Trelospektis Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 οντως αλλα κ παλι ισως ο καπνος ηταν το κακο που ειχαν καποιοι φυ΄λακες του νησιου μεσα τους ενω πχ ο Τζεικομπ ηταν αγνος στη ψυχη οποτε δε μπορουσε να γινει καπνος αλλα κ παλι αν δε βγουν οι παραγωγοι να δωσουν απαντησεις οτι κ να λεμε ασκοπο ειναι κ χρονοβορο.....
συννεφάκι Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μόλις το είδα..! Πολύ δυνατό επεισόδιο, έχω πλαντάξει απ'το κλάμα, αλλά μόλις επανελθω στη φυσιολογική μου κατάσταση, θα έρθω να σχολιάσω (και να διαβάσω τα ποστς σας) γιατί έχω βρει πολλά πολλά προβλήματα και τρύπες..!! Απλά τώρα είμαι ακόμα ->
Sellers Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μόλις το είδα..! Πολύ δυνατό επεισόδιο, έχω πλαντάξει απ'το κλάμα Άχουτο μωλέεε....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Άχουτο μωλέεε.... τι άχουτο μωλέε? καρέκλες ρίχνει...
Sellers Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 τι άχουτο μωλέε? καρέκλες ρίχνει... Έλα μου (?) σύντροφε και δεν σε πιάνω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Έλα μου (?) σύντροφε και δεν σε πιάνω... συννεφάκι, έχει πλαντάξει στο κλάμα...
PCM Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Όχι απαραίτητα, ο καπνός ήταν δημιούργημα ενεργειών του Jacob...δεν νομίζω να προϋπήρχε...ούτε να πρέπει να υπάρξει μελλοντικά... Για κάτσε, η Πηγή δεν δημιουργήθηκε την ίδια στιγμή με τον μαυρο Καπνό? Πιθανότατα την ίδια στιγμή που δημιουργήθηκε και το Νησί. Ο Jacob ήταν απλά ένα πιόνι και άλλοι ακολούθησαν όπως είδαμε μετά απο αυτόν, άρα και πριν από αυτόν. Αλλά η δύναμη του Προστάτη του Νησιού είδαμε να πηγαίνει και να μεταφέρεται με έναν εύκολο τρόπο αγιασμού, ο μαύρος Καπνός (Κακό) όμως δεν είδαμε τίποτα... Το σίγουρο είναι ότι ο καπνός δεν πέρασε στον έξω κόσμο γιατί αλλιώς θα απότρεπε στους ήρωες να ζήσουν όλοι μαζί στην μεταθάνατον ζωή με το Καθαρτήριο κτλ. Αλλά που πήγε? Δεν πήρε φυσική υπόσταση? Ξέρω ότι δεν το έδειξε απλά ίσως να έχετε καμια ιδέα..
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 http://glenti.blogspot.com/2010/05/lost_25.html Διαφωνειτε; (μαλλον ναι αλλα κουβεντα να γινεται) Ωραίο κειμενάκι...εγώ δε διαφωνώ αλλά είμαι από αυτούς που είναι ΓΤΠ οπότε δε πιάνομαι
mike_schino Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ωραίο κειμενάκι...εγώ δε διαφωνώ αλλά είμαι από αυτούς που είναι ΓΤΠ οπότε δε πιάνομαι Καλα αυτα ειναι βλακειες, η αποψη του καθενος γινεται σεβαστη, ποσο μαλλον σε ενα φορουμ!! Μην ακουτε τους γεροπαραξενους!! edit: απο κανενα απ τα 2 στρατοπεδα!!
συννεφάκι Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Άχουτο μωλέεε.... ου ρε! τι άχουτο μωλέε? καρέκλες ρίχνει... Έλα μου (?) σύντροφε και δεν σε πιάνω... γι' αυτό δεν κατάλαβες και το υπέρτατο φινάλε! συννεφάκι, έχει πλαντάξει στο κλάμα... Λοιπόν, σε ένα μόνο πράγμα πέσαμε έξω: Πιστεύαμε ότι αυτός που θα στηθεί μπροστά στην κάμερα και θα αρχίσει να μας εξηγεί, θα ήταν ο Τζέικομπ..! Τελικά, ήταν ο Κρίστιαν! :lol: Εντάξει, αφού δεν υπήρχε τρόπος να το μαζέψουν έτσι όπως το καταντήσανε, απλά μας έδωσαν ένα σούπερ συγκινητικό φινάλε, για να ξεμπερδεύουν.. Το μόνο καλό που βρήκα στο ... πατατοφινάλε (!) είναι ότι πρωταρχικό ρόλο έπαιξαν οι πολυαγαπημένοι μας χαρακτήρες, με όλα τους τα καλά, στραβά κι' ανάποδα (ΘΕΪΚΗ σκηνή, όταν ο Τζακ λέει στον Χάρλι να γίνει ο ...διάδοχος() και ο Χουγκούλης τον κοιτάει με το τρομερό του κουταβίσιο βλέμμα......!!!! ) Θεωρώ περιττό να σχολιάσω οτιδήποτε άλλο. Στενοχωριέμαι μόνο που, πραγματικά, δεν έχει νόημα να οργανώσουμε ένα ακόμα "Big Lost Rewatch".... (τους μ@λ@κες...................)
_PrInCe_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 φοβερή σειρά, ακαταλαβίστικο τέλος (όχι οτι περιμενα να βγάλω συμπερασμα)... ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στα παιδιά που εφτιαχναν τους υπότιτλους όλα αυτα τα χρόνια!!!
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Πράγματι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον georgeadams για την πολυετή μετάφραση και στον Sotos_2002 για το συγχρονισμό.
yannis27gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ναι ρε σεις (κατάφερα κι εγώ να το δω, γιεα!!), ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά για τους υπότιτλους, συγκινήθηκα τρελά όταν μας αποχαιρέτησαν (αφού τελείωσε το κανονικό Λοστ δλδ). Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι είτε καλό είτε παπαριά, τέτοια σειρά είναι από τις σπάνιες. Και μόλις τελείωσε. Άντε, να ζήσουμε να τους θυμόμαστε
Cue Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δεν μπορώ να το χωνέψω. Το παραδέχομαι. Πάνω που διαβάζω τα μηνύματα εδώ μέσα και πάω να ηρεμίσω, μου σκάνε κάτι σκηνές του στυλ. - Κώστας στην προβλήτα. Μόλις έχει σκάσει η βόμβα. "Are they dead?" "Not all of them". Και ψάάάάάάάάάάάάάάάάχνεται ο μλκς ο fan. - Richard. "I saw them all die" Και ψάάάάάάάάάάάάάάάάχνεται ο μλκς ο fan. Δηλαδή ρε γμτ. ΡΕ ΓΜΤ! Γιατί στο Lost που λέει και ο Kaiser? Γαμώ τους χαρακτήρες μου μέσα. Φυσικά και τους γούσταρα και φυσικά και η σειρά είναι σε άλλο επίπεδο με αυτά που μας πρόσφερε. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ!? Στο εκτελεστικό απόσπασμα Damon και Carlton. Είναι απίστευτα απαράδεκτοι για μένα για όσα λέγανε τόσο καιρό και για το πόσο άνετοι και χου χου χου το παίζανε στις τελευταίες συντεντεύξεις.
Forum's King Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Έπρεπε στην τελευταία σκηνή να εμφανίζονται όλοι όσοι πέρασαν απ' τη σειρά (κ ίσως και οι συντελεστές) σε μια μεγάλη δεξίωση στο νησί και να είναι όλοι νεκροί πρίν επιβιβαστούν στην 815 οι Losties ή να ήταν όλα ένα όνειρο του Τζακ με πρωταγωνιστές διάφορους γνωστούς του (πχ ο Μπερνάρντ να είναι ο οδοντίατρός του, ο Βίνσεντ το σκυλί του γείτονα) και να γλεντάνε τραγουδώντας Bryan Adams κι εμείς να κλαίμε κ να χειροκροτάμε. Μ@λ@κες Hollywoodιανοί Σκηνοθέτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα