Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα ήχου σε Laptop

v_for_vasilis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα...

Σήμερα μόλις άνοιξα το Laptop μου, διαπίστωσα ότι δεν έχει ήχο, ενώ την προηγούμενη μέρα όλα ήταν μία χαρά!

Έκανα αναβάθμιση στην κάρτα ήχου αλλά και πάλι τίποτα...

Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι;;;

Δημοσ.

δες πρωτα απο device manager -> ηχος-> χαρακτηριστικα αν ο driver που εβαλες ειναι ο σωστος και δουλευει. αν οχι κανε απεγκατασταση και ξανατρεξε τον παλιο. δες κιολας πια συσκευη ειναι επιλεγμενη για αναπαραγωγη ηχου απο τα windows.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου φίλε μου, αλλά όλα είναι κομπλέ από αυτά που μου είπες να κοιτάξω... Εξακολουθώ να μην έχω ήχο και όλα οδηγούν σε format :-(

Δημοσ.

τοτε κοιτα πρωτα αππο το πανελ ηχου στην taskbar αν ειναι ενεργοποιημενο το ηχειο και η ενταση και τι ειναι επιλεγμενο και δες και τον διακοπτη που εχει το λαπτοπ αν παιζοντας λιγο εμφανιζετε στην οθονη οτι ανεβοκατεβαινει και η ενταση του ηχου. μπορει να ειναι και αυτο, απο την αλλη στην χειροτερη μπορει να ειναι καμια καμμενη εξοδος της καρτας ηχου αν συνδεσες πανω στην εξοδο ακουστικα η ηχεια που ηταν δυνατοτερα απο την ταση που δινει η καρτα και μπορει να καηκε. αλλα φορματ απο την πρωτη στιγμη δεν παει.

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα... Έβαλα και ακουστικά, έκανα επαναφορά συστήματος, έλεγξα και τις συσκευές ήχου... Τα πάντα... Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι χθες ήταν όλα κομπλέ... Κι επίσης όταν πάω να ακούσω κάτι από τον Media Player δεν ξεκινάει καν να παίζει... Έχω αγανακτήσει!

Δημοσ.

τι να σου πω φιλε. κανε τοτε φορματ αλλα αν εισαι ατυχος ειναι η καρτα ηχου μαλλον... δοκιμασε αν δεν γινει τιποτα να αγορασεις καμια εξωτερικη usb καρτα ηχου εστω ειναι σχετικα φθηνες να κανεις την δουλεια σου, κοιτα στο πλαισιο κλπ. αυτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...