Προς το περιεχόμενο

Lost Season 6 Finale FULL SPOILERS topic

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε αφου ολη η σειρα ηταν για τους χαρακτηρες, τοτε ποιος ο λογος να βαζουν ολα αυτα τα μυστηρια; Μηπως επειδη αυτα ηταν εκεινα που κρατουσαν την τηλεθεαση; Και σκοπος ηταν να κανουμε οσο το δυνατον περισσοτερς σεζον και να τα μαζεψουμε οσο το δυνατον πιο χοντρα; Δηλαδη δεν θα ηταν ιδια η ψυχοσυνθεση των χαρακτηρων αν δεν υπηρχαν ολα αυτα περι αριθμων, καταπακτων, ηλεκτρομαγνητισμου, χρονοταξιδιων, τερατων καπνου, πολικων αρκουδων, θεων, δαιμονων και χιλιων δυο αλλων πραγματων; Η σειρα κατα την γνωμη μου ειναι ενας τεραστιος αχταρμας ιδεων, στην οποια οτι εγινε εγινε για τα φραγκα και τιποτα αλλο. Και βγαινουν οι σεναριογραφοι στις συνεντευξεις και γελανε και ειναι ολο υπονοουμενα και λενε εμεις τα ειχαμε ολα απο την αρχη σχεδιασμενα...

Η σειρά ήταν για τους χαρακτήρες σε έναν κόσμο άγνωστο, γεμάτο μυστήρια. Το θέμα ήταν πως θα αντιδράσουν σε αυτά τα μυστήρια και πως θα προχωρήσουν παρακάτω. Αυτή την ιστορία ήθελαν να πουν και όχι το γιατί δημιουργήθηκαν ή το από που προέχρονται αυτά τα μυστήρια. Τόσο απλά.

Επίσης μια ερώτηση σε αυτούς (ξερουν ποιοι είναι) που αναφέρουν συνέχεια τι μεγάλη απάτη ήταν η σειρά και πόσο λαμόγια οι δημιουργοί που τα έκαναν όλα για την τηλεθέαση. Η ερώτηση ειναι η εξής και την κάνω πολύ σοβαρά:

Θεωρείτε ότι πιαστήκατε κορόϊδα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 780
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

γιατι το βλεπες ρε αρχηγε? σε αναγκαζε κανεις??

Φυσικα και οχι ρε συ παλικαρι... Αλλα ειχα καθε δικαιωμα να συνεχισω να την βλεπω

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κάποιες βασικές απορίες:

-Επέζησαν από το plane crash λόγω του Jacob?

-Το νησί υπάρχει κάπου στη γη και μετακινείται σύμφωνα με το εκκρεμές που είδαμε; Ποιος και γιατί μπορεί να αλλάξει την τροχιά του νησιού; Δε φαίνεται επειδή το προστατεύει ο Jacob? O Widmore τι ρόλο παίζει;

-Οι λευκές αρκούδες είχαν ξεφύγει από κάποιο πείραμα (νομίζω έχει απαντηθεί αλλά δε θυμάμαι)

Ποιος ο ρόλος του νησιού γενικότερα; Η διαμάχη καλού κακού, η ισορροπία στον κόσμο; Ο ηλεκτρομαγνητισμός τι ρόλο παίζει; Λόγω του ηλεκτρομαγνητισμού και της γεωθερμίας μπορεί και μετακινείται το νησί; Το άγαλμα με την τεράστια πατούσα ποιοι το φτιάξανε; η τάπα γιατί ήταν τόσο lame?

Αν μπορούσε κάποιος να δώσει με λίγες λέξεις κάποιες απαντήσεις...

Να πω ότι γενικά δεν περίμενα τίποτα περισσότερο, ήταν ένα normal τέλος. Σχεδόν happy end, συγκινητικό όμως.

Επεξ/σία από Physics_Rulez
  • Like 1

Πρώτα ...

Το νησί:

Ήταν πραγματικά. Ό, τι συνέβη στο νησί που είδαμε σε όλη την 6 εποχές ήταν πραγματικός. Ξεχάστε την τελική εικόνα του αεροπορικού δυστυχήματος, τέθηκε σε σκοπίμως να μας μπερδεψει, και να δείξει σε ποιο βαθμό το σόου είχε έρθει. Πραγματικά συνετρίβη. Πραγματικά επέζησαν. Ανακάλυψαν πραγματικά το Dharma και τους αλλους. Το νησί διατηρεί την ισορροπία του καλού και του κακού στον κόσμο. Έχει πάντα και πάντα θα ασκήσει αυτό το ρόλο. Και το νησί θα πρέπει να εχει πάντα ένα "προστάτη". ο Jacob δεν ήταν ο πρώτος, ο Hurley δεν θα είναι ο τελευταίος. Ωστόσο, ο Ιακώβ είχε να αντιμετωπίσει μια κακόβουλη δύναμη (ΜΙΒ), . Δημιούργησε το διάβολο και έπρεπε να βρει έναν τρόπο να τον σκοτώση - έστω και αν οι κανόνες που τον εμπόδισε να κάνει πραγματικά έτσι.

Έτσι ξεκίνησε το σχέδιο του Ιακώβ να φέρει τους υποψήφιους στο νησί για να κάνει το μοναδικό πράγμα που δεν μπορούσε να κάνει. Να Σκοτώση τον MIB. Είχε έναν τεράστιο κατάλογο των υποψηφίων που διήρκεσε γενιές. Ωστόσο, πάντα καταφερε να φερει τους ανθρώπους εκεί, ο MIB τα κατεστραμμένος τους ανάγκασε να σκοτώση ο ένας τον άλλον. Αυτό ήταν μέχρι Richard ήρθε μαζί και βοήθησε τον Jacob για καταλάβουν ότι αν δεν αναλάβει πιο ενεργό ρόλο, τότε το σχέδιό του δεν θα λειτουργούσε.

Dharma - το οποίο δεν είμαι σίγουρος γιατί John έχει ένα τέτοιο σκληρό χρόνο αντιληφθεί. Ντάρμα, όπως και τα αμέτρητα αποτελέσματα από τους ανθρώπους που ήρθαν στο νησί πριν, μεταφέρθηκαν εκεί από τον Jacob, ως μέρος του σχεδίου του να σκοτώσει το ΜΙΒ.. Ωστόσο, ο ΜΙΒ είχε επίγνωση αυτού του σχεδίου και interferred από "διαφθείρειμενο" Μπεν. Κάνοντας τον Μπεν να πιστεψει οτι έκανε τη δουλειά του Ιακώβ, όταν στην πραγματικότητα έκανε το έργο της ΛΟΚ (ΜΙΒ). Μίλησε για τον Jacob στο βαθμό που τους αφορούσε. Έτσι, οι "Άλλοι" σκότωσαν ολους στο Ντάρμα και αργότερα προσπαθούν να σκοτώσουν Jack, Kate, Sawyer, Hurley και όλων των υποψηφίων, διότι αυτό είναι που ο MIB ήθελε. Και τι δεν θα μπορούσε να κάνει για τον εαυτό του.

η Dharma αρχικά είναι καλή. Αλλά γύρισε άσχημα από τη διαφθορά του ΜΙΒ *ΛΟΚ. και, τελικά, καταστράφηκε από πιόνι του Ben. Τώρα, το Dharma ινιτιατιβ ηρθε να βοηθήσει τον Jack και τους άλλους Canditates σχετικά με τη συνολική προσπάθειά τους να σκοτώνουν τον Smokey;

Εν τούτοις, παρά το μεγάλο σχέδιό του, ο Jacob ήθελε να δώσει «υποψήφιους» του (Lostaways μας), το ένα πράγμα που ο ίδιος, ούτε ο αδελφός του, ήταν πάντα να παρέχεται με ελεύθερη βούληση. Εξ ου και τον φέρνει μια σειρά από "υποψήφιος", μέσω των δεκαετιών και να αφήσουν τους "επιλέξουν" το οποίο κάποιος θα κάνει πραγματικά τη δουλειά στο τέλος. Ίσως ήξερε ο Jack θα ήταν εκείνος που θα σκοτωνε τον λοκ και ότι η Hurley θα ήταν ο προστάτης στο τέλος. Ίσως δεν το έκανε. Αλλά αυτό ήταν πάντα το βασικό θέμα του σοου: faith vs Επιστήμη Προσωπικά πιστεύω ότι ο Ιακώβ ήξερε από την αρχή τι επρόκειτο να συμβεί και ότι ο καθένας έπαιξε ένα ρόλο σε 6 εποχές, συμβάλλοντας τον Jack για να φτάσουμε στο σημείο όπου έπρεπε να σε σκοτώσει Smokey και να γινει Hurley ο προστάτης -

Στο τέλος, ο Jack πήρε να κάνει αυτό που πάντα ήθελε να κάνει από το πρώτο επεισόδιο του LOST . Πήρε την Κέιτ και Σόγιερ από το νησί και έδωσε στον Hurley τον σκοπό στη ζωή που παντα του ελείπε. Και, στον κόσμο Πλαγίως (sideways flashbacks) στην ουσία θα σωΘουν ολοι, για να βοηθηθούν τους αλλους να προχωρήσουν...

Τώρα ...

Sideways Κόσμος:

Βασικά αυτό που δείχνουν οι προτάσεις της είναι ότι είμαστε όλοι ατομα που συνδέομαστε με ορισμένα άτομα κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Καλέστε τους soulmates (αν και δεν είναι ακριβώς η καλύτερη λέξη). Αλλά αυτοί οι άνθρωποι είμαστε που συνδέονται με μας, ειδικα στις '' πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας", όπως είπε ο Christian. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που κινούνται μέσα στο σύμπαν μετα από την ολόκληρη ζωή για να τη διάρκεια της ζωής. χαλαρά βασίζεται σε Hinduisim με μεγάλες δόσεις της δυτικής θρησκείας που ρίχνονται στο μίγμα.

με βάση το από αυτές τις θρησκευτικές φιλοσοφίες, ήταν ότι ως ομάδα, η Lostaways δημιουργείθηκαν υποσυνείδητα αυτό το «πλαγίως» κόσμο, όπου υπάρχουν στο καθαρτήριο μέχρι να «ξυπνήσει» και να βρούμε ο ένας τον άλλο. Μόλις όλοι βρουν ο ένας τον άλλο, μπορούν στη συνέχεια να προχωρήσουν στο μετα θανατο. Στην ουσία, αυτή είναι η έννοια της επίδειξης της μετά θάνατον ζωής. Σύμφωνα με το σοου, ο καθένας δημιουργεί τη δικια του "Πλαγίως" στορυ , με τους "soulmates τους" . .

Είναι μια πραγματικη spirtual έννοια που ταιριάζει ολόκληρη στον τόνο και subtext του λοστ, που είχε από την αρχή. Αυτοί οι άνθρωποι θα έπρεπε να είχαν μαζί σε αυτό το σταδιο, και θα έπρεπε να ζουν μέσα από τα γεγονότα αυτά - όχι μόνο λόγου του Ιακώβ. Αλλά επειδή αυτό είναι που το σύμπαν ή τον Θεό (ανάλογα με ποια θρήσκια επιθυμείτε να πάρετε) ήθελαν να συμβεί κάτι τέτοιο. Η εκπομπή ήταν πάντα εναντίον της επιστήμης για την πίστη - και τελικά ήρθε κάτω από την πλευρά της πίστης. Είναι απαντά στην ερώτηση πυρήνα της σειράς. Η μία ερώτηση που έχει στη ρίζα του κάθε μυστηρίου νησιού, κάθε backstory χαρακτήρα, Αυτό, από μόνο του αποτελεί σημαντικό επίτευγμα.

Πόσα θέλετε να προβληθούν από αυτή εξαρτάται από εσάς ως θεατή. Σκεφτείτε για season 1, όταν βρήκαμε πρώτα το Hatch. Όλοι νόμιζαν ότι είναι η απάντηση! Ό, τι είναι εκεί κάτω είναι η απάντηση! Στη συνέχεια, δεδομένου ότι ανακαλύψαμε ότι ήταν απλώς ένας σταθμός από πολλούς. Ένας σύνδεσμος σε μια πολύ μεγάλη αλυσίδα που κράτησε αποκαλύπτουν περισσότερες και ενός μεγαλύτερου mosaic.

Θυμηθείτε όταν ο Μιχάλης εμφάνηστικε στον Hurley, και είπε ότι δεν του επιτρεπόταν να εγκαταλείψει το νησί. Ακριβώς όπως ο MIB. Δεν του επιτρεπόταν σε αυτόν τον κόσμο προς τα πλάγια και έτσι, δεν είχε την ευκαιρία να προχωρήσουμε. Γιατί; Επειδή είχε ο ίδιος αποδείχθηκε αντάξια με τις πράξεις του στο νησί. Απέτυχε στη δοκιμή. Οι άλλοι, που πέρασαν, κατάφεραν να ζησουν στον Πλαγίως κοσμο, και οταν πέθαναν - ορισμένοι πριν από Jack, μερικά χρόνια αργότερα. Στην περίπτωση του Hurley, ίσως και αιώνες αργότερα, που υπάρχουν σε αυτό τον κόσμο προς τα πλάγια μέχρι να «ξυπνήσει» και να μπορούν να κινηθούν μόνο προς την από κοινού, διότι συνδέονται. Οι ουσίες αυτές προορίζονται να είναι μαζί για την αιωνιότητα. Αυτή ήταν η μοίρα τους.

αυτοι που δεν συνδέονται με Anna Lucia, Δανιήλ, Ρούσσου, Άλεξ, Μάιλς, Lupidis, (και όλα τα υπόλοιπα κράτη, που δεν βρίσκονταν στην Chuch - βασικά ο καθένας ο οποίος δεν ήταν στο σεσον 1). Ωστόσο, αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν στον κόσμο Sideways. Γιατί; Και πάλι καλά, εδώ είναι εκεί που την αφήνω σε εσάς να αποφασίσετε. Ο τρόπος που μου αρέσει να το σκέφτομαι, είναι ότι οι άνθρωποι που είχαν μείνει πίσω Πλαγιος ζωη, και πρέπει να βρουν τη δικια τους soulmate τους για να μπορέσουν να ξυπνήσουν. Είναι πιθανό ότι οι δεσμοί αυτοί δεν είναι άνθρωποι από το νησί, αλλά από την άλλη τη ζωή τους (Parnter Άννας, ο άντρας πυροβόλησε τον σύζυγός της Ρούσσου, κλπ. κλπ.).

Πολλοί άνθρωποι ρωτανε για τον Ben και γιατί δεν πήγε στην Εκκλησία. Ben δεν μπορεί να προχωρήσει ακόμη επειδή δεν έχει συνδεθεί με τους ανθρώπους που χρειάζεται για να μπορεσει. Πρεπει να ξυπνήση η Ρούσσου, Άλεξ, Anna Lucia (ίσως), Ethan, Goodspeed, ο πατέρας του και οι υπόλοιποι. Ο Hurley και ο Desmond το καναν για τους δικοους τους Lostaways και γιαυτο περασαν.

Κι εγώ το έχω διαβάσει σε 2-3 sites. Συμφωνώ με τα περισσότερα αν και κατά τη γνώμη λεει 2-3 παπαριές (Dharma ή ότι ο Μπεν δε μπήκε στην εκκλησία γιατί το φινάλε ήταν προγραμματισμένο από το πρώτο κύκλο)

Για μένα το καλύτερο σχετικό άρθρο που έχω διαβάσει μέχρι τώρα είναι το παρακάτω

http://screenrant.com/lost-finale-explanation-kofi-61464/

Η σειρά ήταν για τους χαρακτήρες σε έναν κόσμο άγνωστο, γεμάτο μυστήρια. Το θέμα ήταν πως θα αντιδράσουν σε αυτά τα μυστήρια και πως θα προχωρήσουν παρακάτω. Αυτή την ιστορία ήθελαν να πουν και όχι το γιατί δημιουργήθηκαν ή το από που προέχρονται αυτά τα μυστήρια. Τόσο απλά.

Επίσης μια ερώτηση σε αυτούς (ξερουν ποιοι είναι) που αναφέρουν συνέχεια τι μεγάλη απάτη ήταν η σειρά και πόσο λαμόγια οι δημιουργοί που τα έκαναν όλα για την τηλεθέαση. Η ερώτηση ειναι η εξής και την κάνω πολύ σοβαρά:

Θεωρείτε ότι πιαστήκατε κορόϊδα?

Δλδ συμφωνα με την θεωρια σου, η σειρα δεν ηταν μυστηριου, αλλα κοινωνικο-δραματικη?? Που απλα γυριστηκε σε ενα σκηνικο με πολικες αρκουδες και καπνους??

Οταν ακουω αυτες τις δικαιολογιες, πραγματικα σιχτιριαζομαι..

Κριμα που δεν εχω χρονο (και βαριεμαι) να ανατρεξω σε παλια τοπικ και στις απειρες θεωριες που γραψανε τα ιδια ατομα που τωρα γραφουν για τους χαρακτηρες.. Τοτε ειχαμε ψιλοχεσμενη την... ψυχοσυνθεση του χερλευ η μου φαινεται?? Δεν θυμαμαι να ειχαμε ποτε συζητησει τα father/son issues του τζακ η μου φαινεται??

Εγω φυσικα και εχω πιαστει κοροιδο απο αυτους τους ανικανους σεναριογραφους (σκηνοθετες ηθοποιοι κλπ respect), εσυ, ποτε θα παραδεχτεις οτι τελικα η σειρα σε απογοητευσε περισσοτερο απο ολους, αλλα παρ' ολα αυτα δεν θες να το παραδεχτεις και ψαχνεις δικαιολογιες??

Denial syndrome........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δλδ συμφωνα με την θεωρια σου, η σειρα δεν ηταν μυστηριου, αλλα κοινωνικο-δραματικη?? Που απλα γυριστηκε σε ενα σκηνικο με πολικες αρκουδες και καπνους??

Οταν ακουω αυτες τις δικαιολογιες, πραγματικα σιχτιριαζομαι..

Κριμα που δεν εχω χρονο (και βαριεμαι) να ανατρεξω σε παλια τοπικ και στις απειρες θεωριες που γραψανε τα ιδια ατομα που τωρα γραφουν για τους χαρακτηρες.. Τοτε ειχαμε ψιλοχεσμενη την... ψυχοσυνθεση του χερλευ η μου φαινεται?? Δεν θυμαμαι να ειχαμε ποτε συζητησει τα father/son issues του τζακ η μου φαινεται??

Όχι δεν ήταν κοινωνικοδραματική...φαντασίας ήταν. Αυτό που λέω και δυσκολεύεσαι να καταλάβεις είναι ότι αυτό που θέλανε να πούνε ήταν οι περιπέτειες αυτών των ανθρώπων σε έναν φανταστικό κόσμο. Όχι να εξηγήσουν γιατί ο κόσμος αυτός είναι φανταστικός. Οι δυνατότητες του φανταστικού αυτού κόσμου θεωρούνται δεδομένες και δεν εξηγούνται (δε σου εξήγησε κανείς πως το δαχτυλίδι στον άρχοντα τραβαέι τα υπόλοιπα δαχτυλίδια ή ποια ακριβώς είναι η δύναμη των τζεντάι, απλα τα δέχεσαι). Πιο απλά δε μπορώ να στο πω, αν δε το κατάλαβες και τώρα I rest my case.

Εγω φυσικα και εχω πιαστει κοροιδο απο αυτους τους ανικανους σεναριογραφους (σκηνοθετες ηθοποιοι κλπ respect), εσυ, ποτε θα παραδεχτεις οτι τελικα η σειρα σε απογοητευσε περισσοτερο απο ολους, αλλα παρ' ολα αυτα δεν θες να το παραδεχτεις και ψαχνεις δικαιολογιες??

Το ότι παραδέχεσαι ότι πιάστηκες κορόιδο είναι το πρώτο βήμα (και ίσως το σημαντικότερο). Ο εκνευρισμός που βγάζεις είναι το δεύτερο (αναπόφευκτο). Το τρίτο είναι να το ξεπεράσεις (let it go) και να βρεις τη γαλήνη σου.

Το να ζητάς από αυτους στους οποίους άρεσε η σειρά να παραδεχτούν ότι τους απογοήτευσε είναι (και συγγνώμη που στο λέω τόσο ωμά) απίστευτα κομπλεξική αντίδραση. Νίωθεις τόσο άσχημα που εξαπατήθηκες που θές και οι υπόλοιποι να νιώσουν το ίδιο. Κρίμα που δεν είναι έτσι όμως. Δυστυχώς για σένα υπάρχει πολύς κόσμος που είναι ευτυχισμένος για την εμπειρία που έζησε με το Lost. Περαστικά.

Εγώ πάντως αν ένιωθα ότι είχα πιαστεί κορόιδο δε θα έμπαινα στα forum προσπαθώντας να πείσω τους άλλους ότι η σειρά ήταν μάπα. Θα το έλεγα μία φορά και θα σταματούσα να χάνω το χρόνο μου (αρκετά χρόνια θα είχα χάσει βλέποντας τη σειρά)

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer

Όχι δεν ήταν κοινωνικοδραματική...φαντασίας ήταν. Αυτό που λέω και δυσκολεύεσαι να καταλάβεις είναι ότι αυτό που θέλανε να πούνε ήταν οι περιπέτειες αυτών των ανθρώπων σε έναν φανταστικό κόσμο. Όχι να εξηγήσουν γιατί ο κόσμος αυτός είναι φανταστικός. Οι δυνατότητες του φανταστικού αυτού κόσμου θεωρούνται δεδομένες και δεν εξηγούνται (δε σου εξήγησε κανείς πως το δαχτυλίδι στον άρχοντα τραβαέι τα υπόλοιπα δαχτυλίδια ή ποια ακριβώς είναι η δύναμη των τζεντάι, απλα τα δέχεσαι). Πιο απλά δε μπορώ να στο πω, αν δε το κατάλαβες και τώρα I rest my case.

Θυμησε μου σε παρακαλω, η σειρα λεγοταν lost η battlefield galactica.. Που ειδες εσυ τον φανταστικο κοσμο?? Μια χαρα ο πραγματικος κοσμος ηταν. Ενα νησι που επεσε ενα αεροπλανο και γινονται καποια μυστηρια πραγματα..

Θεωρουνται δεδομενες?? δεν εξηγουνται?? Για θυμησε μου σε παρακαλω ποσες φορες οι ΙΔΙΟΙ οι σεναριογραφοι μας ειχαν πει οτι θα εξηγησουν τα μυστηρια??

Αυτα με τα δεδομενα και οτι δεν εξηγουνται, γυριζει στον δικο σου φανταστικο κοσμο μου φαινεται...

Δεν χρειαζεται να μου το εξηγησεις, εγω σου μιλαω με αποδειξεις και εσυ βασιζεσαι σε προσωπικες σου αποψεις..

Φυσικα, επειδη εισαι φοβερα λογικος και καλος στις εξηγησεις, σε παρακαλω, στειλε μου λινκ οπου λενε οτι δεν θα εξηγησουν τα μυστηρια.. Αλλα οχι με προχθεσινη ημερομηνια... 5 χρονων πριν θελω.. thanx...

Το ότι παραδέχεσαι ότι πιάστηκες κορόιδο είναι το πρώτο βήμα (και ίσως το σημαντικότερο). Ο εκνευρισμός που βγάζεις είναι το δεύτερο (αναπόφευκτο). Το τρίτο είναι να το ξεπεράσεις (let it go) και να βρεις τη γαλήνη σου.

Το να ζητάς από αυτους στους οποίους άρεσε η σειρά να παραδεχτούν ότι τους απογοήτευσε είναι (και συγγνώμη που στο λέω τόσο ωμά) απίστευτα κομπλεξική αντίδραση. Νίωθεις τόσο άσχημα που εξαπατήθηκες που θές και οι υπόλοιποι να νιώσουν το ίδιο. Κρίμα που δεν είναι έτσι όμως. Δυστυχώς για σένα υπάρχει πολύς κόσμος που είναι ευτυχισμένος για την εμπειρία που έζησε με το Lost. Περαστικά.

Εγώ πάντως αν ένιωθα ότι είχα πιαστεί κορόιδο δε θα έμπαινα στα forum προσπαθώντας να πείσω τους άλλους ότι η σειρά ήταν μάπα. Θα το έλεγα μία φορά και θα σταματούσα να χάνω το χρόνο μου (αρκετά χρόνια θα είχα χάσει βλέποντας τη σειρά)

ουαο, εντυπωσιαστηκα, εκτος απο το να σου αρεσει το λοστ ξερεις ΚΑΙ τα 5 stages of grief!!!!

Λοιπον, για να σου χαλασω την ζαχαρενια, τα συγκεκριμενα βηματα τα εχω περασει εδω και ενα χρονο, οταν ο καλος kaizersose ειχε γραψει να σταματησουμε να περιμενουμε απαντησεις και να δουμε τα επεισοδια σαν μια απλη σειρα με ωραια σκηνοθεσια ερμηνειες κλπ..

Νευρα καθολου, ουτε καν κοροιδια μια και ειμουν προετοιμασμενος για αυτη την πατατια...

"δυστυχως" για μενα υπαρχουν πολυ που ειναι ευτιχισμενοι με την σειρα.. αρα να πω "ευτυχως" για μενα υπαρχουν παρα πολυ που σκυλοβριζουν την σειρα?? ναι, αλλη καουρα δεν ειχα σε ποσους αρεσει και σε ποσους δεν αρεσει...

Οσο για τα περαστικα, σε ευχαριστω και ανταποδιδω.. Ποσο πικρα ειναι να υποστηριζεις ακομα κατι που σε προδωσε τοσο πολυ, ποσο??? let it go, my friend, let it go...

Y.Γ. Και μην ξεχνιωμαστε, τα λινκ.....

Θυμησε μου σε παρακαλω, η σειρα λεγοταν lost η battlefield galactica.. Που ειδες εσυ τον φανταστικο κοσμο?? Μια χαρα ο πραγματικος κοσμος ηταν. Ενα νησι που επεσε ενα αεροπλανο και γινονται καποια μυστηρια πραγματα..

Πόσο αστείο επιχείρημα το ότι ο κόσμος δεν είναι φανταστικός επειδή ο τίτλος της σειράς λέγεται Lost και όχι Battlestar Galactica? Κλαίω απο τα γέλια. Το νησί ήταν φανταστικό, όχι πραγματικό (sorry που στο λέω έτσι ξαφνικά).

Θεωρουνται δεδομενες?? δεν εξηγουνται?? Για θυμησε μου σε παρακαλω ποσες φορες οι ΙΔΙΟΙ οι σεναριογραφοι μας ειχαν πει οτι θα εξηγησουν τα μυστηρια??

Αυτα με τα δεδομενα και οτι δεν εξηγουνται, γυριζει στον δικο σου φανταστικο κοσμο μου φαινεται...

Δεν χρειαζεται να μου το εξηγησεις, εγω σου μιλαω με αποδειξεις και εσυ βασιζεσαι σε προσωπικες σου αποψεις..

Φυσικα, επειδη εισαι φοβερα λογικος και καλος στις εξηγησεις, σε παρακαλω, στειλε μου λινκ οπου λενε οτι δεν θα εξηγησουν τα μυστηρια.. Αλλα οχι με προχθεσινη ημερομηνια... 5 χρονων πριν θελω.. thanx...

Πιστεύεις πραγματικά ότι θα ψάχνω link πέντε χρόνων για να προσπαθήσω να σου εξηγήσω κάτι που δεν έχεις σκοπό να καταλάβεις? Όχι τόσο καμμένος δεν είμαι. Το παράδειγμα με το Lord of the Rings πάντως δικό τους ήταν από μια πολυ παλιά συνέντευξη. Δε ξέρω φυσικά αν είναι πενταετίας (ώστε να σε καλύπτει) ούτε πρόκειται να ψάξω.

Λοιπον, για να σου χαλασω την ζαχαρενια, τα συγκεκριμενα βηματα τα εχω περασει εδω και ενα χρονο, οταν ο καλος kaizersose ειχε γραψει να σταματησουμε να περιμενουμε απαντησεις και να δουμε τα επεισοδια σαν μια απλη σειρα με ωραια σκηνοθεσια ερμηνειες κλπ..

Νευρα καθολου, ουτε καν κοροιδια μια και ειμουν προετοιμασμενος για αυτη την πατατια...

Οσο για τα περαστικα, σε ευχαριστω και ανταποδιδω.. Ποσο πικρα ειναι να υποστηριζεις ακομα κατι που σε προδωσε τοσο πολυ, ποσο??? let it go, my friend, let it go...

Αυτοαναιρείσαι. Μόλις πριν 2 ποστ έγραψες πόσο σιχτιρισμένος είσαι. Μάλλον δε το έχεις ξεπεράσει ακόμα. Οπότε τα περαστικά συνεχίζουν και ισχύουν;)

"δυστυχως" για μενα υπαρχουν πολυ που ειναι ευτιχισμενοι με την σειρα.. αρα να πω "ευτυχως" για μενα υπαρχουν παρα πολυ που σκυλοβριζουν την σειρα?? ναι, αλλη καουρα δεν ειχα σε ποσους αρεσει και σε ποσους δεν αρεσει...

Πάλι αυτοαναιρείσαι. Αν πραγματικά δεν έχεις άλλη καούρα καλό θα ήτανε να σταματήσεις να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι όλοι έχουν πικραθεί με τη σειρά και πως όλοι έχασαν το χρόνο τους όπως εσύ. Βρες άλλο χόμπυ βρε αδερφέ...:-D

ΠΟΣΟ κουραστικοί,βαρετοί είστε όταν το κάνετε αυτό..

σχετικά με την σειρά,

τελικά γιατί έπρεπε να γυρίσουν οι 6 πίσω στο νησί; αν δεν γύριζαν τελικά θα πετύχαινε το σκοπό του ο ΜΙΒ; ή κάτι άλλο; δε θα έβρισκαν "γαλήνη" οι ψυχές όσων έμειναν πίσω, στο τέλος;

το περιβόητο (έχω κολλήσει) "God help us all" της Ελοϊζ τελικά πως ερμηνεύτηκε; ή είναι στην κατηγορία αυτών που δεν μάθαμε (είτε δεν είχε νόημα);

ευχαριστώ

http://lostpedia.wikia.com/wiki/Purgatory_%28debunked_theory%29

Webster: "A state or place of purification after death; according to the Roman Catholic creed, a place, or a state believed to exist after death, in which the souls of persons are purified by expiating such offenses committed in this life as do not merit eternal damnation, or in which they fully satisfy the justice of God for sins that have been forgiven. After this purgation from the impurities of sin, the souls are believed to be received into heaven.

Χαχαχα, ποιος θα φανταζόταν τότε ότι αν διάβαζε αυτό θα ήξερε ακριβώς το φινάλε του LOST.

One of the original and most popular fan theories was that the characters are in purgatory. However, this theory has been dismissed by the head writer. Regardless, several characters, such as Anthony Cooper and, more notably, Richard Alpert, have believed the island is hell or purgatory.

the head writer Damon Lindelof wrote the following in the New York Times:

"People who believe that they're in purgatory or that they're subjects of an experiment are going to start reassessing those theories based on the fact that we are literally showing you the outside world."

Εντάξει τι μας λέγανε τόσο καιρό? Αχ παιδιά είσασταν λάθος ΔΕΝ είναι το Νησι το Purgatory, αλλά είναι τα flash-sideways, όπως αποκαλύφθηκε στο φινάλε. Πόσο πιο μέσα δηλαδή μπορούσε να πέσει το κοινό? Και πόσο ηλίθιοι οι σεναριογράφοι που το αντίκρουαν και αντί να αλλάξουν κάτι στην πλοκή ή να παραδεχτούν λιγάκι το παράπτωμά τους είπαν, "ΟΧΙ δεν έχει σχέση με Purgatory, αρχίστε να αλλάζετε θεωρίες"...

Τα λεφτά τους τα πήραν, κερδισμένοι ποιοι βγήκαν η ιστορία θα δείξει.

ΠΟΣΟ κουραστικοί,βαρετοί είστε όταν το κάνετε αυτό..

σχετικά με την σειρά,

τελικά γιατί έπρεπε να γυρίσουν οι 6 πίσω στο νησί; αν δεν γύριζαν τελικά θα πετύχαινε το σκοπό του ο ΜΙΒ; ή κάτι άλλο; δε θα έβρισκαν "γαλήνη" οι ψυχές όσων έμειναν πίσω, στο τέλος;

το περιβόητο (έχω κολλήσει) "God help us all" της Ελοϊζ τελικά πως ερμηνεύτηκε; ή είναι στην κατηγορία αυτών που δεν μάθαμε (είτε δεν είχε νόημα);

ευχαριστώ

Για το πρώτο σχόλιο έχεις δίκιο.

Για τα ερωτήματα σου τώρα...Όπως τελικά είδαμε όλοι αυτοί οι χαρακτήρες είχαν ένα σημαντικό σκοπό να πάιξουν ώστε να ολοκληρωθεί η ιστορία και να νικηθεί ο ΜΙΒ. Όποτε θεωρώ ότι γι αυτό τους ήθελε πίσω ο Jacob, για να τον βοηθήσουν να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε. Από την άλλη πίσω φάνηκε να τους θέλει και ο ΜΙΒ για να κάνει το κόλπο με τον Flocke και να σκοτώσει τον Jacob. Από όποια μεριά και να το δείς τους ήθελαν πισώ στο νησί πάντως:lol:

Το περιβόητο "God help us all" της Ελοϊζ σε ποιο σημείο το είχε πει? θυμάσαι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...