Προς το περιεχόμενο

Lost Season 6 Finale FULL SPOILERS topic

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 780
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αρα ο Λυπιδης θα επρεπε να ξερει τις συντεταγμενες για να φυγουν απο το νησι (οπως ο Ντανιελ Φαραντευ τις ηξερε και ετσι μετεφεραν τον κοσμο με την βαρκα στο πλοιο).

Κατι δεν παει καλα εδω:-D

Bασικά άφησαν να εννοηθεί πως το πήγαινε-έλα στο νησί και η συντεταγμένη εισόδου εξαρτώταν από τον τζέικομπ, οπότε τώρα που έφυγε οριστικά ήταν εύκολο για το αεροπλάνο να την κάνει.

Από την άλλη βέβαια έχουμε και τις "επιστημονικές" αναλύσεις στον 5ο κύκλο, με το εκκρεμές να κουνιέται και την έλοιζ να γράφει προχωρημένα μαθηματικά στον τοίχο για να βρει τις συντεταγμένες...δεν ξέρω τι να πιστέψω...:fear:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
Άσχετο, ο Μπεν είδαμε πως βγήκε κάτω από το δέντρο? Δε θυμάμαι...

Nope. (αυτό το έχω στα αρνητικά του επεισοδίου μαζί με δυο-τρεις άλλες προχειρότητες/ευκολίες)

Ίσως ήταν σε σκηνή που κόπηκε σε μοντάζ.

Αρα ο Λυπιδης θα επρεπε να ξερει τις συντεταγμενες για να φυγουν απο το νησι (οπως ο Ντανιελ Φαραντευ τις ηξερε και ετσι μετεφεραν τον κοσμο με την βαρκα στο πλοιο).

Κατι δεν παει καλα εδω:-D

Το αεροπλάνο απογειώθηκε, ποτέ δεν είδαμε αν έφυγε από το νησί;)

Το πιο πιθανό είναι να έπεσε σε electric storm και να αρχίσανε όλων οι μύτες να ματώνουν με τα γνωστά επακόλουθα.

Στα σοβαρά τώρα, το νησί πάντα ήταν, είναι και θα είναι αόρατο στον έξω κόσμο και πάντα μόνο κάποια συγκεκριμένη συντεταγμένη θα πρέπει να ακολουθηθεί για να φύγει (ή έρθει) κάποιος (ή κάποια συγκεκριμένη στιγμή θα είναι ορατό - εξ ου και η χρησιμότητα του Lamp Post). Το ότι πέθανε ο Jacob δε σημαίνει οτί θα κόβει βόλτες όποιος θέλει, ίσως σημαίνει ότι ο Hugo μπορεί να επιτρέπει σε κάποιον που θέλει να φύγει δίνοντας του τις συντετασμένες που πρέπει να ακολουθήσει (κάτι που έκανε και ο Μπεν με τον MIchael).

Ευχαριστώ φίλε μου, αλλά που λέει ότι το νησί είναι στην Χαβάη? Αυτό νομίζω είναι το μέρος που γυρίστηκε η σειρά(ή ένα μέρος της). Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Πλάκα ήταν το συγκεκριμένο! :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο link το μυνημαμε την συνοψη απο τον τυπο στην μπαντ ρομποτ ολοκληρο οχι πετσοκομενο οπως ποσταριστηκε πιο πανω. Εξηγει την ολη φιλοσοφια και ολα τα ερωτηματα ασχετα με τα νερα το νησι και την ταπα (για οσους χρειαζεται γιατι νομιζω εξηγηθηκαν στην σειρα απο μονα τους)

Συνεχιζω να πιστευω οτι αυτο το σεναριο ειναι πολυ σημαντικοτερο απο ΑΙγυπτιους που χορευουν γυμνοι μεσα στα περιτωματα τους κανοντας enchant τα μαγικα νερα.

Δεν μπορω να το βαλω σε spoiler tag μου λεει οτι ειναι greeklish.. το link ειναι αυτο

http://forum.lostpedia.com/someone-bad-robots-take-finale-t59261.html?

Γραφει και τον λογο που δεν μπηκε ο Ben στην εκκλησια , το μονο που δεν ειχα καταλαβει ακριβως απο το φιναλε και με προβληματιζε οπως προβληματιζει πολλους απο εσας :

Ο Ben δεν ειναι συνδεδεμενος με αυτους τους ανθρωπους της Oceanic 815 με τον τροπο που ειναι αυτοι μεσω της εμπειριας που ζησαν στο νησι σαν "soulmates". Ο Ben πρεπει να βρει και να ελευθερωσει τους δικους του ανθρωπους για να κανει "move on" μαζι τous (Alex, Roussou ισως ακομα και τον ethan etc) hence "unfinished bussiness").

Γαματο :D

Επεξ/σία από alex_000

Το βρωμονερο που εδωσε ο Τζακ στον Χερλι να πιει,πως εγινε απο καφε καθαρο?Jack's magic touch?:-D

Σοβαρα τωρα βλεποντας το τελευταιο επεισοδιο ειχα καπως αναμεικτα συναισθηματα.Απο τη μια ειχα αυτο το lump in throat βλεποντας τον Τζακ να σβηνει και οσα προηγηθηκαν στην εκκλησια και τον διαλογο Τζακ-Μπεν αλλα και απο την αλλη καπως απογοητευμενος μεχρι και εκνευρισμενος οτι ολα αυτα που ειδαμε στις 4 πρωτες σεζον κυριως oυσιαστικα δεν ειχαν σημασια.Σε καποιες στιγμες με κουρασε πραγματικα και εβαζα τον κερσορα στο kmp για να δω ποσο εχει ακομα.Anyway,μας κρατησε παρεα αυτα τα 6 χρονια,το αγαπησαμε,το μισησαμε,it's time now to move on.

Νομιζα η ερωτηση για το που ειναι το νησι αφορουσε το που ηταν την πρωτη φορα, οταν επεσαν οι Λοστις. Αυτο το εχουν ψηλοπει, καπου στην Σουματρα, στην Αιτη σε μια τετοια εξωτικη παπαρια ηταν αρχικα

ΥΓ. Το νερο εγινε καθαρο γιατι κανεις δεν θελει να δει τον χοντρο να πινει σκατονερα.

• Moderators

Ένα review για το φινάλε που μόλις άκουγα (είναι audio μόνο σε τρία μέρη).

Lost: Series Finale Review από Confused Matthew και ένα τύπο Stan.

Σε κάποια θέματα είναι λίγο μπερδεμένοι, αλλά κάπου στο 90% αυτών που λενε συμφωνώ.

Είναι δύο τύποι (ο ένας είναι ο confused matthew που κάνει τα reviews στο site) που συζητούν το φινάλε, τη season και την πορεία της σειράς. Δεν συμφωνούν απόλυτα και κατά τη γνώμη μου έχει ενδιαφέρον γιατί τα λένε μαζεμένα και με σχετική δομή (και απογοήτευση από τη σειρά).

Ελπίζω να μην θεωρηθεί σπάμ, καλού κακού το βάζω σε σπόιλερ.

Θα κάνω μια απόπειρα την Παρασκευή στην εκπομπή μου (22:00-00:00 στον omikronradio.com) να κάνω ένα μινι δίωρο αφιέρωμα γενικά στη σειρά. Κάτι που ήθελα να κάνω καιρό, αλλά οι συγκυρίες δεν επέτρεπαν.

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμαι ψαγμένος, γιαυτό άλλωστε και στην εκπομούλα θα έχω γραμμές στον αέρα και τα ρέστα. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να γίνει σωστά αυτό άλλωστε.

Όσοι πιστοί... ;)

Παιδια καλησπερα,

εχω δει μονο τον πρωτο κυκλο, ποτε δεν μου αρεσε η σειρα αλλα εχω 2 ερωτησεις.

Τι στο καλο ηταν αυτος ο μαυρος καπνος που ολους τους πετσοκοβε αλλα τον καραφλα τον γερο τον αφησε ησυχο, και τι ηταν αυτος ο αριθμος που βρισκανε οπου στεκοντουσαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...