Προς το περιεχόμενο

Lost Season 6 Finale FULL SPOILERS topic

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
τελικα δεν ειχαν σημασια

Σημασία σε σχέση με τι ρε Kaiser; Αυτή η γενικότητα που πετάς, δεν έχει σημασία. :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 780
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χωρίς να θέλω να φανώ αγενής όταν ακούω για ωραία σκηνοθεσία, φωτογραφία, ερμηνείες, συγκίνηση κτλ θέλω ή να βάλω τα κλάμματα ή να φωνάξω. Αποκλείεται λέω και κοιτάζω τις ηλικίες των παιδιών που τα γράφουν αυτά και είμαστε τουλάχιστον συνομήλικοι (άνω των 30!).

Είναι δυνατόν να βλέπεις το Lost για όλα τα παραπάνω κι όχι για τα μυστήρια του; Σίγουρα όλα τα παραπάνω βοηθούν αλλά δεν σε κάνουν να διαλέγεις ποιες σειρές θα δεις.

Το Lost έγινε μια σειρά φαινόμενο λόγω του μυστηρίου του που γέννησε τόσες θεωρίες περί επιστήμης, θρησκείας κτλ και μας κράτησε όλους σε αγωνία.

Ειλικρινά ακόμα κι αν ήταν κανείς ο χειρότερος εχθρός του Lost δεν θα έγραφε τέτοιο σενάριο. Απορώ πως μπορεί να σας ικανοποιεί σε επίπεδο πλοκής ένας φελός γίγας, ένας τροχός, μια τρελή μητριά, ένας μπούλης (Τζέικομπ) και ο αδερφός του που θέλει να πάει σπίτι και γενικότερα όλες αυτές οι π@π@ριές του 6ου κύκλου;

Πως κολλάνε όλα αυτά με ότι είδαμε και αγαπήσαμε στους προηγούμενους κύκλους; Απλά δεν κολλάνε! Για εμένα το Lost ήταν απλά μια τεράστια ευκαιρία που πήγε χαμένη. Κρίμα.

PS. για όσους θέλουν να κλάψουν αγκαλιά με τις κοπέλες τους δείτε το Notebook.

+100000000000 , παρόλα αυτά σαν τέλος κάτι τέτοιου ήταν οκ, ειχε χαλάσει ήδη μετα τον τρίτο κύκλο..

Θα ρωτήσω άλλη μία φορά, ελπίζω τώρα να είμαι πιο τυχερός :P

Δεν κατάλαβα τα παρακάτω:

1) Τι ρόλο βαράει αυτό το νησί τέλοσπάντων?

2) Που είναι το νησί και πως κάποιος πηγαινοέρχεται?

3) Όταν αυτοί ήταν στο νησί ήταν στην αληθινοί τους ζωή?

4) Αυτό με τον χρόνο πως συναίβεναι?

5) Και γιατί όλοι οι άλλοι που βρίσκονταν παλιά στο νησί δεν βρέθηκαν στην επόμενη τους ζωή με αυτούς που είδαμε στο τέλος?

Γενικά έχω μείνει γεμάτος απορίες και αυτές είναι οι πιο σημαντικές μου. Ελπίζω να μου απαντήσει κάποιος σε αυτά τα ερωτήμτα, ευχαριστώ.

5) Και γιατί όλοι οι άλλοι που βρίσκονταν παλιά στο νησί δεν βρέθηκαν στην επόμενη τους ζωή με αυτούς που είδαμε στο τέλος?

Γενικά έχω μείνει γεμάτος απορίες και αυτές είναι οι πιο σημαντικές μου. Ελπίζω να μου απαντήσει κάποιος σε αυτά τα ερωτήμτα, ευχαριστώ.

1 - 2 Δεν ξέρω

3) Ναι.

4) Υπήρξε μια χρονομηχανή. Άσχετα με το φινάλε ή και το οτιδήποτε, υπήρχε μια χρονομηχανή στο νησί. Δεν μας είπαν ποιος την έφτιαξε, ή γιατί ή πως, αλλά υπήρχε και δούλευε.

5) Για αυτό θα σε διαφωτίσει αυτό αν έχεις όρεξη να το διαβάσεις όλο.

1) είναι η ισορροπία μεταξύ καλού και κακού στον κόσμο. ειναι ο φελός που κρατάει τα πάντα μεσα στο μπουκάλι της ζωής.

2) Στην Χαβάη και πηγαινοερχόταν κάποιος με συγκεκριμένες μοίρε (Μάικλ) ή με αεροπλάνο ή κατα τύχη ή με αναπάντητα ερωτήματα του σεναρίου.

3) Ναι.

4) Στο κέντρο του νησιού υπήρχε ένας τροχός που άμα έσπρωχνες με δύναμη ώσπου να σου φύγει το σκατό ενεργοποιούσε την δυνατότητα του νησιού να χαθει, να ταξιδέψει. Το κάνανε και του προκαλέσανε αλλεργία και άλλαζε συνέχεια χρόνους.

5) Γιατί στο τέλος είδες τον κόσμο των ψυχών όσων είχαν έρθει κοντά όπως είπε και ο πατέρας του Τζακ. Οι άλλοι δεν είχαν έρθει κοντα με αυτούς. Πιθανόν να ήταν σε άλλη εκκλησία οι άλλοι να τα πίνανε.

LoL!! νομίζω μόλις ανακαλύψαμε το όνομα του Man In Black:

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%97%CF%83%CE%B1%CF%8D

Ο Ησαύ, στα ΕβραΪκά, Εσάβ, ή Εδώμ ήταν ο πρώτος από τους δύο δίδυμους γιους του Ισαάκ και της Ρεβέκκας και πρόγονος στη συνέχεια των Εδωμιτών (Ιδουμαίων).

Ο αδελφός του ήταν ο Ιακώβ.

Το όνομά του,"Ησαύ" σημαίνει τριχωτός ενώ "Εδώμ" σημαίνει «κόκκινος»· τού αποδόθηκε καθώς πούλησε τα πρωτοτόκιά του για ένα "κοκκινωπό φαγητό" (από του πυρρού εψήματος) και επειδή όταν γεννήθηκε ήταν πολύ κόκκινος. Τα εδάφη στα οποία κατοίκησαν οι απόγονοί του αποτελούνταν κυρίως από κοκκινόχωμα.

* Επίσης κατά τη Γένεση ο Ισαάκ ευχήθηκε τον Ησαύ: "Ιδού από της ποιότητος της γης έσται η κατοίκησίς σου και από της δρόσου του ουρανού άνωθεν και επί τη μαχαίρα σου ζήση και τω αδελφώ σου δουλεύσεις". Κατά δε την Εβραϊκή παράδοση ο χαρακτήρας και η ιστορία του λαού των Ιδουμαίων συνοψίζεται στη παραπάνω φράση.

* Ο ισαπόστολος Παύλος στην προς Ρωμαίους επιστολή του παραθέτει από το βιβλίο της Γένεσης τα εξής: "Καθώς γέγραπται τον Ιακώβ ηγάπησα, τον δε Ησαύ εμίσησα". (Ρωμ. 9:13)

• Super Moderators

είχε ειπωθεί και σε άλλο topic, από τίτλο ενός trailer στο official site του Lost αν δεν κάνω λάθος

1) είναι η ισορροπία μεταξύ καλού και κακού στον κόσμο. ειναι ο φελός που κρατάει τα πάντα μεσα στο μπουκάλι της ζωής.

2) Στην Χαβάη και πηγαινοερχόταν κάποιος με συγκεκριμένες μοίρε (Μάικλ) ή με αεροπλάνο ή κατα τύχη ή με αναπάντητα ερωτήματα του σεναρίου.

3) Ναι.

4) Στο κέντρο του νησιού υπήρχε ένας τροχός που άμα έσπρωχνες με δύναμη ώσπου να σου φύγει το σκατό ενεργοποιούσε την δυνατότητα του νησιού να χαθει, να ταξιδέψει. Το κάνανε και του προκαλέσανε αλλεργία και άλλαζε συνέχεια χρόνους.

5) Γιατί στο τέλος είδες τον κόσμο των ψυχών όσων είχαν έρθει κοντά όπως είπε και ο πατέρας του Τζακ. Οι άλλοι δεν είχαν έρθει κοντα με αυτούς. Πιθανόν να ήταν σε άλλη εκκλησία οι άλλοι να τα πίνανε.

Ευχαριστώ φίλε μου, αλλά που λέει ότι το νησί είναι στην Χαβάη? Αυτό νομίζω είναι το μέρος που γυρίστηκε η σειρά(ή ένα μέρος της). Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Samuel λεγόταν τελικά νομίζω. Απλά δεν είχε νόημα το όνομά του (ούτε ο ντόρος που δημιουργήθηκε για αυτό).

Πηγή

Σαμουήλ ε? Χμμ, ακούγεται καλύτερο οπότε ας κρατήσουμε αυτό.. :-)

1. O Hσαυ που ηταν αδελφος του Ιακωβ του εφαγε την περιουσια αντι "πινακιου φακης" εξου και η εκφραση που χρησιμοποιουμε(κυριολεκτικα, του εδωσε ενα πιατο φακες) Το θεμα το εχουμε ξαναναφερει απο περσυ

2. Νομιζω το νησι ήταν (υποτιθεται) κοντα σε κάποια αλλα νησια, Μπορα Μπορα, Αιτη, κατι τετοιο, παντως οχι στην Χαβαη όπου έγιναν τα γυρισματα

3. Για την Νο5 ερωτηση του φιλου->Στο παραλληλο συμπαν/καθαρτηριο ειδαμε τις ψυχες οσων σχηματισαν τετοιους δεσμους μεταξυ τους στο νησι που ηταν αδυνατον να προχωρησουν στη μετα θανατο ζωη αν δεν τα βρισκανε με τον εαυτο τους και μεταξυ τους. Ποιος ξερει, ισως και παλιοι others να εχουν δικο τους καθαρτηριο, γιαυτο ο Μπεν, ο Λυπιδης κτλ, χαρακτηρες που ηταν στο LAX αλλά όχι στην Εκκλησια, να μεινανε πισω. Πχ ο Μπεν να πρεπει να τα βρει και με την ψυχη της Αλεξ και μετα να προχωρησει και αυτος

ΥΓ. Οσο παιρναει ο χρονος τοσο πιστευω οτι θα ηταν πολυ πιο τιμιο και θα ημουν σε θεση να το δω πολυ πιο ηρεμος αν πηγαινε απο την αρχη ετσι. Να πω την αμαρτια μου, εχοντας κοψει πως παει η 6η σεζον, μια χαρα ειμαι με το φιναλε και δεν αποκλειω αν τα ηξερα απο την αρχη και παλι να το εβλεπα. Σιγουρα δεν θα με πορωνε τοσο οσο με πορωσε το Λοστ τις πρωτες σεζον αλλα θα το εβρισκα πιο σωστο απεναντι στον θεατη και ισως το ευχαριστιομουν αρκετα

• Moderators

2. Νομιζω το νησι ήταν (υποτιθεται) κοντα σε κάποια αλλα νησια, Μπορα Μπορα, Αιτη, κατι τετοιο, παντως οχι στην Χαβαη όπου έγιναν τα γυρισματα

Το νησί στη σειρά άλλαζε θέση συνέχεια. (Εντοπιζόταν μόνο με το εκρεμμές)

Το νησί στη σειρά άλλαζε θέση συνέχεια. (Εντοπιζόταν μόνο με το εκρεμμές)

Αρα ο Λυπιδης θα επρεπε να ξερει τις συντεταγμενες για να φυγουν απο το νησι (οπως ο Ντανιελ Φαραντευ τις ηξερε και ετσι μετεφεραν τον κοσμο με την βαρκα στο πλοιο).

Κατι δεν παει καλα εδω:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...