Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή Αυτοκινήτου απο Βενζίνη σε Υγραέριο

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

την μετατροπή υγραεριοκίνησης πήγα και την έκανα σε αυτούς www.sime-ygraeriokinisi.gr και είμαι πολύ ευχαριστημένος, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Πόσα κυβικά αυτοκίνητο έχεις;

Πόσο σου κόστισε;

Από ποια χώρα ήταν το kit που σου έβαλε;

Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει;

Από τι έμεινες ευχαριστημένος;

Ναι βασικό...τουλάχιστον ας μείνει έτσι μέχρι να έχουμε ολοκληρώσει την απόσβεση :fear: :fear:

Το θέμα δεν είναι να κάνεις απόσβεση αλλά να έχεις και κέρδος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το αυτοκίνητο μου είναι Toyota Corolla 1.6 και η μετατροπή μαζί με το κιτ κόστισε 1.200ευρώ. Το κιτ που βάλαμε είναι lovato easy fast smart και είναι Ιταλικό. Τώρα έχω κάνει 8.000 χλμ και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από το κιτ και από την τοποθέτηση που μου έκαναν στην sime. Όταν το πέρασα ΚΤΕΟ ο μηχανικός μου είπε πως οι δουλειές που έχει δει σαν και τη δικιά μου είναι μετρημένες στα δάχτυλα...!

Το αυτοκίνητο μου είναι Toyota Corolla 1.6 και η μετατροπή μαζί με το κιτ κόστισε 1.200ευρώ. Το κιτ που βάλαμε είναι lovato easy fast smart και είναι Ιταλικό. Τώρα έχω κάνει 8.000 χλμ και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από το κιτ και από την τοποθέτηση που μου έκαναν στην sime. Όταν το πέρασα ΚΤΕΟ ο μηχανικός μου είπε πως οι δουλειές που έχει δει σαν και τη δικιά μου είναι μετρημένες στα δάχτυλα...!

Ωραίος !!!

Το ιταλικό είναι σίγουρα το καλύτερο! Αλήθεια πόσο σου έκαιγε πριν με βενζίνη και πόσο με το υγραέριο;

Ωραίος !!!

Το ιταλικό είναι σίγουρα το καλύτερο! Αλήθεια πόσο σου έκαιγε πριν με βενζίνη και πόσο με το υγραέριο;

Με βενζίνη και νορμάλ οδήγηση εντός πόλης είχα 8 με 8.5 λίτρα ανά 100χλμ ενώ σε εθνική 7 λίτρα/100 χλμ.

τώρα με υγραέριο εντός πόλης 9 με 9.5 και εθνική 7.5

Άσε έχω σωθεί σου λέω...σε λίγο καιρό πάω και για να πάρω την άδεια κυκλοφορίας που λέει ότι έχω 2 καύσιμα.

Με βενζίνη και νορμάλ οδήγηση εντός πόλης είχα 8 με 8.5 λίτρα ανά 100χλμ ενώ σε εθνική 7 λίτρα/100 χλμ.

τώρα με υγραέριο εντός πόλης 9 με 9.5 και εθνική 7.5

Άσε έχω σωθεί σου λέω...σε λίγο καιρό πάω και για να πάρω την άδεια κυκλοφορίας που λέει ότι έχω 2 καύσιμα.

Πράγματι η κατανάλωση ανεβαίνει περίπου στο 10%.

Μετά από τόσο καιρό θα το πάρεις;; Εγώ το πήρα μετά από 1 μήνα από την ημέρα της εγκατάστασης.

Λες να γλυτώσουμε τίποτα από τα τέλη;;

Πράγματι η κατανάλωση ανεβαίνει περίπου στο 10%.

Μετά από τόσο καιρό θα το πάρεις;; Εγώ το πήρα μετά από 1 μήνα από την ημέρα της εγκατάστασης.

Λες να γλυτώσουμε τίποτα από τα τέλη;;

Και εμένα τόσο μου είπαν 1 μήνα. Δυστυχώς δεν νομίζω να γλιτώσουμε τίποτα στα τέλη...εγώ πολύ φοβάμαι πως θα πέσει καμία ξεγυρισμένη φορολογία... :eek:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...