yannis27gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δεν μπορώ να το χωνέψω. Το παραδέχομαι.Πάνω που διαβάζω τα μηνύματα εδώ μέσα και πάω να ηρεμίσω, μου σκάνε κάτι σκηνές του στυλ. - Κώστας στην προβλήτα. Μόλις έχει σκάσει η βόμβα. "Are they dead?" "Not all of them". Και ψάάάάάάάάάάάάάάάάχνεται ο μλκς ο fan. - Richard. "I saw them all die" Και ψάάάάάάάάάάάάάάάάχνεται ο μλκς ο fan. Δηλαδή ρε γμτ. ΡΕ ΓΜΤ! Γιατί στο Lost που λέει και ο Kaiser? Γαμώ τους χαρακτήρες μου μέσα. Φυσικά και τους γούσταρα και φυσικά και η σειρά είναι σε άλλο επίπεδο με αυτά που μας πρόσφερε. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ!? Στο εκτελεστικό απόσπασμα Damon και Carlton. Είναι απίστευτα απαράδεκτοι για μένα για όσα λέγανε τόσο καιρό και για το πόσο άνετοι και χου χου χου το παίζανε στις τελευταίες συντεντεύξεις. Εσύ γιατί σκας τόσο πολύ αναρωτιέμαι. Εδώ ο κόσμος καίγεται, η χώρα καταστρέφεται, μας κλέβουν από παντού, οι δουλειές μας πάνε κατά διαόλου, καλά που 'χουμε την οικογένειας μας λίγο να ξαλαφρώνουμε και καμιά σειρά να ξεχνιόμαστε. Μου κάνατε το Λοστ τη θεική αμαν αμαν σειρά κι όταν αποδείχτηκε ότι είναι απλώς ένα σόου όπως τα δεκάδες αντίστοιχα, απλά σαφώς πιο πόπιουλαρ αλλά σε καμία περίπτωση ανώτερο ή πιο ψαγμένο, το σκίσατε και δε λέτε να ησυχάσετε. άντε, σκίστε το λίγο ακόμα, τι να σας πω. Εγώ το φχαριστήθηκα, η γυναίκα μου που είναι πιο φαν σαφώς όχι, τελείωσε και πάμε γι άλλα. Κάθεστε και χαλιέστε για ένα σόου που έχει σκοπό να ψυχαγωγεί. Αν δεν το πέτυχε χέστο και φοργκετ ιτ, τι το κυνηγάς δλδ; Μπαι μπαι από μένα, τα λέμε σε άλλες συζητήσεις. Φριιιιιιντζ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά, καλά μου παιδάκια, κανείς δε θέλει να συζητήσουμε λιγάκι τις σκηνές που μας άρεσαν, αυτά που χαρήκαμε, όλα εκείνα που θα θυμόμαστε; Ε; Με παίζετε κι εμένα λιγάκι; Σας θυμίζω το ποστ μου, μπας και συγκινήσω κανέναν (κλαψ, λυγμ) http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3370113&postcount=146 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tds2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 παιδια εγω μολις ειδα το τελος του lost και οντως δεν ηταν ανατρεπτικο. αλλα θα μπορουσε να ειναι πολυ χειροτερο (να κανουν ολο το τελευταιο επεισοδιο μεγαλη αμερικανια) ενω τωρα σε κραταει σε αγωνια μεχρι και δεκα λεπτα πριν το τελος! οχι μπραβο! αντε βρε και του χρονου σε αλλα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέτριο τέλος για τα 6 χρόνια που πέρασαν,...Παντως τελειωσε στο αδιαφορο..δηλ. δεν ξερουμε τι έγινε τελικα...Εκτος αν καταλαβατε..(οχι πως με απασχολει)..Τεραστια κενα αλλα δεν πειραζει..θυμαμαι τα 6 χρονια που περνουσα βλεποντάς το..αξιζε τον κοπο.. (δεν ειδα τα posts απο πανω..μπορει να ειμαι εκτος θεματος, αλλα λεω την γνωμη μου ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adonisatm Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 γ#%$ω την πουτ#@$να σας 6 χρονια απο τη ζωη μου για να δω αυτην την μ@#$κια για τέλος;;;;;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 γ#%$ω την πουτ#@$να σας 6 χρονια απο τη ζωη μου για να δω αυτην την μ@#$κια για τέλος;;;;;;;;;;;; Εσυ τι περιμενες???Να μην ειχε συμβει αυτό το συμβαν και να ηταν ονειρο του τζακ???Δηλ. χειροτερο γιατι θα σου εσπαγε τα νευρα μετα απο 6 χρονια.?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris83 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 http://troktiko.blogspot.com/2010/05/lost_26.html Αυτός εδώ λέει ότι όλοι πέθαναν στο πρώτο επισόδειο του πρώτου κύκλου! Ότι νάναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCM Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 http://troktiko.blogspot.com/2010/05/lost_26.html Αυτός εδώ λέει ότι όλοι πέθαναν στο πρώτο επισόδειο του πρώτου κύκλου! Ότι νάναι... ΧαΧαΧαΧαα το διάβασα φίλε, ότι να ναι! Οριστε το κακό με τα blogs τώρα, ο κάθε βλάκας γεμίζει τον κόσμο με αρλούμπες. Αν γίνεται κάποιος να στείλει να το βγάλουν απ τη στήλη όσο είναι καιρός!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Τώρα θυμήθηκα και τον Baquin με το kill shot που έφαγε. Και ψάάάάάάάάάάάάάάάάχνεται ο μλκς ο fan. Ναι δε μπορώ. Τα σκέφτομαι και συγχίζομαι. Δε ξέρω τι θα γίνει αν την ξαναδώ κάποια στιγμή στο μέλλον από την αρχή αλλά χωρίς να με απασχολούν ιδιαίτερα τα ερωτήματα έχοντας επικεντρωθεί στους χαρακτήρες και μόνο. Πιστεύω ότι πάλι θα με απασχολούν και αυτό γιατί ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της σειράς. Δεν ήταν ξεκάρφωτα για να μη μας απασχολούν, μην τρελαθούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Aν ειχανε πεθανει απο το 1ο επεισοδιο, δεν θα υπηρχε λογος να υπαρχουν αυτοι οι χαρακτηρες ρε παιδια... Eγω παντως την χάρηκα την σειρα, στο τελος ερικσα και παλαμακια και παμε για την επομενη καλη σειρα. Nαι ειναι πολλα τα ερωτηματικά και λιγες οι απαντησεις, αλλα αυτο ειναι το lost. Τωρα για comments του στυλ "αχ δηλαδη ενα φως και ενα ποταμι και δεν ειναι αυτο φιναλε και εχασα τον χρονο μου 6 χρονια βλεπωντας ακυρα πραγματα" μαλλον ας αφησουν τις σειρες/ταινιες και ας δουνε documentaries να δουνε αληθειες. Ακου εκει "γιατι εχασα 6 χρονια απο την ζωη μου" ναι, καθε βδομαδα ερχοτανε ομαδα απο το abc και σε παρακαλουσε/απειλουσε να κατεβασεις το επεισοδιο... Οτι σας χαλαει μην το βλεπετε, δεν κανετε κακο σε κανεναν. Δεν μου αρεσε το heroes,prison break και ενα σωρο ακομα σειρες, δεν θα τις δω, δεν θα κατσω να τις δω για να κραζω... ---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:41 ---------- επισης : In psychology, the Zeigarnik effect states that people remember uncompleted or interrupted tasks better than completed tasks. Για αυτο κολλαμε με οτι δεν ξερουμε και οχι με αυτα που μαθαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosBruin Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Πολύ μακρύ και βαρετό φινάλε, σε μια σειρά που τελικά ήταν τελείως άδεια. Τίποτα δεν είχε σημασία. Και να χανόταν και να μην χανόταν το νησί, πάλι στην εκκλησία αγαπημένοι θα τέλειωναν. Και πάλι ο Τζακ θα δάκρυζε!... Σαχλαμάρες!... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Land_Of_Banania Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Εγώ επειδή πραγματικά έχω απορία σε πόσους άρεσε το φινάλε του Lost τελικά και τι ποσοστό του κοινού ικανοποιήθηκε εντέλει με αυτό, θα πρότεινα να γίνει ένα τοπικ-γκάλοπ γι αυτό. Ακούγεται πολύ χαζός ο λόγος για γκάλοπ? Έχω πραγματικά απογοητευθεί από το μηδενισμό όλων όσων βλέπαμε και μας ταξίδευαν τόσα χρόνια και ειλικρινά έχω απορία αν στην πλειοψηφία άρεσε ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ypnovatis Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Η λεξη "lost" αναφεροταν αποκλειστικα κ μονο στους χαρακτηρες της σειρας. Ηταν αδειοι κ χαμενοι, η ζωη τους κενη. Ηταν ολοι προβληματικοι κ ο καθενας κοουβαλαγε το σταυρο του. Ο Jacob τους κουβαλησε εκει για να δωσει νοημα στη ζωη τους. Γενικως το λοστ ηταν οι χαρακτηρες. Οσοι το καταλαβαν νωρις, απολαυσαν κ καθε επισοδειο... Τωρα για το παληκαρι στο τροκτικο θα πω οτι ειναι χαζεμενο γιατι ο Κριστιαν λεει ξεκαθαρα στον Τζακ πως ο,τι εζησαν στο νησι ηταν πραγματικο. Κ ο Ααρον που ζουσε μετα, ο Walter, οι Oceanic 6... Αυτο τουλαχιστον φροντισαν να το ξεκαθαρισουν. Κατα τ'αλλα πολυ mainstream ending αλλα για αλλη μια φορα μας επιασε στον υπνο :Ρ Κ αυτο μετραει... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Land_Of_Banania Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ο πατέρας του Jack λέει πως και οι άνθρωποι εκεί μέσα είναι πραγματικοί (real) και ο ίδιος είναι πραγματικός. Άρα θεωρεί όλη αυτή την κατάσταση πραγματική. Τη θεωρεί μια συνέχεια της ζωής (άσχετα αν εμάς δε μας είναι ξεκάθαρο, μπορεί στους πεθαμένους αυτούς να είναι) πριν τον Παράδεισο ή την Κόλαση. Αποκλείεται λοιπόν να πέθαναν όλοι όταν έσκασε η βόμβα στο νησί? Και ΟΛΟΚΛΗΡΗ η 6η season να είναι η κατάσταση αυτή μετά το θάνατο τους? Όσα βλέπουμε στο νησί να είναι η ζωή μετά το θάνατο του Jack, που ο ίδιος έχει πλάσει, ώστε να ξεπεράσει το γεγονός ότι σκότωσε τη Juliet και να μπορέσει να ηρεμήσει ψυχικά? Δίνοντας του ένα πρωταγωνιστικό ρόλο του οποίου ήταν όντως το πεπρωμένο να φέρει κάτι εις πέρας στο νησί? Σε ένα νησί που ενώ στην πραγματικότητα δεν είχε τίποτα special, στο μυαλό του Jack έπρεπε να έχει γιατί αλλιώς ήταν υπεύθυνος για το θάνατο τους? Το ότι η Kate του είπε πως τον περίμενε τόσο καιρό ίσως να ήταν επειδή έκανε περισσότερο από όλους να ξεπεράσει τα λάθη του και να μπορέσει να συνηδητοποιήσει ότι έχει όντως πεθάνει. Το ότι ο Μπεν δεν μπήκε στην εκκλησία ίσως να σημαίνει πως ακόμη και στο φινάλε δεν κατάφερε να φτάσει στην ψυχολογική κατάσταση που θα του το επέτρεπε να συνεχίσει στο επόμενο στάδιο μετά το θάνατο (δηλαδή ήταν σε χειρότερη φάση από τον Jack). Όλα αυτά βέβαια εικασίες είναι μιας και στο φινάλε μας άφησαν όλους έτσι όπως μας άφησαν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flamelab Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Bασικά, το παραλληλο σύμπαν παίζει να'ναι ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ μετά, γιατί εαν σκεφτούμε ότι ειναι κι ο Hurley μέσα, που'ναι και *σχεδόν* αθάνατος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα