GIANNIS400 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 την εχω 7 μηνες, αλλα τωρα λόγο μουντιαλ σκεφτομαι να αρχισω να γραφω αγώνες.Ειδα λοιπον οτι στην αριστερη της πλευρα εχει μια θύρα esata kαι αλλη μία θυρα που μου φένεται σαν υποδοχη για σκληρο.Αν την εχει κανεις ρε παιδια αυτη την tv οθονη ας με βοηθησει.Δλδ μπορω να βάλω σκληρω εκει και να γράφω? 2)Και κανα προγραμμα θελω να μου πειτε, δλδ πως μπορω να γραφω στο σκληρο του υπ/στη αγωνες που ειναι 2 ωρες οι οποιοι να πιανουν 2 γιγα και οχι 8 γιγα που επιαναν οταν εγραφα απο μια καρτα τηλεορασης η οποια τα επεξε τωρα.Ενας φιλος μου ειπε να παρω ενα καλωδιο απο σκαρτ σε s-video kai να συνδεσω την τηλεοραση με την εξοδο skart με την εισοδο s-video της καρτας γραφικων και απο εκει με ενα προγραμα το speedmedia νομιζω, να γράφω τους αγώνες. δωστε τα φώτας... αν και νομιζω οτι αλλου πρεπει να ποσταρω γι το 2 θεμα μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 http://www.samsung.com/gr/consumer/pc-peripherals-printers/monitor/lcd-multifunction/LS23CFEKF/EN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec&fullspec=F δεν γράφει κάτι για e-sata...
mavlamemos Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 πρεπει να λες την θυρα CI (common interface).Ξερω 100% οτι μπορεις να βαλεις καρτουλα και να την κανεις mpeg4 εκει αλλα δεν ξερω τι αλλες λειτουργιες μπορει να αποκτησει. edit Α και αν λες για την θυριτσα αυτη που ειναι κατω απο την καρτα αυτη ειναι HDMI.
stivi1981 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 την εχει ενας φιλος μου και απο οτι θυμαμαι οταν την βαλαμε στον τοιχο την ειδα την θυρα και ειναι ci....για μοντουλα mpeg4
GIANNIS400 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 την εχει ενας φιλος μου και απο οτι θυμαμαι οταν την βαλαμε στον τοιχο την ειδα την θυρα και ειναι ci....για μοντουλα mpeg4 τι εννοεις για μοντουλα mpeg4, αφου εχει mpeg4 ο αποκοδικοποιητη επανω η οθονη.Για να σηνδέσεις αλλο αποκοδικοποιητη mpeg4 δλδ? θα βγάλω μια καλητερη φοτο και θα την βάλω
keeper Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μα καλα σε αυτή την χωρα γιατι κανεις δεν διαβαζει τα manuals. Απαιτούμε εξελληνισμένα εγχειρίδια χρήσης από τους κατασκευαστες και όταν αυτοι μας τα προσφερουν στην συσκευασια εμεις είτε τα πεταμε σε ένα ντουλαπι ειτε τα πεταμε γενικα, Ήμαρτον! Τεσπα το τσίμπα το manual από εδώ. http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=gr&CttFileID=2145555&CDCttType=UM&ModelType=C&ModelName=2333HD&VPath=UM/200901/20090106093004062/BN59-00785C-Gre.pdf
GIANNIS400 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 αυτη η CI CARD Δεν ειναι σαν σκληρος δισκος για laptop? ετσι μου φενετε ρε παιδια, και τι ακριβος κάνει αυτη η καρτα στην καμερα ρε παιδια εγω εχω καμερα με σκληρο και δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τέτοια κάρτα οπότε δεν ξέρω τι παιζει με αυτες τισς κάρτες.
stivi1981 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 τι εννοεις για μοντουλα mpeg4, αφου εχει mpeg4 ο αποκοδικοποιητη επανω η οθονη.Για να σηνδέσεις αλλο αποκοδικοποιητη mpeg4 δλδ?θα βγάλω μια καλητερη φοτο και θα την βάλω καποια στιγμη τα καναλια ισως βαλουνε και συνδρομη στα ψηφιακα καναλια...οποτε θα πρεπει να παρεις μια μοντουλα που θα μπει εκει η οποια θα περνει και την συνδρομιτικη καρτα... ---------- Προσθήκη στις 15:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:27 ---------- αυτη η CI CARD Δεν ειναι σαν σκληρος δισκος για laptop? ετσι μου φενετε ρε παιδια, και τι ακριβος κάνει αυτη η καρτα στην καμερα ρε παιδια εγω εχω καμερα με σκληρο και δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τέτοια κάρτα οπότε δεν ξέρω τι παιζει με αυτες τισς κάρτες. δεν μπορεις να κανεις τπτ προς το παρον με την συγκεκριμενη θυρα στην τηλεοραση σου... στην καμερα που εχεις ισως ειναι σκληρος δισκος 1,8 ιντσες που μοιαζει με την συγκεκριμενη καρτα...αλλα καμια συμβατοτητα και χρηση μεταξυ τους
GIANNIS400 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 καποια στιγμη τα καναλια ισως βαλουνε και συνδρομη στα ψηφιακα καναλια...οποτε θα πρεπει να παρεις μια μοντουλα που θα μπει εκει η οποια θα περνει και την συνδρομιτικη καρτα... ---------- Προσθήκη στις 15:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:27 ---------- δεν μπορεις να κανεις τπτ προς το παρον με την συγκεκριμενη θυρα στην τηλεοραση σου... στην καμερα που εχεις ισως ειναι σκληρος δισκος 1,8 ιντσες που μοιαζει με την συγκεκριμενη καρτα...αλλα καμια συμβατοτητα και χρηση μεταξυ τους thanks man , ενα σκληρο απο λαπτοπ ειχα που ταιριαζε με αυτη την υποδοχη, τεσ πα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.