fastnickride Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 δεν ξέρω αν απευθύνομαι στο σωστο topic αλλά αντιμετωπίζω το εξείς πρόβλημα...είχα εγκαταστήσει την σουίτα της adobe(adobe master suite 4) πριν αρκετό καιρό, δεν θυμάμαι ακριβώς!!! είδα όμως οτι ήταν trial οπότε το άφησα να το δοκιμάσω και μετά να το απεγκαταστήσω! το πρόβλημα ειναι οτι δεν κάνει απεγκατάσταση την σουίτα είτε απο add/remove η revo uninstaller η tweak uninstaller και μου ζητάει να βάλω το cd(κάτι που δεν έχω)!επίσης μπήκα σε safe mode μάλλον προσπάθησα γιατί δεν με βάζει....ωφείλεται απο software/hardware λέει!!! καμιά βοήθεια....
ss13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Κατέβασε αυτό http://www.filehippo.com/download_unlocker/ και λογικά θα λυθεί το προβλημά σου !!
fastnickride Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Κατέβασε αυτό http://www.filehippo.com/download_unlocker/ και λογικά θα λυθεί το προβλημά σου !! το έχω το προγραμματάκι εγκατεστημένο αλλά δεν κάνει τπτ αυτό! μιλάμε για απεγκατάσταση σουίτας δηλ μια γκάμα προγραμμάτων!αυτό ειναι για άλλα ειδών χρήσεις...
fastnickride Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 ss13 τα xp έχω parsifal έκανα αυτά που λέει στην σελίδα και δεν έγινε τπτ....έβαλα και 2 εικόνες για να δείς, απο αριστερά γράφει και το μνμ που μου βγάζει στην 1 εικόνα!στην 2 ειναι απο το add/remove programms! οπότε το πρόβλημα παραμένει....καμιά άλλη λύση παίζει???
fastnickride Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 κανένας άλλος τρόπος ρε παιδιά υπάρχει???
parsifal Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Αφού απέτυχε και το ειδικό removal tool της ίδιας της Adobe...μάλλον για χειροκίνητη διαγραφή των σχετικών με το πρόγραμμα folders και registry entries σε κόβω...
fastnickride Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Αφού απέτυχε και το ειδικό removal tool της ίδιας της Adobe...μάλλον για χειροκίνητη διαγραφή των σχετικών με το πρόγραμμα folders και registry entries σε κόβω... υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα για αυτήν την δουλειά? αν δεν ειναι free κάποιο αντίστοιχο που να κάνει την ίδια δουλειά? εννοείς πάντως να διαγράψω μέσα απο την registry? αν μπορείς δώσε καμία πληροφορία πιο αναλυτικά η αν έχεις κανέναν οδηγό στο νου σου για την συγκεκριμένη διαδικασία!!! thanks κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι ότι δεν μπορώ να μπω σε safe mode. φταίει το ότι έχω συνδεδεμένους 2 εξωτερικούς σκληρούς??? μου βγάζει μνμ για software/hardware! δεν νομίζω να ειναι απο την σουίτα.....
parsifal Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Όχι, δεν είχα στο μυαλό μου συγκεκριμένο πρόγραμμα, γι' αυτό και έγραψα «χειροκίνητη διαγραφή». Δηλαδή χρήση του regedit.exe και του Windows Explorer. Ούτε κάποιος μπούσουλας υπάρχει για το πείραγμα της Registry, οπότε αν δεν ξέρεις τί κάνεις, καλύτερα άσ' το για να μην κάνεις κάποια μόνιμη ζημιά στο σύστημα.
fastnickride Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 στην registry έχω μπεί για άλλη δουλειά, δεν νομίζω οτι ειναι κάτι δύσκολο αν υπάρχει κάποιος οδηγός που να σου λέει τα βήματα.....δεν υπάρχει λύση? λίγο που το έψαξα στο google δεν βρήκα κάτι!!!μλκια δεν είναι για format (κάποιοι που μου λένε να κάνω). δεν νομίζω οτι χρειάζεται κάποιος τεχνικός(επαγγελματίας) για να έρθει να επιλύσει το πρόβλημα ... δεν έχει συμβεί σε κανέναν άλλον παρόμοιο πρόβλημα??? parsifal το ccleaner μπορεί να φέρει κάποιο αποτέλεσμα(λέω εγώ)?
parsifal Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Θα σου πω τί θα έκανα εγώ στην περίπτωση αυτή (και τί έχω κάνει ήδη σε παρόμοιες περιπτώσεις), αλλά δε μπορώ να σε διαβεβαιώσω ούτε για το ικανοποιητικό αποτέλεσμα ούτε για το ο,τι δε θα προξενήσεις βλάβη στο σύστημα: 1. Διαγραφή της καταχώρησης για το πρόγραμμα από το κλειδί της Registry HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall (ή HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall, αν πρόκειται για 32μπιτη εφαρμογή σε 64μπιτα Windows) 2. Διαγραφή των φακέλων στους οποίους έχει εγκατασταθεί το πρόγραμμα 3. Επανεκκίνηση 4. Χρήση του CCleaner για να αφαιρέσει ο,τι μπορεί. Δε θα αφαιρέσει τα πάντα που είναι σχετικά με το Adobe, αλλά ούτως ή άλλως μερικά περιττά κλειδιά στη Registry δεν είναι σοβαρός λόγος για να κάνεις format. Ούτε επιβραδύνουν το σύστημα
fastnickride Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 πήγα έσβησα τα αρχεία απο registry και όπως βλέπεις στην φωτό δεν μπορεί να σβηστεί αυτό το αρχείο.....μετά πήγα στον σκληρό στο programm files και έσβησα όλα τα προγράμματα στον φάκελο της adobe(όλα οκ εκεί).....έκανα επανεκκίνηση και μετά έτρεξα το ccleaner και παραμένει η σουίτα!!! πήγα και απο το ccleaner να κάνω απεγκατάσταση και βγάζει οτι πρέπει να εγκαταστήσω(τα ίδια πάλι)!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.