DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ε τι να κάνω, το ότι κάποιοι είναι αγενείς δεν μπορώ να το αλλάξω. Δε ξέρω αν είμαι αγενής (πιθανόν να είμαι) αλλά το post σου ήταν πολύ ωραίο. Σε πολλά συμφωνώ σε ακόμη περισσότερα διαφωνώ αλλά διατύπωσες τη άποψη σου για τη σειρά χωρίς κλάψες και χωρίς να απορείς πως σε κάποιους ηλίθιους άρεσε. Τα μηδένισες όλα βέβαια και εβγαλες τα πάντα χωρίς νόημα (πράγμα που θεωρώ ότ δεν ισχύει, πχ τι γύρισμα του κλειδιού του Ντέσμοντ σαφώς και είχε νόημα στην εξέλιξη της σειράς) αλλά οκ... εσύ έτσι την αντιλήφθηκες και αυτό πιστεύεις και καλά κάνεις που το διατυπώνεις. Fair enough που λένε και στο χωριό μου...θα ήταν όμως τραγικό κάθε λίγο και λιγάκι σε ένα thread που συζητάμε θεωρίες για το Lost να έγραφες τι μπαρούφα είναι και πόσο μ@λ@κες αυτοί που τους αρέσει. Αυτό κάνουν μερικοί και γι αυτό γίνομαι αγενής. edit: σου έχει μείνει εκείνο το "δε γυρνάς καλύτερα στο στρατό" ε? χιούμορ ήταν let it go (που λένε και στο Lost)
nikosBruin Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Για το Εκο υπάρχει κάτι γιατί σαν να τον ξέχασαν και ήταν και σημαντικός? Σε τι ήταν σημαντικός;;; Ήταν τόσο σημαντικός όσο και η Ana Lucia, δηλαδή καθόλου! Γενικά όλη η δεύτερη χρονιά με τους επιβάτες της πίσω πλευράς που πέθαναν όλοι, και τους "Others" που έκαναν παιδομάζωμα, είναι εκ των υστέρων μια απίστευτη ανοησία χωρίς κανένα νόημα και χωρίς καμιά σημασία. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllttttttttttttttttttt!!!!!!!!!! ---------- Προσθήκη στις 21:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:58 ---------- το παραμύθι δύο τυπάδων που το μόνο στο οποίο κατανάλωσαν ενέργεια να σκεφτούν ήταν το πλάνο για να καταφέρουν να ξεγελάσουν το κοινό με μια σειρά εσκεμμένων μυστηρίων, υποτιθέμενα συνδεδεμένων, σε μία διάρκεια 5-6 χρόνων, που θα τους απέφερε - τι άλλο - χρήματα και επαγγελματική καταξίωση Πολύ ωραίο όλο το παραπάνω ποστ. Και αυτό που κάνω quote είναι ακριβώς το νόημα του Λοστ.
TAKE5 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Σε τι ήταν σημαντικός;;; Ήταν τόσο σημαντικός όσο και η Ana Lucia, δηλαδή καθόλου! Γενικά όλη η δεύτερη χρονιά με τους επιβάτες της πίσω πλευράς που πέθαναν όλοι, και τους "Others" που έκαναν παιδομάζωμα, είναι εκ των υστέρων μια απίστευτη ανοησία χωρίς κανένα νόημα και χωρίς καμιά σημασία. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllttttttttttttttttttt!!!!!!!!!! H Anna Lucia ομως εμφανίστηκε εστω και για να τα πάρει. Αυτός πουθενά.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 H Anna Lucia ομως εμφανίστηκε εστω και για να τα πάρει. Αυτός πουθενά. Αυτός δε τα πήρε γιατί ζήτησε 5 φορές αυτά που του προσφέρανε να εμφανιστει στο τελευταίο επεισοδιο. Θλιβερός
TAKE5 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Και στο 2ο κύκλο δεν το ξέρανε ότι θα έχει reunion στο τέλος να μην του δώσουν τόσο σημαντικό ρόλο? Τι ρωτάω και εγώ τώρα θα μου πεις εδώ δεν ξέρανε άλλα και άλλα
katergaris79 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 (...) ψάχνουν θεωρίες ΤΩΡΑ, που όλα είναι πλέον σαφή και τελειωμένα! Sorry αλλά διαφωνούμε. Μόνο σαφή δεν είναι αυτά που είδαμε. Περιμέναμε να δούμε ένα φινάλε με απαντήσεις και αναρωτιόμασταν τί θα "χωρέσουν" και τί όχι, και τελικά είδαμε ένα συγκινησιακά φορτισμένο επεισόδιο που απάντησε σε ένα μόνο πράγμα. Και ξαφνικά καταλαβαίνεις οτι για να δεις την εικόνα του περίφημου παζλ πρέπει να μαζέψεις μόνος σου (και με τη βοήθεια των forums) τα κομματάκια που τόσο καιρό σου ανακάτεβαν μπροστά στη μούρη σου. Η εικόνα λοιπόν υπάρχει απλώς αυτοί επέλεξαν να μην κάτσουν να μας πουν 1+1=2 και πολύ καλά έκαναν γιατί θα χαλούσαν όλη τη μαγεία. Για όποιον λοιπόν ενδιαφέρεται η σειρά μόνο τελειωμένη δεν είναι. Το πεδίο είναι ανοιχτό και ευρύτατο για συζητήσεις, θεωρίες, διαφωνίες. Για τους απογοητευμένους προφανώς τελειώνει εδώ (για όσους δεν έχει ήδη τελειώσει) και πάνε γι' άλλα... (μη χάσουν κι άλλο χρόνο) 1
Cue Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Τα είπε όλα ο konnak πραγματικά. Είναι ίσως η πρώτη φορά που οριστικά δεν νοιώθω ότι έχω να ασχοληθώ με κάποιο μυστήριο του Lost. Μια ανασκόπηση στην 6 Season πραγματικά δείχνει από την αρχή που θα το πάει το γράμμα. Εδώ είμασταν και τα συζητούσαμε και λέγαμε (πρώτος εγώ!) ας κάνουμε υπομονή και να μην την κρίνουμε από τώρα. Τελικά φάνηκε πως δεν είχαν τίποτα να μας πουν περισσότερο, για αυτό και δεν πέρναμε απαντήσεις. Και πλέον γνωρίζοντας την κατάληξη, δεν ξέρω αν μπορείς να την δεις με άλλο μάτι την σειρά από την αρχή. Ειλικρινά θα ήθελα να μπω στην ψυχολογία όσων λένε ότι δε τους ένοιαζαν τα μυστήρια, αλλά αμφιβάλλω.
Fidelio Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Την σειρά έχουν δικαίωμα να την πηδήξουν στην κριτική , όσοι αφιέρωσαν χρόνο για να την παρακολουθήσουν. Αυτό που "πονάει" περισότερο είναι οτι υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά τους άρεσε στους πρώτους κύκλους και τους καθήλωσε, ... ΟΜΩΣ .... ΜΕΤΑ οι σεναριογράφοι τους άλλαξαν τον αδόξαστο ! (και εμένα , που πραγματικά στους πρώτους κύκλους μου άρεσε ..εθιστίκαμε τα κοροίδα και κυνηγάμε το καρότο ΣΑΝ τα ΜΟΥΛΑΡΙΑ ) ... Θα μπορουσε πιστεύω η σειρά να κλείσει αρκετά πιο νωρίς , πιο μαζεμένη , χωρίς να μας διαλύσει την ψυχολογία στο περίμενε. Πραγματικά μετα από αυτή την σειρά ΔΕΝ ΘΕΛΩ να ακουσω λέξη για μυστήριο ,φαντασία , παράλληλα σύμπαντα και άλλες παρόμοιες μπουρδες ΜΕΧΡΙ να αποτοξινωθω από την τοξικότητα του LOST Ευχαριστούμε την παραγωγή που μας βίασε το όνειρο τεχνηέντως για το γαμΕ΅Η@##ΕΞνο το ΧΡΗΜΑ !
hanzo Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά φτάνει με τους τσακωμούς μεταξύ σας ... κουράζει και είναι και αγενές και offtopic . Είπαμε οι περισσότεροι απογοητευτήκαμε με την τροπή των πραγμάτων αλλά αυτό το κράξιμο … έλεος!!! Τέλος με αυτό για μένα . Για μια άποψη που ακούστηκε ότι ήταν όλοι νεκροί από την αρχή ήθελα να σχολιάσω γιατί το παλικάρι ήταν νομίζω και βέβαιος. Αυτό δεν μπορεί να ισχύει λόγω πολλών πραγμάτων … αλλά ένα που μου έρχεται είναι που η Κειτ όντας ζωντανή πολλά χρόνια αφού την έκανε από το νησί λέει στον νεκρό Τζακ ότι της έλειψε. Τρανή απόδειξη νομίζω ε??? Και ναι το Lost νομίζω πάντα εννοούσε αυτό που έλεγε ωμά και ποτέ κάτι ψαγμένο. Ότι εξήγησε ο Κρίστιαν ήταν όλη η αλήθεια .(Γιατί αν το πάμε έτσι μας βλέπω να ψαχνόμαστε όπως στο Shutter Island …ήταν τρελός ή τον κάνανε?) Αλλά όντως και εγώ όπως είπε ένας φίλος πιστεύω ότι ( έστω και για τα φράγκα ) θα βγάλουν ένα δυωράκι ακόμα με επεξηγήσεις …. ΟΧΙ ελπίζω … πιστεύω λέω…. Ένα ερώτημα όμως που έχω είναι το εξής … το κακό τώρα δεν έχει εκπροσώπηση στο νησί? Τέρμα , καπούτ το κακό ? Και προ Τζεικομπ θα μου πεις δεν υπήρχε ??? Εκει το χάνω λίγο…
MwhMwh Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 τωρα μολις ειδα το τελευταιο.. ωραιο ητανε σε γενικες γραμμες . αλλα τι ακαταλαβιστικο τελος.. πολλα μπορεις να φανταστεις.. εν το μεταξυ ποσες σημαντικες απαντησεις επρεπε να δωθουν και δεν δοθηκαν.. τι σκατα ειναι το νησι. ειναι λογικο να μην αναφερετε??
alex_000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Κανει loopες η συζητηση δυστυχως και απλα προσπαθει η μια πλευρα να πεισει την αλλη (ενταξει για αυτο υπαρχυν τα φορουμς). ΕΙναι κριμα που καποιοι απο εσας βλεπατε το lost κυριως για το 20% του content του (ενα φως ενα αγαλμα και 5 αριθμους) και το υπολοιπο 80% η ιστορια αυτων των ανθρωπων, το πολυπλοκο σεναριο (αν και η βαση του -το νησι- ηταν πολυ απλη) ο τροπος που χρησιμοποιηθηκε εκουσια το μυστηριο για να κανει αληθοφανη μια ιστορια που ειναι απιστευτα δυσκολο να αποδοθει στην οθονη με την ποιοτητα και την αληθοφανεια που ειδαμε στο Lost. Είναι κριμα επισης που οι παραγωγοι δεν καταλαβαν πόσο σημαντικες ηταν για καποιους ανθρωπους οι λεπτομερεις απαντησεις σχετικα με την προελευση και την ιστορια του νησιου και του φωτος, ωστε να τις δωσουν και να ειναι ολοι ευχαριστημενοι. Ευτυχως καποιοι απο εμας δεν νιωθουμε απατημενοι η οτι χασαμε τον χρονο μας, θα νιωσουμε απατημενοι σε κατι αλλο που οσοι κραζουν την καταληξη lost θα γουσταρουνε και θα κραζουμε εμεις ετσι ειναι αυτα.
sam sam Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που λυπηθηκα για τον χαμο του "δευτερου παιδιου"... το μονο που ηθελε ηταν να φυγει. οτι και οι αλλοι... για εμενα πολυ ψεμα-μυστικοπαθεια σε αυτο το νησι για το τιποτα... επρεπε να υπαρχει ενας εστω και χαζος λογος για ολο αυτο... τεσπα οτι τελειωνει ειναι 100% σιγουρο; σου δινει τη αισθηση οτι θα σκαση ενα ακομα με δυο επεισοδια...
konnak Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δε ξέρω αν είμαι αγενής (πιθανόν να είμαι) [...] Αυτό κάνουν μερικοί και γι αυτό γίνομαι αγενής. edit: σου έχει μείνει εκείνο το "δε γυρνάς καλύτερα στο στρατό" ε? χιούμορ ήταν let it go (που λένε και στο Lost) Δεν αναφερόμουν σε εσένα αποκλειστικά (αν και η αλήθεια είναι ότι αυτό με το στρατό μου είχε φανεί αρκετά άσχημο - οκ μπορεί να μην έπιασα το χιουμοράκι, I let go ), αλλά και σε άλλους που ποστάρανε με κεφαλαία "ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ, ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ, κτλ κτλ", και σε όλη αυτή την επιθετικότητα προς όσους δεν τους άρεσε η σειρά. Πραγματικά, θα προτιμούσα να είχε σταματήσει στην 2η σεζόν και να γινόταν ένας μύθος σαν το παρά αυτό το ξεφούσκωμα και ξεβράκωμα που είδαμε. Σταματάω πάντως να αναφέρομαι στο Lost, προσωπικά θεωρώ ότι για να μην κάνουν ούτε νύξη οι ίδιοι οι δημιουργοί στο τέλος της δικιάς τους σειράς για το τι συμβαίνει με χίλια δυο επιμέρους μυστήρια, είναι εξαιρετικά απίθανο να υπάρχει κάτι στο μυαλό τους. Αν κάποιος φαν μπορέσει να βγάλει μια θεωρία που να τα συνδέει, δε με ενδιαφέρει και τόσο - στο κάτω κάτω και ο άλλος ο απίστευτος είχε καταφέρει στην αρχή της 3ης σεζόν να γράψει την timeloop theory η οποία μίλαγε για την χρονομηχανή πριν καν εμφανιστεί και τα συνέδεε ΟΛΑ με ΜΙΑ μόνο σύμβαση: το time travel. Και τα εξηγούσε ΟΛΑ. Και ήταν απλά ένας καμένος σαν εμένα και τον DeadOrganPlayer.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Είναι φοβερό πάντως το πόσο διαφωνούμε για το Lost ενώ η ταινία που έχεις στο avatar σου ειναι η αγαπημένη μου ever
activex Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Είχα την "τύχη" να το ολοκληρώσω μέσα σε ένα μήνα (ναι πριν ένα μήνα το άρχισα...) τα έχω όλα φρέσκα και έχω να πω πως ο konnak έχει δίκαιο! όλο αυτό θα δικαιολογούνταν κάπως αν μιλούσαμε για μια τριλογία πχ, αλλά δεν είναι δυνατό να έχεις τον άπυρο χρόνο που το σπαταλάς σε reality καταστάσεις και αφήνεις τα ουσιώδη απέξω...Τελειώνοντας να πω πως δε το μετάνιωσα, και μόνο για τις στιγμές της ψευδαίσθησης πως κάτι σημαντικό θα παίξει! αλλά χαίρομε που δεν περίμενα και 6 χρόνια...θα αισθανόμουν πραγματικά εξαπατημένος με τέτοια αναμονή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα