jimbakl Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 καλησπερα... ειχα έναν εξωτερικό δισκο στον mac μου, και τωρα τον πέρασα στo sto allo pc me windows... του ειχα κανει 3 partition σε ntfs , και ολα οκ... αλλα μετα απο δυο μερες ολα τα πartition εξαφανιστικαν... τελικα τα βρηκα αλλα τα δυο απο αυτα... ο εξωτερικος μου δισκος εχει χωρητικοτητα 750 gb, και τωρα αυτα τα δυο partition ειναι περιπου 180 gb.. που μπορω να βρω τα υπολοιπα?????? οποιος ξέρει ας με βοηθησει γιατι δέν μπορω να αποθηκευσω αλλα πραγματα στο pc..
poisom Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 πήγαινε Πίνακας ελένγχου>εργαλεία διαχείρησης>διαχείρηση υπολογιστή. πήγαινε στο λινκ Αποθήκευση και πάτα το σταυρουδάκι στα αριστερά. εκεί πατάς Διαχείριση δίσκων. Στα αριστερά η οθόνη χωρίζετε στα 2. στο κάτω μέρος λογικά θα δείς : δισκος 0 που είναι ο C και δεν τον πειράζεις. θα δείς το cd/dvd player που έχεις και κάπου εκεί θα δείς και τον δίσκο σου. Θα τον αναγνωρίσεις επειδή σε μία λωρίδα θα δείς τα 2 partition σου και ένα κομμάτι το οποίο δεν είναι διαμορφωμένο. Θα το επιλέξεις θα το κάνεις διαμόρφωση και θα του δώσεις γράμμα. π.χ. E:. Αυτή είναι η διαδίκασία προσοχή όπου κάνεις διαμόρφωση χάνεις και τα αρχεία σου. Επίσης απο εκει μέσα μπορείς να εννώσεις και όλα τα partitin σου πάλι σε ένα. Γενικά κάνεις ότι θές ελπίζω να βοήθησα....
jimbakl Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 ευχαριστω για την βοηθεια... αλλα βρηκα το περτιτιον το αλλο που ειναι 510 gb και μου λεει απο κατω unllocated.......... παταω δεξι κλικ, μου βγαζει: ιδιοτητες και new simple volume κανω και στα δυο διαφορα αλλα τπτ... δεν μπορω να τον εμφανισω... ακομα εκει που λεει τον εξωτερικο μου δισκο δεξια, παταω δεξι κλικ ,και μου βγαζει convert tο dynamic disk, αυτο τι κάνει μηπως ειναι αυτο???? αλλα μου φαινεται επικυνδυνο να το πατησω......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.