Προς το περιεχόμενο

Απεγκατάσταση ενός intel update

ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τα vista ultimate'' λοιπον¨ Μαζι με κατι important updates εγκατεστησα και μια optional update to:intel driver update for intel oro wireless 3945abg network connection" την οποια θελω να απεγκαταστησω διοτι δημηουργει προβληματα στον ηχο,, αλλα δεν γνωριζω το πως.. Στο historyupdate αυτο υπαρχει αλλα οταν πηγαινω στον αλλο πινακα για uninstall εκει δεν υπαρχει τιποτα.. Πως θα γινει αυτο??

Δημοσ.

Πως ειναι δυνατον ενα update για τον driver της ασυρματης καρτας σου να δημιουγει προβληματα στον ηχο?!?!

Δημοσ.
Πως ειναι δυνατον ενα update για τον driver της ασυρματης καρτας σου να δημιουγει προβληματα στον ηχο?!?!

Δεν ειναι και 100% σιγουρο οτι αυτο ειναι ο φταιχτης.. Προηγουμενως ομως η φωνη (ηχος) ηταν ενταξει και μετα ηταν χαλια μακροσυρτη.. Αλλα και να μην ειναι αυτο,,, πως γινεται να απεγκατασταθει???? εαν δεν το θελω??

Δημοσ.

βασικά εμένα μου έβγαζε μπλε οθόνη το TPLINK στα 7 και με έψησε μέχρι να καταλάβω ότι έφταιγε το wifiusb... πας My computer δεξί κλικ διαχείριση ή mannage μετά θα σου βγάλει αριστερά διαχείρση συσκευών ' device manager" εκεί θα σου δείξει δεξιά τα drivers όλων των συσκευών και αν έχει κάποια προβληματική θα έχει δεξί θαυμαστικό προσπάθησε (αν έχει) να κάνεις ...ενημέρωση προγράμματος οδήγησης ... διαφορετικά πήγαινε στην κάρτα σου και με δεξί κλικ ... κατάργηση εγκατάστασης...

πολύ πιθανόν όμως να πρέπει να πας στα windows/ system 32/ drivers να βρείς κάποιο αρχείο με την κατάληξη .sys αν δεν κάνω λάθος και πιθανόν με κάποια σχετική ονομασία πχ 3945abg.sys και να το σβήσεις χειροκίνητα...

αυτό το τελευταίο το λέω με κάθε επιφύλαξη, αν θες καλύτερα πριν το κάνεις googlare πχ uninstal lwireless 3945abg network connection

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...