Προς το περιεχόμενο

Core i5-750 Ψύχτρα

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

οταν λεει διαστασεις Heatsink τι εννοει? ναι οντως θα χωραει?

Δημοσ.
οταν λεει διαστασεις Heatsink τι εννοει? ναι οντως θα χωραει?

αν ρωτουσες εμενα δες εδω αναλυτικα

το 15.87 ειναι απο τον πατο της ψυκτρας εκει που ακομπα στη cpu μεχρι τερμα ψηλα

η φωτο απο το site της εταιρειας τα περιγραφει ολα καλυτερα

3d_drawing.png

ειναι σχετικα συμμαζεμενη ψυκτρα

επισης πες μου αν εχεις προβλημα με ψηλες μνημες που ενδεχομενως βρισκουν στον ανεμιστηρα να σου δωσω φωτο με λυση

παντως φιλος μου την ειχε χωρεσει σε τετοιο κουτι, τελειως οριακα μεν , αλλα τη χωρεσε χωρις να ακουμπαει τιποτα πανω της , το δικο σου κουτι ειναι πιο πλατυ κατα 0.6 cm

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Coolermaster-Elite-310-Silver-Case-RC-310-SKN1-GP-RC-310-SKN1-GP.htm

το μονο προβλημα που μπορει να εχεις με τη megahalems ειναι οι μνημες και αυτο κυριως στις μητρικες με 1156 οπου συνηθως οι μνημες αν ειναι ψηλες μπορει να ακουμπησουν τον ανεμιστηρα (οχι ομως την ιδια τη ψυκτρα)

εγω αυτο καθομουν και μετρουσα πριν την αγορασω για το υψος της ποτε δε ανησυχησα

παροτι ομως βρηκε στις πανυψηλες μνημες μου , βρηκαμε τη λυση ωστε να μην εχω παρατραγουδα

και σε επιδοσεις ειναι τρομερη

Δημοσ.

Μα καλα τι προτεινετε στον ανθρωπο ? Megahalems ? ΔΕΝ θελει να κανει Overclock οποτε να παει σε μια απο τις καλυτερες ψυκτρες της αγορας και να του ερθει και αρκετα μεγαλο το ποσο για πιο λογο ? Ακομα και η Mugen 2 ειναι ακριβη για αυτα που θελει αλλα οκ πες να μην βαλει και οτι χειροτερο.

Φιλε μου αν δεν θελεις OC και την TX3 να παρεις θα εισαι αρχοντας, τωρα αν θελεις να κανεις κατι λιγο δες τις διαστασεις τις Mugen 2 και χτυπα αυτην. Γενικα μην ξεφευγεις ομως σε χρηματα, δεν υπαρχει λογος. Ψαξε, λυσεις θα βρεις πολλες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ qsis που εψαξες οι μνημες ειναι αυτες http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-XMS-4GB-DDR3-1600-Intel-Core-i5-i7-Ram-Kit-2-x-2GB-PC3-12800-8-8-8-24.htm(δεν θεωρουνται και πολυ ψηλες!) εγω θελω οπως λεω πιο πανω χαλαρο oc 3.4-3.6 καπου εκει....αν ειναι ομως με την TX3 να μην μπορω καθολου να μεινω στο stock cooler!

Δημοσ.

καλα αν θες να κανεις χαλαρο o/c και δε θες να ξοδευτεις δεν υπαρχει λογος να κοιτας megahalems οπως σωστα ειπε και ο nickk και με μια πιο φθηνη μια χαρα θα κανεις τη δουλεια σου

απλα με τη συγκεκριμενη θα μπορουσες να πας ανετα και πιο πανω απο αυτο που σκοπευεις και τα 3.8 που εχω παει εγω τον i5 δεν ειναι τιποτα για αυτη μιας και δεν ξεπερναω με τιποτα τους 66 βαθμους

υπαρχουν βεβαια και καλυτερες συμφωνα με τα δοκιμαστικα, απλα εγω σου λεω τι εχω δει live (και οχι μονο στο δικο μου pc)

και σε σχεση με αλλα "γομαρια" θα ελεγα οτι ειναι πολυ συμμαζεμενη και αφου εχεις και κοντες μνημες (μαλλον) δε θα χρειαστει να ανησυχησεις για τιποτα σε ο,τι αφορα τα χωροταξικα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δηλαδη που καταληγουμε μαγκες? Στην 212?

Επισκέπτης
Δημοσ.

ok ευχαριστω πολυ παιδια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...