kats3777 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Η microsoft ανακαλυψε οτι τα windows 7 που εχω δεν ειναι γνησια και μου στελνει συνεχεια αναλογα μηνυματα, επισης μου διαγραφει το φοντο της οθονης και το κανει μαυρο και δεν κανει update. Παρακαλω ξερει καποιος τι μπορω να κανω? (Δεν ειμαι και ο πιο ειδημων χρηστης)
mindtrapper Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Ε αφού πήγες και έβαλες το Update που βγήκε, πως να μη σε πιάσει; There is an update available to the activation and validation components in Windows Activation Technologies for Windows 7. Windows Activation Technologies helps you confirm that the copy of Windows 7 that is running on your computer is genuine. Additionally, Windows Activation Technologies helps protect against the risks of counterfeit software. Windows Activation Technologies in Windows 7 consists of activation and validation components that contain anti-piracy features.
tritonas00 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 εμ αφου εχεις το update στο αυτοματο και κατεβαζει τα παντα..? Eπομενη κινηση ειναι να ενημερωθουν οι τεθωρακισμενες ταξιαρχιες και να στειλουν τα αρματα εξω απτο σπιτι σου. consider yourself warned τωρα πας για format,updates στο manual και προσεχε τι βαζεις και τι οχι. there will be blood:p:-D
shodan Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Θα μπορούσες να αγοράσεις γνήσιο το λειτουργικό πχ. Εδώ μέσα δεν θα σου απαντήσει κανείς. Προφανώς δεν διάβασες τους όρους χρήσης όταν έκανες εγγραφή.
vasilisga Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 εμμμ ετσι ειναι αυτα... οταν βαζεις παρανομο υλικο παντα υπαρχει το ρισκο να σε "τσακωσουν" ps νομιζω το thread δεν θα εχει και πολυ ζωη ακομη...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 λουκέτο ή delete? to be or not be?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.