). Ουσιαστικά όπως το κατάλαβα εγώ οι σεναριογράφοι μας ζήτησαν λίγη πίστη, θρησκευτική ενδεχομένως, μια πίστη που ενώ δεν είμαι διατεθειμένος να την δώσω αλλού, την έδωσα σ' αυτούς, προσωπικά δε με απογοήτευσαν.

Πόσο δύσκολο είναι να δεχτούμε ότι μερικά πράγματα είναι ανεξήγητα και ειδικά όταν μιλάμε για μια τηλεοπτική σειρά; Ο σούπερμαν ΓΙΑΤΙ πετάει, επειδή είναι απ τον κρύπτον; Ε ΚΑΙ; Οι xmen; Γιατί; Ο John Doe γιατί ήξερε τα πάντα; κ.ο.κ.

Σίγουρα το lost κράτησε παραπάνω απ όσο έπρεπε. Αν ήταν πιο δεμένο με 3-4 σεζόν κατά τη γνώμη μου θα είχαμε best TV series ever κι ας είχε θεούς και δαίμονες μέσα, αλλά σίγουρα δεν ήταν κακή σειρά. Το concept της εξήγησης μου φάνηκε υπέρ αρκετό, έδωσε στους θεατές αυτό που κυνηγούσαν όλοι οι κεντρικοί χαρακτήρες της σειράς, closure, κάθαρση/λύτρωση για να το πούμε και λίγο πιο αρχαιοελληνικοθεατρικά.

Έκανα το λάθος και μπήκα λίγο στο τρυπάκι του τι παίζει με όλα αυτά στο νησί, ευτυχώς όχι αρκετά. Έτσι μπόρεσα να καταλάβω γιατί τελείωσε έτσι και γιατί όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία. Δε μ' ενδιαφέρει πλέον γιατί και μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια, δε νιώθω ότι έχασα το χρόνο μου με το lost. Λυπάμαι που τόσος πολύς κόσμος έμεινε δυσαρεστημένος απ το lost αλλά τι να κάνουμε, βλέπαμε από άλλη σκοπιά τη σειρά. Ποιος έχει δίκιο τελικά δε θα το μάθουμε, γιατί προφανώς γούστα είναι αυτά.

be well, have faith

Δημοσ.

ΒΤW ειμαι ο μονος που δεν βλεπει την σημασια οσον αφορα το θεμα "τι ειχαν γραψει αρχικα οι writers, τι προσθεσαν και τι αφαιρεσαν".

Γιατι δινετε τοση σημασια στο τι "ηξεραν" απο την αρχη η οχι που κολλαει αυτο.

-Ειδα το καινουριο Doctor Who, τι μαλακια ηταν αυτη.

- Κατσε ρε οι σεναριογραφοι το ειχαν γραψει ολο πριν προβληθει , απο την αρχη ηξεραν τα παντα

-Α ενταξει sorry γαμουσε τοτε , φοβερο!

Δημοσ.
Γιατι , υπαρχουν ?

Τα «ανεξήγητα» του lost είναι δημιουργήματα δυο ανθρώπων. Καμία σχέση δεν έχει αυτό με τα αναπάντητα ερωτήματα της ζωής. Εγώ δε ρωτάω «τι είναι το νησί», ρωτάω «γιατί ρε φίλε μου δείχνεις time travel, σταθερές, αρκούδες, αδυναμία γεννήσεων, Άαρων, others και στο τέλος μου τα πηδάς όλα με ένα ινδουιστικο-καθολικό καθαρτήριο; Τι σχέση έχουν όλα αυτά μεταξύ τους; .... Και η απάντηση; «Μην τη ψάχνεις, και στη ζωή δεν υπάρχουν απαντήσεις για όλα».

Οοοοοοοοό,τι να ´ναι!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...