Physics_Rulez Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Το Lost.S06E00.The.Final.Journey.HDTV.XviD-2HD το είδατε; Κάνει ένα πολύ ωραίο resume μέχρι πριν το τελευταίο επεισόδιο, και μπορεί να απαντήσει σε μερικά ερωτήματα.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μωρέ καλά έκαναν και σταμάτησαν το Prison Break απο την 4η σεζόν...
vaso7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Καλά αυτό έπρεπε να τελειώσει μετά την πρώτη! Παρεπιπτόντως ήθελα να το γράψω απο χθες αλλά ξεχνούσα. Το σημάδι που έχει ο Τζακ και όλοι το ερμηνεύσαμε ως τη σκωληκοειδίτη του, ήταν τελικά η μαχαιριά που τον σκότωσε. Όπως και το σημάδι στο λαιμό ήταν από την μάχη του με τον Λοκ. Μας έδειχναν από την αρχή της σεζόν οτι στο flash sideway ήταν νεκροί απλά δεν είχαμε όλα τα στοιχεία για να το καταλάβουμε.
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ναι το μυστήριο με το καθαρτήριο ήταν κάτι που ξεκίνησαν και έκλεισαν στην τελευταία season. Όποια και να ήταν η μέσα-στη-σειρά-δικαιολογία που το κότσαραν στην υπόθεση, νομίζω ότι ήταν προφανώς ένας (φλύαρος) τρόπος για να αποχαιρετήσουμε τους χαρακτήρες και να έχουμε "χαρούμενους" επιλόγους για αυτούς.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 προσπερασα μερικες σελιδες διοτι δεν με ενδιαφερουν αναλυσεις γι αυτη την κωλοσειρα. Ενα πραγμα εχω απλα να πω, το ποιο εκνευριστικο πραγμα στο λοστ και που το επιβεβαιωσαμε με το που τελειωσε, ειναι οτι οι δημιουργοι αποφασισανε να πετανε στην σειρα οτι τους καπνισει, αφου ξερανε οτι ποτε δεν θα το πολυαναλυσουν η χρειαστει να εξηγησουν. Ρε παιδια δωστε μου ενα καλο σκηνοθετη, 10 καλους ηθοποιους, 2 εκστασυ, και πες μου κανε μια σειρα με οτι κουλο φανταστεις. Αμα εχεις το δικαιωμα να πεταξεις τα παντα μεσα για εντυπωσιασμο και μονο, ε στο τελος θα εντυπωσιασεις. Τους παραδεχομαι διοτι κανανε σωστες επιλογες στο να συντηρουν θεωριες και να εντυπωσιαζουν με ακυρα σκηνικα, αλλα οπως λεω δεν αποτελει μαγκια. Οποιοσδηποτε με ενα καλο τιμ, με υπομονη απο το καναλι, και με καλη φαντασια, μπορει να γραψει σεναριο καλυτερο απο του λοστ. Και μην μου πειτε ιεροσυλιες και μαλακιες, διοτι οπως εχω ξαναπει για μενα υπαρχουν καμια 15ρια τουλαχιστον σειρες πολυ ανωτερου επιπεδου, ειδικα σεναριακα. Αλλα για μενα ειναι προσβολη να μου παρουσιαζουν ενα και καλα αψογα σχεδιασμενο πλανο το οποιο αποτελειται απο 1000 ασυνδετες και αχρειαστες λεπτομερειες που απλα εχουν wow factor. Ειναι οτι εκανε και το πριζον μπρεικ και καταντησε εμετικο. Το ίδιο εμετικές είναι και οι ασυναρτησίες που γράφεις. Sorry αλλα εξυπνάδες τύπου ecstacy και του δε διαβάζω τι γράφετε για τη κωλοσειρά αλλά μπαίνω για να κράξω και να πετάξω τη παπαριά μου σε κάνουν το λιγότερο θλιβερό.
tzinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 ασυναρτησιες δεν ειναι φιλε μου, υπερβολες να το δεχτω. Τωρα αν χαρακτηριζω μια σειρα απο τα νευρα μου οπως επιλεγω ειναι γουστο μου, αλλα εγω δεν χαρακτηριζω εσενα. Μου αρεσει που οσοι θελουν να υπερασπισουν την σειρα περνανε σε προσωπικη επιθεση σε αυτον που κανει ενα αντιθετο τοπικ, αστεια και πειστικη τακτικη!!. κρατα τα θλιβερα σχολια για την παρτη σου. Σου κατηγορησαμε το μαστερπις ξαδερφε του λιντεροφ λοολ Το οτι δεν διαβαζω πλεον θεωριες και εξηγησεις το ενοω διοτι δεν με ενδιαφερει, η τελος παντον τα ψευτοδαιβαζω στα πεταχτα, δεν εμβαθυνω οπως παλιοτερα με την σειρα. Αυτο ενοουσα, και οντως για να ποσταρο πηγα επιτοπου στην τελευταια σελιδα χωρις να δω τι θεωριες γραφουν στις προηγουμενες. Με ειδες να μπενω σε διαλογο για καποιες θεωριες?? ελαχιστες αποψεις οταν μου ερχονται μονο. Στα υπολοιπα σε ιντερνετικο φορουμ εισαι και εσυ, αν μη τι αλλο ενα 70-80% περνας τον χρονο σου διαβαζοντας τετοιες εξυπναδες, οποτε μην το παιζεις και εσυ κριτης και παναγια. Και τι θιχτικες παλι, δεν σε ποτισα εσενα το εκστασυ, εχει να κανει με τις αλλοπρασαλες φαντασιες και μυθολογιες που σκαρφιστικαν ολα αυτα τα χρονια. Και τελος το γεγονος ειναι ενα, ολα ηταν ενα ασυνδετο παζλ εντυποσιασμου, με συνεχομενες προσθεσεις κοματιον που οδηγουσαν στο πουθενα. Αυτο σχολιαζω, προσθετανε παραλογα κοματια για το τιποτα και τα ρατιγκς. Εαν αυτο ειναι το μυστικο μιας καλης σειρας τοτε υπαρχουν χιλιαδες τετοιες και ειναι πανευκολο να φτιαχτουν
nash-gf Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 πολλες αντιρρησεις σε οσα λες (προσωπικα δωσε μου ηθοποιους, εκτσασυ κλτλπ, αλλα τετοια σειρα δε θα κανω ποτε) αλλα τα διαβασα με σεβασμο γιατι το λοστ ηταν οτι ηταν καποτε, ο 5ος-6ος κυκλος ηταν μπαρουφα. απο περιεργια ομως ποιες 15 αλλες σειρες ειναι καλυτερες? μονο το σι-εσ-αϊ (βεγκας), φριντζ και το σταργκεητ θα εβαζα στις τρεχουσες και το γκαλακτικα στις τελειωμενες. The Wire, Carnivale, House, Dexter, Twin Peaks, Sopranos και Six Feet Under απο τις πρωτες που μου ερχονται στο μυαλο...
islas canarias Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 εγω παντως θα το πω, ο 2ος και 3ος κυκλος του λοστ ηταν ΟΤΙ καλυτερο εχω δει ποτε σε σειρα τηλεορασης. θυμαμε τοτε δε πηγαινα δουλεια για να δω το ενα επεισοδιο μετα το αλλο. αυτο προσαυξανεται οταν οι περισσοτεροι εδω μεσα τα κατεβασαμε και δε πηρωσαμε μια για να τα δουμε ουτε τα ειδαμε στα ελληνικα καναλια. φρη θεαμα, ξεκολληστε λοιπον! το πριζον μπρεηκ που αναφερουν μερικοι ηταν σαπουνοπερα, μαλιστα μεξικανικη χειριστου ειδους, μπροστα του. πρεπει να εισαι πολυ παπ*ρας να ειδες 6 κυκλους του λοστ και στο τελος να λες οτι η σειρα ηταν μπουρδα. ουτε μενα μ αρεσε ο 6ος ειδικα το τελος αλλα ας μη ξεχναμε οτι ολοι που μας αρεσε η σειρα κολλησαμε καποτε και ας μη τα γειωνουμε ολα...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 ασυναρτησιες δεν ειναι φιλε μου, υπερβολες να το δεχτω. Τωρα αν χαρακτηριζω μια σειρα απο τα νευρα μου οπως επιλεγω ειναι γουστο μου, αλλα εγω δεν χαρακτηριζω εσενα. Μου αρεσει που οσοι θελουν να υπερασπισουν την σειρα περνανε σε προσωπικη επιθεση σε αυτον που κανει ενα αντιθετο τοπικ, αστεια και πειστικη τακτικη!!. κρατα τα θλιβερα σχολια για την παρτη σου. Σου κατηγορησαμε το μαστερπις ξαδερφε του λιντεροφ λοολ Το οτι δεν διαβαζω πλεον θεωριες και εξηγησεις το ενοω διοτι δεν με ενδιαφερει, η τελος παντον τα ψευτοδαιβαζω στα πεταχτα, δεν εμβαθυνω οπως παλιοτερα με την σειρα. Αυτο ενοουσα, και οντως για να ποσταρο πηγα επιτοπου στην τελευταια σελιδα χωρις να δω τι θεωριες γραφουν στις προηγουμενες. Με ειδες να μπενω σε διαλογο για καποιες θεωριες?? ελαχιστες αποψεις οταν μου ερχονται μονο. Στα υπολοιπα σε ιντερνετικο φορουμ εισαι και εσυ, αν μη τι αλλο ενα 70-80% περνας τον χρονο σου διαβαζοντας τετοιες εξυπναδες, οποτε μην το παιζεις και εσυ κριτης και παναγια. Και τι θιχτικες παλι, δεν σε ποτισα εσενα το εκστασυ, εχει να κανει με τις αλλοπρασαλες φαντασιες και μυθολογιες που σκαρφιστικαν ολα αυτα τα χρονια. Και τελος το γεγονος ειναι ενα, ολα ηταν ενα ασυνδετο παζλ εντυποσιασμου, με συνεχομενες προσθεσεις κοματιον που οδηγουσαν στο πουθενα. Αυτο σχολιαζω, προσθετανε παραλογα κοματια για το τιποτα και τα ρατιγκς. Εαν αυτο ειναι το μυστικο μιας καλης σειρας τοτε υπαρχουν χιλιαδες τετοιες και ειναι πανευκολο να φτιαχτουν Έπαναλαμβάνεσαι και έχεις κουράσει. Είπες την άποψη σου, την ξαναείπες, με το να τη λες συνέχεια γίνεσαι εμπαθής και γραφικός. Συμμερίζομαι το πόνο σου όμως, 6 χρόνια έχασες. Μη χάνεις όμως κι αλλο χρόνο κρίμα δεν είναι?
tzinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 κανε μου ban να μην επαναλαμβανομαι. αν δεν κανω λαθος, εχουμε και ignore user επιλογη? βαλε με εκει να τελειωνουμε.ο χρονος ειναι δικος μου και οτι θελω τον κανο. μιλουσες για εξυπναδες πριν αλλα δεν βλεπω να πας πισω, το σμαιλακια σου, τους χαρακτηρισμους, τις ειρωνιες μια χαρα τις χειριζεσαι!
PCM Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 ρε guyz ο Μαυρος Καπνός υπάρχει ακόμα σαν ξεχωριστή οντότητα αφότου πέθανε ο Λόκ? Λογικά, αφού ο Χέρλευ είναι ο καινούργιος "Προστάτης" του Νησιού δεν έπρεπε να πάρει και κάποιος την θέση του Καπνού για να συνεχίζεται ο κύκλος μέσα στην αιωνιότητα?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Όχι απαραίτητα, ο καπνός ήταν δημιούργημα ενεργειών του Jacob...δεν νομίζω να προϋπήρχε...ούτε να πρέπει να υπάρξει μελλοντικά...
mike_schino Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 http://glenti.blogspot.com/2010/05/lost_25.html Διαφωνειτε; (μαλλον ναι αλλα κουβεντα να γινεται)
ANHLIKOS Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Όχι απαραίτητα, ο καπνός ήταν δημιούργημα ενεργειών του Jacob...δεν νομίζω να προϋπήρχε...ούτε να πρέπει να υπάρξει μελλοντικά... Αν δεν προϋπήρχε καπνος, πως το καλο η μανα του Jacob ξεκλήρισε ενα χωρίο μόνη της?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα