Προς το περιεχόμενο

Χαμηλή ταχύτητα εγγραφής

Pitsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα SONY CRX195E4 και συνεχεια μου δημιουργει προβλημα οταν προσπαθω να γραψω με ταχυτητα πανω απο 16Χ ενω ειναι σαρανταπλης ταχυτητας και το buffer ανεβοκατεβαινει συνεχεια

Πολλες φορες σε πετυχημενες εγγραφες μπορει να μου βγαλει μηνυμα οτι αποφευχθηκε το buffer underrun τουλαχιστον 50 φορες.

Εχω εναν Athlon 1,7 και με το προηγουμενο αντιγραφικο μου, που ηταν liteon 24Χ, δεν μου δημιουργουσε προβλημα ακομα και αν εγραφα σε ταχυτητα 24Χ ενω παραλληλα εκανα Divx.

Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Για τσέκαρε το dma να δεις αν είναι disable ή enable!και κάνε το enable αν δεν είναι, το πιο πιθανό είναι να φταίει αυτό Ακόμα καθοριστικό ρόλο παίζει το source drive ,στο κάνει και με τον hd ή μόνο σε on the fly εγγραφες από cd rom\dvd?Τι software χρησιμοποιείς?Το Nero θεωρείται πολύ καλό...Τέλος ίσως βοηθήσει και firmware update αν υπάρχει ...

Δημοσ.

εχω τα 2000 ,που βλεπω την κατασταση του dma ;

το κανει και απο τον σκληρο.

Χρησιμοποιω το nero και το clonecd

Δημοσ.

Eίναι σίγουρα πρόβλημα του DMA σου,δεξί κλίκ :My computer,properties,hardware,device manager,IDE ATA/ATAPI Controller/Primary IDE,Secondary IDE αλλάζεις σε DMA mode και βλέπεις την υπάρχουσα κατάσταση.

Αν έχεις VIA Chipset,πέρνα τους VIA4in1 drivers,αν έχεις Ιntel chipset πέρνα το INF Update utility καθως και το Application Accelerator.

Δημοσ.

fobamai oti xreiazomai kai allh bohtheia.

o typos metadoshs htan hdh "Dma an einai diathesimo"

to chipset pou to vlepo?

Madsc :ti prepei na dhloso sto bios?

Euxaristo gia to endiaferon

Δημοσ.

DMA αν είναι διαθέσιμο,και τι σου ανέφερε για το υπάρχον Status;

Στο bios πήγαινε Integrated Peripherals και δες αν τα Primary Master,Primary Slave,Secondary Master,Secondary Slave δουλέυουν σε UDMA mode.To chipset:πάλι δεξί κλίκ Ο Υπολογιστής μου,ιδιότητες,Διαχείρηση συσκευών,και δές εκεί τι μάρκες σου αναφέρει (π.χ. VIA ή Intel)

Δημοσ.

Από το πρώτο menu που θα δεις στο bios pitsi, μπαίνεις με del κατά το post, και στον controller που το έχεις συνδεδεμένο (μάλλον secondary master ή slave) δώσε [AUTO] ή [CDROM].

sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...